Klik ing kene yen iki siaran pers!

Resep Stuffing Thanksgiving Anyar sing dibumbui saka Kastil Putih

ditulis dening editor

White Castle spicing munggah Thanksgiving taun iki karo loro resep-resep stuffing account-anyar, karo siji dibukak istimewa ing OnlyFans. Bacon Jalapeño Cheese Slider Stuffing lan Southwest Jalapeño Keju Slider Stuffing, variasi paling anyar kanggo resep isian asli White Castle, mesthi bakal nambah panas ing meja nedha bengi. Thanksgiving iki nandhani ulang taun kaping 30 saka rilis resep isi pisanan ing taun 1991.

Print Friendly, PDF & Email

Minangka jeneng kasebut, loro versi isi kasebut nggunakake Slider Keju Jalapeño pedhes White Castle minangka bahan utama.

"Musim preian bakal dadi luwih panas amarga resep-resep iki pancen panas banget," ujare Jamie Richardson, wakil presiden ing White Castle. "Slider Keju Jalapeño kita minangka barang sing populer ing restoran lan ing lorong beku grosir, mula kita ngerti yen Cravers bakal seneng karo resep-resep isi panas lan pedhes sing anyar iki."

White Castle wis kerja sama karo petugas pemadam kebakaran lan koki sing berbasis ing Florida kanggo mbantu ngerteni babagan resep-resep isi anyar. Manny Washington Jr., kepala distrik kanggo Dinas Pemadam Kebakaran Orlando lan kapribaden media sosial sing populer, bakal nuduhake para penggemar carane nggawe Bacon Jalapeño Cheese Slider Stuffing, sing kalebu potongan daging crispy, mrico jalapeño diced, celery, cilantro, cumin lan abon. mrico Jack keju, kabeh teka bebarengan kanggo nggawe siji-of-a-jenis roso panas-lan-pedhes. Isine bakal katon ing saluran YouTube White Castle lan akun Facebook, Twitter lan Instagram.

Lan nuduhake sisih pedhes, White Castle ngenalake Stuffing Keju Jalapeño Southwest sing luwih panas lan pedhes mung ing OnlyFans, platform media sosial berbasis langganan kanthi luwih saka 180 yuta pangguna pangguna lan luwih saka 2 yuta pencipta ing saindenging jagad. Versi iki njupuk panas kanggo tingkat sabanjuré kanthi nambah jalapeño ekstra lan poblano mrico nalika isih nyorot rasa stuffing tradisional sampeyan ngerti lan tresna. Penggemar White Castle bisa ndeleng resep eksklusif ing profil OnlyFans merek anyar.

"Sing apik babagan versi Bacon lan Southwest saka Jalapeño Cheese Slider Stuffing yaiku sampeyan bisa nggawe panas lan pedhes sing disenengi," ujare Richardson. "Iki minangka lawuh sing kudu diduweni kanggo perayaan Thanksgiving lan Friendsgiving."

Minangka pelengkap kanggo resep-resep isi panas anyar iki, White Castle nganakake adol geni ing edisi ulang tahun kaping 100 sing winates "Cravey Boat." Kasedhiya ing White Castle House of Crave toko hadiah online, Cravey Boat sampurna kanggo gravy, fondue, hollandaise lan saos craveable liyane. Kasedhiya mung $15.

Kajaba iku, White Castle menehi free Castle Combo # 1- # 6 utawa free Breakfast Combo kanggo kabeh petugas kang mateni kobongan sing bisa ing Thanksgiving. Ora ana kupon utawa tuku sing dibutuhake, sanajan petugas pemadam kebakaran dijaluk nuduhake identifikasi lan teka sadurunge sore amarga akeh restoran sing tutup awal kanggo liburan.

Resep-resep isian anyar sing gampang nanging éca teka kanggo ulang taun kaping 30 resep Stuffing Slider® Asli. Resep kasebut diwiwiti ing taun 1991, nalika anggota tim White Castle nambah resep isian kulawarga mbah putri kanthi karung Slider. Wiwit kuwi, isian basis Slider sing populer wis dadi ora mung tradhisi Thanksgiving, nanging uga minangka tambahan sambutan kanggo nedha bengi kabeh taun kanggo kulawarga Craver ing AS.

Ing taun 2019, kulawarga kasebut duwe perusahaan panganan cepet lan paket konsumen ngenalake versi resep Stuffing Slider Asli sing rada diowahi kanggo narik kawigaten para vegan lan vegetarian. Nggunakake Slider Impossible™ minangka bahan utama, White Castle Impossible™ Slider Stuffing menehi kesempatan kanggo wong sing ora mangan daging kanggo nikmati rasa sing disenengi kabeh wong.

White Castle Cravers bisa tuku Slider Asli lan Jalapeño Keju Slider ing bagean mesin pembeku ing toko Grosir ing saindenging negoro. Slider Asli, Slider Keju Jalapeño lan Slider Impossible™ bisa dituku ing restoran White Castle. Resep-resep stuffing kasedhiya ing ngisor iki. Kanggo gagasan resep sing luwih unik nggunakake item menu White Castle, bukak www.whitecastle.com/food/recipes.

Macem-macem resep-resep isian White Castle bakal nyenengake macem-macem rasa Craver. Telung resep-resep isian kapacak ing ngisor iki. Resep kaping papat - lan paling monjo - kasedhiya saiki ing OnlyFansprofile White Castle.

White Castle®Bacon Jalapeño Keju Slider Stuffing

Wektu persiyapan: 20 menit

Wektu masak: 45 nganti 50 menit

Porsi: 4 nganti 6

Úa:

1. 12 White Castle® Jalapeño Keju Slider

2. 10 tablespoons butter

3. 1 tuwung celery, diced

4. 1 jalapeño mrico, sacoro apik diced

5. 10 irisan daging babi, dimasak lan disigar (kira-kira 1¼ cangkir)

6. 1 sendhok teh uyah

7. ½ sendhok teh mrico

8. 1½ sendhok teh jinten

9. ¼ tuwung cilantro, disigar

10. ¾ tuwung kalkun utawa duduh kaldu pitik

11. 2 endhog

12. 1 tuwung shredded mrico Jack keju

Instructions:

1. Nyawiji butter ing wajan gedhe liwat medium panas. Tambah celery diced lan mrico jalapeno lan masak nganti alus.

2. Panas Sliders miturut instruksi paket. Cut menyang perempat.

3. Ing Bowl nyawiji gedhe utawa telusur, nyampur quartered Sliders karo daging babi disigar, uyah, mrico lan cumin. Nyampur cilantro lan sayuran saka wajan. Yen masak isi ing kalkun, tambahake keju mrico jack ing kene uga.

4. Ing mangkuk cilik, nyampur duduh kaldu lan endhog. Tuangake campuran adonan lan aduk nganti disebarake kanthi rata.

5. Selehake dicampur stuffing ing 9 × 13 baking dish lan ndhuwur karo mrico Jack keju.

6. Panggang ing 350 derajat kanggo 30 menit ditutupi. Banjur mbukak tutup lan terus masak nganti coklat ing ndhuwur, kira-kira 15 nganti 20 menit maneh.

White Castle®Original Slider Stuffing Recipe

Wektu persiapan: 5 nganti 10 menit

Waktu masak: 35 menit

Servings: kira-kira 9 cangkir isi (cukup kanggo kalkun 10 nganti 12 pon)

Úa:

1. 10 kanggo 12 White Castle Original Slider, ora pickles (saka restoran Castle utawa pengecer lokal)

2. 1½ cangkir celery diced

3. 1¼ sendok teh thyme lemah

4. 1½ sendok teh sage lemah

5. ¾ sendok teh mrico ireng lemah

6. ¼ cup duduh kaldu ayam (utawa 1 cangkir kanggo versi casserole)

Instructions:

1. Nyuwek Sliders menyang bêsik cokotan-ukuran lan sijine menyang Bowl nyawiji gedhe.

2. Tambah celery diced lan bumbu.

3. Tambah ¼ cangkir duduh kaldu pitik lan aduk kanthi becik.

4. Sijine stuffing menyang growong saka Turkey lan cook kaya biasane.

5. Yen masak isi minangka casserole, tambahake ¾ tuwung saka duduh kaldu pitik lan aduk kanthi becik.

6. Semprotan utawa lenga sajian casserole 2-quart.

7. Transfer stuffing menyang sajian casserole lan panggangan ing 350 derajat kanggo 35 menit.

White Castle® Impossible™ Slider Stuffing

Wektu persiapan: 5 nganti 10 menit

Waktu masak: 35 menit

Sajian: kira-kira 9 cangkir isi

Úa:

1. 10 Slider White Castle® Impossible™, ora ana acar

2. 1½ cangkir celery diced

3. 1¼ sendok teh thyme lemah

4. 1½ sendok teh sage lemah

5. ¾ sendok teh mrico ireng lemah

6. 1 tuwung duduh kaldu sayur

Instructions:

1. Nyuwek Impossible™ Sliders dadi potongan-potongan ukuran cokotan lan lebokake ing mangkuk campuran gedhe.

2. Tambah celery diced lan bumbu.

3. Tambah 1 tuwung saka duduh kaldu sayur-sayuran lan tos uga; supaya bahan njagong kanggo 10 menit kanggo nresep.

4. Semprotan utawa lenga sajian casserole 2-quart.

5. Transfer stuffing menyang sajian casserole lan panggangan ing 350 derajat kanggo 35 menit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar