Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Prioritas penanganan lemah anyar: Kekurangan tenaga kerja, modernisasi, keamanan

Prioritas penanganan lemah anyar: Kekurangan tenaga kerja, modernisasi, keamanan.
Prioritas penanganan lemah anyar: Kekurangan tenaga kerja, modernisasi, keamanan.
ditulis dening Harry Johnson

Bakal ana tantangan nalika operasi penanganan darat mundhak kanggo nyukupi permintaan sing saya tambah amarga pemulihan industri penerbangan saka COVID-19 maju.

Print Friendly, PDF & Email
  • Akeh karyawan penanganan lemah sing trampil wis ninggalake industri kasebut lan ora bali maneh. 
  • Rong alat utama kanggo panangan lemah yaiku IATA Ground Operations Manual (IGOM) lan IATA Safety Audit for Ground Operations (ISAGO).
  • Digitalisasi bisa ningkatake proses sing bakal dadi kritis kanggo ningkatake kelestarian lan produktivitas. 

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) fokus ing standar, digitalisasi lan ngatasi kekurangan tenaga kerja trampil kanggo mbangun daya tahan lan njamin kelestarian jangka panjang pasca pandemi kanggo kegiatan penanganan lemah. 

"Ana tantangan nalika operasi penanganan darat mundhak kanggo nyukupi permintaan sing saya tambah amarga pemulihan industri penerbangan saka COVID-19 maju. Ngatasi kekurangan tenaga kerja, mesthekake safety kanthi ketaatan sing ketat kanggo standar global lan digitalisasi lan modernisasi bakal dadi kritis kanggo entuk restart sing bisa diukur, "ujare Monika Mejstrikova, Direktur Operasi Ground IATA, ngandika ing 33rd. IATA Ground Handling Conference (IGHC), sing dibukak ing Prague dina iki.

Buruh

Panyedhiya penanganan lemah ngadhepi kekurangan katrampilan lan tantangan sing abot kanggo nahan lan rekrut staf. 

"Akeh karyawan trampil wis ninggalake industri lan ora bali. Lan rekrutmen, latihan lan akreditasi staf anyar bisa nganti nem sasi. Dadi, penting yen kita nahan staf saiki lan golek cara sing luwih efisien kanggo ngisi personel anyar, "ujare Mejstrikova, sing uga mbatesi sawetara solusi prioritas.

  • Kanggo njaga staf sing trampil, pamrentah kudu nglebokake panangan lemah ing program subsidi upah
  • Kanggo nyepetake proses latihan, panggunaan pelatihan adhedhasar kompetensi, penilaian lan format pelatihan online kudu ditambah, lan syarat latihan dilarasake. 
  • Kanggo nambah efisiensi pemanfaatan staf, paspor latihan kudu dikembangake sing bakal bisa ngakoni katrampilan ing antarane operator darat, maskapai lan/utawa bandara.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar