Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Pamrentah News Keslametan News Wire Plancongan Kabar Breaking Uganda

Serangan Teror ing Uganda

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kantor Luar Negeri Inggris tanggal 9 November ngelingake Warga Inggris babagan kemungkinan serangan teror ing Uganda.
Iki dadi kasunyatan surem esuk iki. Kahanan saiki muncul, lan data isih ana konflik.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rong bledosan wis dilaporake ing Kampala, Uganda seminggu sawise Kenya nambah waspada.
  • Miturut media lokal ing Uganda, ana bledosan ing Raja Chambers, ing sadawane Parliamentary Avenue ing Kampala.
  • Jeblugan bom liyane dilaporake ing lawang mlebu Kantor Polisi Pusat.

Kahanan sing dianyari saka tim NECOC diringkes:

  • 6 dikonfirmasi mati kalebu 2 perwira polisi
  • 8 ciloko dikonfirmasi
  • luwih verifikasi ditindakake babagan jumlah sing tatu
  • 1 bom liyane ditemokake ing trafo Menara Kooki ngelawan CPS. Iku wis njeblug.
  • 2 bom liyane ditemokake ing cedhak pengadilan Buganda Road.
  • Polisi Counter Terrorism nindakake sing paling apik kanggo nemokake bom lan njeblug.

Pembaruan kaping pindho ujar dening wakil ED, Rosemary Byanyima ujar:
Saiki lagi nambani 27 korban saka bledosan bom, 7 kritis lan 20 ing kondisi stabil.

Iki misale jek minangka sindikat teror sing direncanakake lan kemungkinan bom liyane sing ditanam ing sekitar lokasi strategis lan fasilitas kritis bisa uga.

Turis ora kena pengaruh serangan ing wektu iki.

"Dadi mangga kita kabeh tetep waspada lan ngindhari gerakan sing ora perlu.", ujare anggota Jaringan Pariwisata Dunia ing Kampala.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar