Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Pemulihan sing ora rata kanggo lelungan bisnis lan internasional

Pemulihan sing ora rata kanggo lelungan bisnis lan internasional.
Pemulihan sing ora rata kanggo lelungan bisnis lan internasional.
ditulis dening Harry Johnson

Pengeluaran perjalanan mlebu internasional diprakirakake bakal tekan 72% saka tingkat 2019 ing 2022. Segmen kasebut ora bakal pulih kanthi lengkap nganti 2024 utawa 2025.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mbukak maneh lan nerusake proses visa pengunjung ing kedutaan lan konsulat AS.
  • Mesthekake pejabat Administrasi Bea Cukai lan Perlindhungan Perbatasan lan Keamanan Transportasi cukup sumber daya.
  • Lulus Undhang-undhang Restoring Brand USA kanggo nyedhiyakake pendanaan darurat kanggo Brand USA, organisasi pemasaran tujuan Amerika Serikat.

Dina sawise AS mbukak maneh wates darat lan udhara kanggo pengunjung internasional sing divaksinasi, US Travel ngrilis ramalan rong taun sing nuduhake pemulihan sing ora rata kanggo segmen perjalanan internasional lan bisnis, dene lelungan luang domestik wis bali menyang tingkat pra-pandemi.

Prakiraan kasebut, adhedhasar analisis saka Ekonomi Pariwisata, proyek manawa lelungan liburan domestik bakal terus nyurung pemulihan industri perjalanan AS ing wektu sing cedhak. Segmen iki dijangkepi bakal ngluwihi tingkat pra-pandemi ing taun 2022 lan luwih.

Pengeluaran perjalanan bisnis domestik samesthine bakal tekan 76% saka tingkat 2019 ing 2022, dene segmen kasebut ora bakal pulih kanthi lengkap nganti 2024.

Pengeluaran perjalanan mlebu internasional diprakirakake bakal tekan 72% saka tingkat 2019 ing 2022. Segmen kasebut ora bakal pulih kanthi lengkap nganti 2024 utawa 2025.

Nalika para ahli ndeleng akeh alesan kanggo optimisme ing cakrawala, ramalan kasebut nuduhake manawa pemulihan perjalanan ora rata kanthi akeh kerja ing ngarep kanggo mesthekake kabeh segmen tekan tingkat pra-pandemi.

Para ahli percaya yen AS bisa ngetrapake kabijakan sing cerdas lan efektif sing ngasilake pengunjung internasional kanthi luwih cepet lan nyurung perjalanan bisnis lan profesional kanggo nyepetake ekonomi lan rebound.

Kabijakan sing dibutuhake kanggo nyepetake pemulihan industri perjalanan:

  • Mbukak maneh lan nerusake proses visa pengunjung ing kedutaan lan konsulat AS
  • Pass Mulihake Merk USA Tumindak kanggo nyedhiyakake pendanaan darurat kanggo Brand USA, organisasi pemasaran tujuan Amerika Serikat
  • Nggawe kridit pajak sementara kanggo mulihake panjaluk rapat lan acara profesional pribadi

Kawicaksanan stabil bisa mbantu njamin pemulihan sing luwih rata amarga AS duwe tujuan mulihake dhewe minangka tujuan paling dhuwur ing donya kanggo lelungan global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar