Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Tanzania Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Air Tanzania mrentahake jet kargo lan penumpang Boeing anyar

Air Tanzania mrentahake jet kargo lan penumpang Boeing anyar.
Air Tanzania mrentahake jet kargo lan penumpang Boeing anyar.
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat kasebut bakal dilakokno dening Air Tanzania, operator gendera nasional Tanzania, kanggo nggedhekake layanan saka negara kasebut menyang pasar anyar ing Afrika, Asia lan Eropa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Tanzania ngumumake pesenan kanggo 787-8 Dreamliner, 767-300 Freighter lan loro jet 737 MAX.
  • Pesenan kasebut, regane luwih saka $726 yuta kanthi rega dhaptar, sadurunge ora dingerteni ing situs web Boeing Orders and Deliveries.
  • Air Tanzania bakal nggedhekake armada 787s sing saiki, nggunakake 737s anyar kanggo jaringan regional lan 767 Freighter kanggo nggedhekake permintaan kargo sing berkembang ing Afrika.

Boeing lan Republik Bersatu Tanzania dina iki ngumumake pesenan kanggo 787-8 Dreamliner, 767-300 Freighter lan rong jet 737 MAX ing Dubai Airshow 2021. Pesawat kasebut bakal dilakokno dening Air Tanzania, operator gendera nasional Tanzania, kanggo nggedhekake layanan saka negara kasebut menyang pasar anyar ing Afrika, Asia lan Eropa. Pesenan kasebut, regane luwih saka $726 yuta kanthi rega dhaptar, sadurunge ora dingerteni ing situs web Boeing Orders and Deliveries.

"787 Dreamliner kapal penggedhe kita populer karo penumpang kita, nyedhiyakake kenyamanan ing penerbangan lan efisiensi ultra sing ora ana tandhinge kanggo pertumbuhan jarak jauh," ujare. Air Tanzania CEO Ladislaus Matindi. Nambahake armada 787 kita, introduksi 737 MAX lan 767 Freighter bakal menehi Air Tanzania kemampuan lan keluwesan sing luar biasa kanggo nyukupi kabutuhan penumpang lan kargo ing Afrika lan ngluwihi.

Adhedhasar Dar es Salaam, operator kasebut bakal nggedhekake armada 787 saiki, nggunakake 737 anyar kanggo jaringan regional lan 767 Freighter kanggo nggedhekake permintaan kargo sing berkembang ing Afrika.

"Afrika minangka wilayah sing paling cepet tuwuh nomer telu ing saindenging jagad kanggo lelungan udara, lan Air Tanzania duwe posisi sing apik kanggo nambah konektivitas lan ngembangake pariwisata ing saindenging Tanzania," ujare Ihssane Mounir, Boeing wakil presiden senior saka Sales & Marketing Komersial. "Kita diajeni Air Tanzania wis milih Boeing kanggo program modernisasi armada kanthi nambahake 787 tambahan lan ngenalake 737 MAX lan 767 Freighter menyang jaringan sing berkembang.

BoeingPrakiraan Pasar Komersial 2021, ing taun 2040, maskapai Afrika mbutuhake 1,030 pesawat anyar sing regane $160 milyar lan layanan aftermarket kayata manufaktur lan ndandani regane $235 milyar, ndhukung pertumbuhan lelungan udara lan ekonomi ing saindenging bawana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar