Etihad, Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ing kemitraan kelestarian anyar

Etihad, Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ing kemitraan kelestarian anyar.
Etihad, Boeing, GE, Airbus lan Rolls Royce ing kemitraan kelestarian anyar.

Sanajan ana pengaruh COVID-19 ing penerbangan global, EtihadProgram Greenliner ngetrapake inisiatif kelestarian utama ing taun 2020 lan 2021 kanggo nyoba lan ngembangake solusi dekarbonisasi jangka panjang kanggo aplikasi komersial. Thanks kanggo sukses program sajrone 2 taun kepungkur, lan maskapai terus fokus ing kelestarian, Etihad wis ngowahi target pengurangan CO2 lan setya tetep ing 50% saka emisi 2019 amarga operasi penerbangan tuwuh ing jagad pasca-pandemi. , adhedhasar armada sawijining kinerja dhuwur, pesawat sustainable. Dubai Airshow ing 2021 ndeleng nganyari maneh Program Greenliner.

Stan Deal, presiden lan direktur eksekutif saka Boeing Commercial Airplanes, ngandika: "Kemitraan iku penting banget kanggo decarbonize industri kita, lan kita diajeni bisa bebarengan karo Etihad kanggo advance aviation sustainable. Program uji coba penerbangan lan upaya gabungan liyane sajrone rong taun kepungkur wis jelas nuduhake nilai kolaborasi industri.

Adhedhasar armada Etihad 787s, nganyari maneh perjanjian Etihad, Boeing lan GE ing Program Greenliner uga bakal fokus maneh ing propulsi, njelajah kesempatan anyar kanggo nguji teknologi anyar saka GE Aviation lan GE Digital sing nyuda emisi.

John Slattery, Presiden lan Kepala Eksekutif GE Aviation, ujar: "Dekarbonisasi minangka tantangan sing diadhepi kabeh industri penerbangan. Siji-sijine cara sing bisa ditindakake yaiku karo perjanjian kaya MOU iki karo Etihad. Liwat persetujuan iki, GE bakal bisa nguji teknologi inovatif sing bisa mbantu nyuda emisi uga nambah wektu ing sayap mesin GEnx kita, sing bisa entuk manfaat kanggo Etihad lan kabeh pelanggan maskapai kita.

Pak Douglas terus ujar: "Nalika kita terus maju menyang penerbangan sing lestari, kita ngerti manawa kita ora bisa nindakake iki dhewe. Program Greenliner Etihad dirancang minangka wahana kanggo kolaborasi, kanthi sukses nggabungake luwih saka 50 mitra sajrone rong taun kepungkur. Nalika kita saiki nggedhekake Program kasebut kanthi ngenalake A350 ing program Sustainability50, kita sepisan maneh nelpon kanggo senjata, ngundang luwih akeh pemangku kepentingan ing industri penerbangan kanggo mbantu kita ing dalan iki.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan