Airlines Airport aviation Warta Breaking Azerbaijan Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Italia Breaking News Kabar Breaking Kazakhstan Warta Breaking Kyrgyzstan News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

Rusia nambah penerbangan anyar Italia, Vietnam, Azerbaijan, Kyrgyzstan lan Kazakhstan

Rusia nambah penerbangan anyar Italia, Vietnam, Azerbaijan, Kyrgyzstan lan Kazakhstan.
Rusia nambah penerbangan anyar Italia, Vietnam, Azerbaijan, Kyrgyzstan lan Kazakhstan.
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan menyang Roma saka bandara Zhukovsky bakal beroperasi kaping pindho saben minggu lan saka Moskow menyang kutha Vietnam ing Ho Chi Minh City lan Nha Trang uga kaping pindho saben minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rusia nambah frekuensi menyang Vietnam, Kyrgyzstan, Kazakhstan lan Azerbaijan wiwit 1 Desember.
  • Jumlah penerbangan menyang Baku, Azerbaijan saka Moskow, Rusia bakal tuwuh dadi 14 saben minggu.
  • Sampeyan bisa mabur kaping telu seminggu saka bandara Zhukovsky menyang Nur-Sultan, Alma-Ata lan Shymkent, Kazakhstan.

Pusat krisis anti-coronavirus Rusia dina iki ngumumake manawa Federasi Rusia bakal nambah frekuensi penerbangan sing dijadwal menyang Italia, Azerbaijan, Kyrgyzstan, Kazakhstan lan Vietnam wiwit tanggal 1 Desember 2021.

Flights kanggo Roma saka Bandara Zhukovsky bakal operasi kaping pindho saben minggu lan saka Moscow kanggo Vietnam kutha Ho Chi Minh City lan Nha Trang uga kaping pindho saben minggu.

Panguwasa Rusia uga ngidini ngluncurake siji penerbangan saben minggu saka Zhukovsky menyang Bishkek lan Osh ing Kyrgyzstan, uga siji penerbangan saben minggu menyang Issyk-Kul saka saben bandara Rusia sing mbukak kanggo lalu lintas udara internasional.

Jumlah penerbangan menyang Baku saka Moskow bakal tuwuh dadi 14 saben minggu, lan saka bandara kutha liyane mbukak kanggo penerbangan internasional - nganti rong saben minggu.

Sampeyan uga bisa mabur kaping telu seminggu saka bandara Zhukovsky menyang Kazakhstan Nur-Sultan, Alma-Ata lan Shymkent, saka bandara Rusia ing Yekaterinburg, Krasnodar, Sochi, Orenburg lan Mineralnye Vody - menyang Nur-Sultan lan Alma-Ata (siji penerbangan saben minggu). Uga, penerbangan karo frekuensi padha diijini antarane Nur-Sultan lan Krasnoyarsk, uga Alma-Ata lan St. Petersburg, Omsk, Ufa lan Rostov-on-Don.

Pusat krisis uga ngidini siji penerbangan saben minggu saka Moscow, St. Petersburg, Kazan menyang Aktobe, saka St. Petersburg, Yekaterinburg lan Rostov-on-Don - menyang Aktau, saka St. Petersburg, Rostov-on-Don, Krasnodar lan Sochi – kanggo Atyrau. Rute tambahan uga kalebu Moscow - Ust-Kamenogorsk, St. Petersburg - Petropavlovsk lan Rostov-on-Don - Karaganda (siji penerbangan saben minggu).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar