Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Sustainability News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UAE USA Breaking News

Etihad, Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ing kemitraan kelestarian anyar

Etihad, Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ing kemitraan kelestarian anyar.
Etihad, Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ing kemitraan kelestarian anyar.
ditulis dening Harry Johnson

Sanajan ana pengaruh Covid19 ing penerbangan global, program Greenliner Etihad ngetrapake inisiatif kelestarian utama ing taun 2020 lan 2021 kanggo nyoba lan ngembangake solusi dekarbonisasi jangka panjang kanggo aplikasi komersial.

Print Friendly, PDF & Email
  • Etihad Airways wis nandhatangani pirang-pirang perjanjian kemitraan lan kolaborasi ing Dubai Airshow 2021.
  • Pisanan saka Etihad's A350, sing diluncurake dina iki ing Dubai Airshow minangka "Sustainability50", nggawa "UAE50" sing unik.
  • Karya Etihad karo Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ndhukung tujuan strategis kanggo nyuda intensitas emisi 20% ing armada penumpang ing taun 2025, nyuda emisi net 2019 nganti 50% ing taun 2035, lan entuk emisi nol bersih ing taun 2050.

Etihad Airways wis nandhatangani pirang-pirang perjanjian kemitraan lan kolaborasi karo manufaktur, pemasok lan pemangku kepentingan industri penerbangan ing 2021 Dubai Airshow, nggabungake organisasi terkemuka penerbangan ing program kelestarian strategis kanggo nyurung dekarbonisasi nggawe kemitraan multi-organisasi paling lengkap ing industri kanggo nyuda emisi CO2 sacara global .

Program keberlanjutan maskapai, sing nganti saiki wis fokus ing armada maskapai GEnX powered Boeing 787 ing Program Greenliner, saiki bakal dipuji dening program sing padha sing fokus kanggo ngoptimalake kesempatan sing disedhiyakake kanthi nggabungake armada Airbus A350 Rolls Royce XWB. Pisanan saka Etihad's A350, sing diluncurake dina iki ing Dubai Airshow minangka "Sustainability50", nggawa livery "UAE50" sing unik minangka pangenalan saka 50th mengeti saka federasi UAE lan prasetya maskapai kanggo target 2050 saka net-nol emisi karbon.

Etihad's karya karo partners kalebu Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ndhukung tujuan strategis organisasi kanggo nggayuh pengurangan 20% intensitas emisi ing armada penumpang ing taun 2025, nyuda emisi bersih 2019 nganti 50% ing taun 2035, lan nggayuh emisi nol bersih ing taun 2050.

Ngomong ing Dubai Airshow, Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad Aviation Group, ngakoni yen nggabungake pemain industri kasebut kanggo dekarbonasi minangka langkah maju sing unik lan penting kanggo industri: "Ora ana peluru perak kanggo siji iki, ora ana tumindak tunggal sing jelas. sing bakal menehi solusi. Iku bakal mbutuhake kombinasi lan jumlah saka macem-macem organisasi lan pemerintah makarya bebarengan kanggo cilik, dandan tambahan.

"Pamrentah lan regulator kudu nulungi industri kanggo nyopir inovasi kanggo solusi jangka panjang kanggo decarbonizing penerbangan. Dhukungan dibutuhake kanggo pangembangan pasokan bahan bakar sing lestari lan terjangkau. Ngoptimalake jalur penerbangan ing rute paling sibuk ing donya bakal nyegah jumlah Co2 sing ora bisa dipompa menyang atmosfer. Ana kesempatan gedhe ing kene sing ora mbutuhake teknologi anyar lan bisa ditindakake saiki yen ana kekarepan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku ngerti, Rolls-Royce minangka perusahaan teknik unggul sing fokus ing sistem tenaga lan propulsi kelas donya. Karya Etihad karo mitra kalebu Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ndhukung tujuan strategis organisasi kanggo digayuh.