Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan Warta Fashion India Breaking News rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Marx, Lenin lan Ho Chi Minh pesta ing pesta Engels ing India

Marx, Lenin lan Ho Chi Minh pesta ing pesta Engels ing India.
Marx, Lenin lan Ho Chi Minh pesta ing pesta Engels ing India.
ditulis dening Harry Johnson

Partai komunis lokal wis dadi pimpinan ing negara bagian Kerala ing sisih kidul-kulon India sajrone 60 taun kepungkur, lan isih populer karo para pamilih.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing kutha Athirappilly ing dina Minggu, penganten lanang, Friedrich Engels, nggandhengake karo penganten, Bismitha.
  • Ana uga seduluré Engels Lenin, uga kanca-kanca penganten lanang, Marx lan Ho Chi Minh.
  • Kabeh wong papat iku anggota Partai Komunis India.

Ing negara bagian Kerala ing sisih kidul-kulon India, partai komunis lokal wis dadi pimpinan sajrone 60 taun kepungkur, lan isih populer karo para pamilih.

Dadi populer ing kasunyatan, sing wong tuwa ing negara asring menehi jeneng anak-anake miturut tokoh-tokoh penting ing gerakan komunis.

Penganten lanang, Friedrich Engels, nggandhengake simpul karo penganten, Bismitha. Ana uga seduluré Engels Lenin, uga kanca-kanca penganten lanang, Marx lan Ho Chi Minh.

Dadi, nalika Marx, Lenin, lan Ho Chi Minh wis kumpul kanggo pesta pernikahan Kerala, karo Friedrich Engels mlaku mudhun aisle, iku ora ana hubungane karo lelungan wektu.

Ing kutha Athirappilly, penganten lanang, Friedrich Engels, sing jenenge filsuf Jerman abad ka-19 sing mbantu ngandhut Marxisme, nggandhengake karo penganten, Bismitha. Ana uga seduluré Engels Lenin, sing dijenengi miturut jeneng wong sing ana ing mburi Revolusi Rusia 1917, uga kanca-kanca penganten lanang, Marx lan Ho Chi Minh, sing jenengé bapak pendiri Marxisme lan pimpinan revolusioner Vietnam.

Kabeh wong papat iku anggota Partai Komunis India. Ora sengaja, Marx saiki kerja lan manggon ing ultra-kapitalis Dubai, nanging miber bali kanggo ndeleng kanca exchange wedding vows karo betrothed kang, miturut media lokal.

Upacara manten liyane sing ditindakake ing wulan Juni ing negara bagian Tamil Nadu, ndeleng Sosialisme nikah ing ngarepe sedulur-sedulure, Komunisme lan Leninisme, uga keponakane, Marxisme.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar