Klik ing kene yen iki siaran pers!

Perhiasan Mewah lan Jam Tangan Anyar SABOTEUR Diluncurake

ditulis dening editor

Label perhiasan lan jam tangan anyar SABOTEUR ngumumake peluncuran online ing saindenging jagad, ngenalake toko web global ing saboteur.world. Direncanakake mbukak toko khusus pisanan ing kuartal pisanan 2022.

Print Friendly, PDF & Email

SABOTEUR minangka wiwitan dinasti anyar. Konsep kasebut muncul saka diskusi intim antarane pendiri Thomas Sabo lan putrane Santiago Sabo. Artis lan garwane Thomas Sabo, Rita Sabo, ngawasi proses kreatif lan desain merek kasebut.

Ing SABOTEUR, spiritualitas njupuk peran utama nggabungake mistik lan geometri, adhedhasar momen magis alkimia. Bentuk perhiasan SABOTEUR kandel, desaine minimalis, lan pendekatan anyar kanggo awak. Merek kasebut kalebu rong baris produk, Elemental lan Sacra, sing kalebu rantai link sing padhet, bentuk geometris, lan ngrungokake simbol sing ora ana maneh. Salah sawijining potongan kunci yaiku Planet Suci, liontin kanggo ngelingake kita babagan pentinge jagad lan alam pribadi kanggo kita. 

Saliyane filosofi sing eling lan ngirit sumber daya, merek kasebut fokus ing panggunaan bahan premium, kerajinan sing ora bisa ditiru lan kualitas sing paling dhuwur. Perhiasan kasebut digawe saka perak 925 Sterling, emas kuning lan putih 18k, mineral unik lan berlian Fairtrade putih lan ireng. Jam tangan ing loro koleksi kasebut digawe kanthi keahlian Swiss. SABOTEUR yakuwi kanggo nggawe perhiasan temenan kanggo kalanggengan, lan pracaya sing maringaken ing uga-tresna lan uga-worn perhiasan kanggo generasi mangsa iku bagéan saka cara sadar urip.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar