Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Jamaika lan Grupo Pinero: Dhiskusi Investasi Pariwisata Khusus

Menteri Pariwisata Jamaika lan Eksekutif Grupo Pinero
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (katon tengah ing foto) ngaso kanggo foto karo eksekutif Grupo Piñero: CEO, Encarna Piñero (kiwa); lan Wakil Presiden, Kualitas & Inovasi, Lydia Piñero.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara kasebut minangka rapat khusus antarane Menteri Bartlett, pejabat senior saka Kementerian Pariwisata lan badan umum, lan tim manajemen eksekutif Grupo Pinero.
  2. Grupo Pinero duwe Bahia Principe Runaway Bay, hotel paling gedhe ing Jamaika kanthi 1,375 kamar.
  3. Duta Besar Spanyol kanggo Jamaika, Yang Mulia Diego Bermejo Romero de Terreros, uga rawuh.  

Grupo Pinero ndarbeni lan makaryakke 27 resorts global karo liwat 14,000 kamar. Perusahaan punika bullish ing Jamaika, karo plans kang sijine kanggo expansion. 

The Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi produk pariwisata ing Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata saya tambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

MEDIA KONTAK:

Divisi Komunikasi Perusahaan 

Menteri Pariwisata 

64 Knutsford Boulevard 

Kingston 5 

Telpon: 920-4924 

Fax: 920-4944 

Or 

Kingsley Roberts 

Direktur Senior, Komunikasi Perusahaan 

Menteri Pariwisata 

64 Knutsford Boulevard 

Kingston 5 

Telp: 920-4926-30, ext.: 5990 

Cell: (876) 505-6118 

Fax: 920-4944 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar