Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Costa Rica Warta Pamrentah rapat News Spanyol Breaking News News Wire Plancongan Singapur Wtn

Pemilihan Ganti Game UNWTO: Kepiye carane bisa digunakake?

Kepiye UNWTO ngancurake panjaluk PBB kanggo pemilihan sing adil?
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina anyar kanggo Pariwisata Dunia! Dina anyar kanggo UNWTO! Dina anyar kanggo Pariwisata Kosta Rika! Donya pariwisata ana ing game changer karo Costa Rica njupuk timbal ing proses pemilihan mbesuk ing Majelis Umum UNWTO ing Madrid.

Print Friendly, PDF & Email
  • dina iki The Hon. Gustav Segura Costa Sancho, menteri Pariwisata kanggo Kosta Rika wis ngetokake gulu kanthi resmi njaluk voting rahasia kanggo konfirmasi maneh Sekretaris Jenderal UNWTO ing Majelis Umum UNWTO sing bakal teka tanggal 3 Desember 2021
  • Panyuwunan iki bakal ngilangi konfirmasi SG kanthi aklamasi. Iki pamindhahan pisanan ing sajarah UNWTO, lan game changer.
  • Apa sing bakal kedadeyan yen Sekretaris Jenderal saiki Zurab Pololikashvili ora bakal nampa 2/3 suara sing dibutuhake kanggo dikonfirmasi kanggo periode liyane? Prosedur sing tepat diterangake ing artikel iki - lan gampang!

Ing pamindhahan surprise dina iki, The Hon. Gustav Segura Costa Sancho, menteri Pariwisata kanggo Kosta Rika mindhah dheweke lan negarane menyang kursi pengemudi Pariwisata Dunia.

Hon. Gustavo Segura Sancho, Menteri Pariwisata Kosta Rika

Atas jenenge pamrentahane, dheweke resmi nuntut voting rahasia kanggo nyetujui rekomendasi Dewan Eksekutif kanggo ngonfirmasi Sekretaris Jenderal UNWTO kanggo periode liyane. Pamilihan iki bakal ditindakake tanggal 3 Desember 2021 ing Majelis Umum UNWTO sing bakal teka ing Madrid.

Akeh menteri sing ngarep-arep supaya langkah iki kelakon, nanging ora ana sing wani nempelake gulu dhewe utawa malah dipetik.

Ing nuduhake kepemimpinan bener lan prasetya kanggo pariwisata donya, The Hon. Gustav Segura Costa Sancho dina iki nindakake apa sing dikarepake akeh, nanging ora ana sing pengin miwiti.

Ngelingi krisis COVID-19 sing terus-terusan dadi tantangan kanggo akeh negara ngirim menteri pariwisata utawa utusan menyang Madrid, langkah wani Kosta Rika iki muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo wong liya supaya bisa nuruti.

Partisipasi apik dibutuhake ora mung kanggo kuorum, nanging kanggo njamin pemilihan sing adil lan lengkap dening anggota UNWTO. Ngelingi pariwisata maneuvering liwat krisis paling angel, kepemimpinan apik lan kuwat bakal entuk manfaat kanggo saben negara, ekonomi, proyek lan kabijakan.

Sampeyan kudu nyatet, sing Costa Rica takon, bilih sebutan Sekretaris Jenderal kanggo periode 2022-2025 bakal ditindakake kanthi pemungutan suara rahasia kabeh anggota sing saiki lan efektif kaya sing kasebut ing norma. Panjaluk iki bakal dileksanakake aturan sing hubungan antarane Negara / UNWTO, Costa Rica ngandika ing surat marang Sekretariat UNWTO tanggal 15 November.

PÈNGET: Surat suara Rahasia ora ateges "Suara Elektronik."

eTurboNews nampa bebaya iki dina iki saka anggota bunder utama lan wong njero UNWTO kanthi kawruh sing rinci. Dheweke ngomong eTN..

Bebaya antarane kertu suoro tradisional lan voting elektronik!

Argumentasi utama Sekretaris Jenderal yaiku supaya luwih gampang anggota milih ing Majelis Umum nggunakake sistem voting elektronik.

Sing nggumunake, Sekretaris Jenderal saiki nggawe proposal sing padha Agenda item 16. Item iki nyaranake owah-owahan ing aturan prosedur kanggo Majelis Umum (A/24/16)

Alasan kenapa Sekretaris Jenderal saiki luwih seneng cara iki jelas:

Surat suara lan teller ora bisa dimanipulasi amarga proses kasebut bisa diaudit saka A nganti Z.

Voting elektronik ora bisa diaudit.

Suara elektronik bisa gampang dimanipulasi dening Sekretariat, amarga padha ngontrol roda sistem e-voting. Pemungutan suara kasebut uga ora njamin kerahasiaan pemungutan suara. Bisa uga menehi tekanan marang negara-negara sing bisa menehi jaminan lisan, nanging pengin njupuk dalan sing beda.

Apa persis sing bakal kelakon yen Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili ora dikonfirmasi tanggal 3 Desember?

  1. Yen Majelis Umum ora ngetrapake rekomendasi sing digawe dening Dewan Eksekutif kanggo jabatan Sekretaris Jenderal Organisasi.
  2. GA bakal menehi instruksi marang Dewan Eksekutif ing sesi 115 sing bakal dianakake ing Madrid, Spanyol, 3 Desember 2021, mbukak proses anyar kanggo pemilihan Sekretaris Jenderal Organisasi.
  3. Mrentah Dewan Eksekutif yen proses pemilihan kasebut nduweni jadwal minimal telung sasi lan maksimal enem sasi, wiwit tanggal pambuka proses pemilihan.
  4. Mrentah Presiden Dewan Eksekutif lan Sekretaris Jenderal organisasi kanggo nganakake Dewan Eksekutif kaping 116 lan Majelis Umum sing luar biasa, ing Mei 2022, ing papan lan tanggal sing bakal ditemtokake.
  5. Jeneng-jeneng minangka Sekretaris Jenderal Ad Interim, Pak Zhu Shanzhong, Direktur Eksekutif, sing bakal nindakake fungsi kasebut kanthi koordinasi karo Presiden Dewan Eksekutif, wiwit 1 Januari 2022.

Timetable

Tata cara lan tanggalan kanggo pemilihan Sekretaris Jenderal Organisasi kanggo periode 2022-2025

  • Desember 3, 2021: Persetujuan prosedur pemilihan lan jadwal ing sesi kaping 115 Dewan Eksekutif ing Madrid, Spanyol. 
  • Desember 2021: Pengumuman lowongan kanggo dikirim ing situs web UNWTO lan cathet tembung kanggo dikirim menyang kabeh Anggota sing nuduhake tenggat wektu nampa aplikasi. 
  • 11 Maret 2022 (tanggal bakal dikonfirmasi): Deadline kanggo nampa aplikasi, yaiku, rong sasi sadurunge peresmian sesi 116th Dewan Eksekutif ing Madrid, Spanyol, tanggal 11 Mei 2022 (tanggal bakal dikonfirmasi). 
  • Ing pambuka resmi calon, para calon diwenehi kabar babagan validitas pencalonan.
  • 11 April 2022 (tanggal bakal dikonfirmasi): Cathetan lisan sing bakal ditanggepi ngumumake pencalonan sing ditampa (tenggat wektu nyebarake pencalonan yaiku 30 dina tanggalan sadurunge peresmian sesi Dewan Eksekutif kaping 116).
  • 11-12 Mei 2022 (tanggal bakal dikonfirmasi): Pamilihan nominasi dening Dewan Eksekutif ing sesi kaping 116 sing bakal dianakake ing Madrid, Spanyol, kutha markas Organisasi. 
  • 13 Mei 2022: Pemilihan Sekretaris Jenderal periode 2022-2025 ing sesi luar biasa Majelis Umum sing bakal dianakake ing Madrid, Spanyol. 
logo

Aturan, Prosedur lan Cithakan:

TMajelis Umum:

Proses Pemilihan Sekretaris Jenderal UNWTO:

Pemilihan Sekretaris Jenderal UNWTO ana rong fase:

  1. Proses pemilihan ing Komite Eksekutif ing ngendi, nalika nampa calon, Dewan Eksekutif milih kanggo RECOMMEND menyang Majelis Umum calon.
  2. Calon sing disaranake diratifikasi (utawa ora) dening Majelis Umum.

Artikel 22 saka Statuta UNWTO kanthi jelas nemtokake manawa pemilihan Sekretaris Jenderal kudu ditindakake dening rong pertiga saka anggota sing efektif lan saiki:

Ing wektu sing padha, Artikel 38, subparagraf 2, garis e) Aturan Majelis Umum, nyatakake yen pemilihan Sekretaris Jenderal bakal ditindakake dening mayoritas rong pertiga saka anggota sing saiki lan efektif.

Mengko, artikel 43 Aturan Majelis Umum kanthi jelas nyatakake yen pemilihan kudu ditindakake dening kertu suoro rahasia.

Wis dadi pakulinan kanggo milih Sekretaris Jenderal kanthi aklamasi, nanging iki ora ditetepake ing aturan saiki, dadi adat.

Yen mung siji Negara Anggota takon kanggo Pemilu kanggo rampung dening voting rahasia, sing cukup kanggo ninggalake adat aklamasi lan nerusake voting rahasia dening kabeh anggota saiki lan efektif.

Kanggo dipilih utawa dipilih maneh, calon sing diusulake dening Dewan Eksekutif, kudu nggayuh 2/3 saka kabeh anggota voting sing saiki lan efektif.

Yen ora ana pemilihan maneh Sekretaris Jenderal, banjur Majelis Umum njupuk persetujuan ing agenda poin 9 saka Pemilihan Sekretaris Jenderal, ing ngendi dheweke menehi instruksi marang Dewan Eksekutif kanggo mbukak proses anyar kanggo penunjukan Sekretaris Jenderal UNWTO.

Tata cara lan tanggalan kanggo pemilihan Sekretaris Jenderal Organisasi kanggo periode 2022-2025

latar mburi    

  1. Artikel 22 saka Statuta UNWTO maca:

"Sekretaris Jenderal ditunjuk dening mayoritas rong pertiga saka Anggota Penuh sing ana lan milih ing Majelis, kanthi rekomendasi Dewan, suwene patang taun. Janjian kasebut bakal dianyari. ”

  • Masa jabatan Sekretaris Jenderal saiki bakal kadaluwarsa tanggal 31 Desember 2021. Mulane, Majelis Umum kudu milih Sekretaris Jenderal kanggo periode 2022-2025 ing sesi luar biasa amarga bakal dianakake ing papan lan tanggal sing bakal ditindakake. ditemtokake ing 2022.
  • Akibaté, miturut Artikel 22 Statuta lan Aturan 29 saka Aturan Prosedur Dewan Eksekutif, Dewan Eksekutif bakal dibutuhake ing sesi kaping 116 (11-12 Mei 2022 (XNUMX-XNUMX Mei XNUMX).tanggal sing kudu dikonfirmasi)) kanggo menehi rekomendasi calon menyang Majelis Umum. Dokumen iki nyedhiyakake prosedur lan jadwal kanggo pemilihan kasebut.
  • Kanggo tujuan nominasi iki, diusulake supaya praktik sing ditetepake ditindakake lan, utamane, iku aturan sing diadopsi dening Dewan kanggo pilihan nominasi kanggo jabatan Sekretaris Jenderal ing sesi kaping telulikur ing Mei 1984 (keputusan 17 (XXIII)), ditambah karo sing diadopsi ing sesi kaping telung puluh papat ing November 1988 (keputusan 19 (XXXIV)), lan ing sesi kaping patang puluh papat ing November 1992 (keputusan). 19 (XLIV)) dimati
  • Aturan kasebut ing ndhuwur, sing wis ditrapake kanthi konsisten kanggo nominasi jabatan Sekretaris Jenderal wiwit taun 1992, nyedhiyakake:

                  "(A) mung Warga Negara Anggota WTO sing bisa dadi calon;

 "(b) calon bakal diusulake sacara resmi menyang Dewan, liwat Sekretariat, dening pemerintah Negara-negara sing dadi warga negara, lan usul kasebut kudu ditampa ora luwih saka (tanggal bakal ditemtokake[1]), tandha pos menehi bukti;

 “(C) pamungutan swara bakal ditindakake kanthi kertu suoro rahasia miturut Prinsip Pandhuan kanggo Pamrentah Pemilihan kanthi Ballot Rahasia sing ana ing Aturan Prosedur Majelis Umum;

                     "(d) voting bakal diputusake miturut Artikel 30 saka Statuta lan Aturan 28 saka Aturan Prosedur Dewan, dening mayoritas prasaja, ditetepake minangka sèket persen plus siji saka ballots valid;

 "(E) pilihan siji nominasi dening Dewan bakal ditindakake, sesuai karo Aturan 29 Aturan Prosedur Dewan, sajrone rapat pribadi, bagean sing bakal dadi rapat sing diwatesi, kaya ing ngisor iki:

   “(i) dhiskusi para calon bakal ditindakake sajrone rapat pribadi sing mbatesi ing ngendi mung delegasi lan penerjemah sing bakal teka; ora ana cathetan sing ditulis lan ora ana rekaman rekaman diskusi;

                                                                 "(ii) sajrone pemungutan suara, staf Sekretariat sing perlu kanggo mbantu pemungutan suara kudu ditampa;

 "(f) Dewan Eksekutif mutusake ora menehi rekomendasi calon sing diusulake dening pemerintah negara anggota kanthi tunggakan sing ora adil (paragraf 12 Aturan Pembiayaan sing ditempelake ing Statuta);

                  "(G) Dewan mung milih siji nominasi kanggo menehi saran menyang Majelis."

  • Kajaba iku, prosedur sing ditetepake kanggo nampa nominasi sing wis ditrapake wiwit taun 1992 nyedhiyakake ing ngisor iki babagan presentasi nominasi:

“Mas nominasi kudu diiringi karo curriculum vitae lan statement saka kawicaksanan lan maksud manajemen, nyatakake views nominasi ing cara kang bakal nindakake fungsi Sekretaris Jenderal. Rincian kasebut bakal disusun ing wangun dokumen Dewan lan dikomunikasikake menyang Anggota sajrone watesan wektu sing wis ditemtokake..

"Kanggo kapentingan njaga kesetaraan ing antarane para nominasi lan kanggo mesthekake yen dokumen bisa diwaca, disaranake supaya curricula vitae diwatesi, ujare, rong kaca lan pernyataan kabijakan lan tujuan manajemen nganti enem kaca. Nominasi bakal ditampilake miturut urutan abjad ing dokumen Dewan.

  • Wiwit 1992, watesan wektu sing disetel kanggo panrimo calon (sing didhukung pemerintah sing cocog, curricula vitae lan statements of intent kudu bener ditempelake) wis ditetepake ing rong sasi sadurunge sesi ing ngendi Dewan Eksekutif dibutuhake kanggo milih nominasi. Akibate, Sekretariat ngandhani kabeh Anggota kanthi cathetan verbal babagan panrimo saben nominasi.
  • Wiwit taun 1997, para nominasi kanggo pemilihan jabatan Sekretaris Jenderal wis menehi presentasi lisan babagan pencalonan lan tujuane sajrone sesi nominasi Dewan. Disebut ing urutan abjad Spanyol jenenge, para nominasi diwenehi wektu sing padha kanggo nggawe presentasi sing ora diterusake diskusi.
  • Sesuai karo Aturan 29(3) Aturan Prosedur Dewan Eksekutif, rekomendasi kanggo Majelis calon kanggo janjian dadi Sekretaris Jenderal: "bakal digawe dening mayoritas prasaja saka Anggota Dewan saiki lan voting2. Yen ora ana calon sing nampa mayoritas ing pemungutan suara sing pertama, sing kapindho lan, yen perlu, pemungutan suara sabanjure bakal dianakake kanggo mutusake antarane rong calon sing nampa swara paling akeh.
  • Sesuai karo praktik organisasi sing terus-terusan, sing dieling-eling ing keputusan 17 (XXIII) taun 1984, mayoritas sederhana "ditetepake minangka 50 persen ditambah siji saka surat suara sing sah". Aturan iki dikonfirmasi ing taun 1988 lan 1992 (keputusan 19 (XXXIV) lan 19 (XLIV)). Yen ana nomer ganjil, misale jek cocog karo logika, kanthi makna biasa saka tembung lan praktik sing dominan, kanggo nemtokake iku minangka makili jumlah swara sing luwih dhuwur tinimbang setengah saka swara sing bener.3
  • Minangka kanggo tata cara "kapindho" lan "suara sakteruse" kasebut ing Aturan 29(3), yen padha mbuktekaken perlu, klarifikasi diwenehake dening Penasehat Hukum ing Dokumen Informasi kanggo Pemilihan Sekretaris Jenderal ing 1989 lan dikonfirmasi. ing 2008 (16(LXXXIV)) bakal aplikasi ing acara sing loro calon kudu nuduhake panggonan kaloro ing kertu suoro pisanan. Konsekuensi kasebut yaiku yen kertu suoro liyane (lan akeh tambahan sing dibutuhake kanggo entuk mayoritas sing dibutuhake) bakal diatur ing antarane telu calon kanggo mutusake calon loro, sawise nampa swara paling akeh, bakal melu ing pemilihan pungkasan. 
  • Perwakilan Negara dening Anggota Penuh Organisasi liyane sajrone pemilihan calon bakal ngetutake resolusi sing diadopsi dening Majelis Umum ing sesi kaping 19 ing Republik Korea ing 2011 (resolusi 591(XIX)), ing sesi kaping 20 ing Zambia/Zimbabwe ing 2013 (resolusi 633(XX)) lan ing sesi kaping 21 ing Kolombia ing 2015 (resolusi 649(XXI)).
  • Dieling-eling manawa Anggota sing Artikel 34 Statuta lan paragraf 13 Aturan Pembiayaan sing dilampirake ing Statuta sing dileksanakake nalika pemilihan ora duwe hak anggota ing bentuk layanan lan hak milih ing Majelis. lan Dewan kasebut, kajaba ora entuk pengecualian sementara saka aplikasi ketentuan kasebut dening Majelis. 
  • Prosedur sing kasebut ing dokumen iki wis dileksanakake kanthi sukses, lan tanpa nyebabake kesulitan tartamtu, kanggo janjian sing ditindakake wiwit taun 1992. 
  • Selaras karo rekomendasi saka Joint Inspection Unit of the United Nations (JIU) sing gegayutan karo pemilihan lan syarat-syarat layanan Kepala Eksekutif ing Organisasi Sistem PBB (JIU/REP/2009/8), saben pelamar dijaluk nglampirake. sertifikat kesehatan sing ditandatangani dening fasilitas medis sing diakoni kanggo presentasi pencalonan kaya sing diterangake ing paragraf 6.
  • Kaya sing diwenehake miturut Aturan 27(2), istilah "Anggota sing ana lan milih" bakal dimangerteni minangka "Anggota sing teka lan milih kanggo utawa nglawan". Mulane, abstain lan voting kosong bakal dianggep ora milih.

Tindakan sing kudu ditindakake dening Dewan Eksekutif  

Dewan Eksekutif diundang: 

  • Kanggo mutusake yen aturan sing diadopsi dening Dewan kanggo milih calon kanggo jabatan Sekretaris Jenderal ing sesi kaping telulikur ing Mei 1984 (keputusan 17(XXIII)), ditambah karo sing diadopsi ing sesi kaping 1988 ing November 19 (keputusan 1992(XXXIV)), lan ing sesi kaping patang puluh papat ing November 19 (keputusan 105(XLIV)) uga bakal diamati ing sesi kaping XNUMX;
  • Kanggo ngonfirmasi manawa, kanggo interpretasi aturan statutori sing ngatur pemilihan Sekretaris Jenderal lan keputusan sing kasebut ing subparagraf (a) ing ndhuwur, referensi bakal digawe kanggo isi dokumen iki; 
  • Kanggo ngundang Negara Anggota kanggo ngusulake calon kanggo jabatan Sekretaris Jenderal kanggo periode 2022-2025, mesthekake yen nominasi kasebut tekan Markas Organisasi (Capitán Haya 42, 28020 Madrid, Spanyol) rong wulan sadurunge peresmian sesi 116th saka Dewan Eksekutif, yaiku, ing jam 24:00 wektu Madrid, 11 Maret 2022 (tanggal bakal dikonfirmasi), paling anyar; 
  • Kanggo njaluk calon ngirim, bebarengan karo informasi biografi lan karir, statement saka kawicaksanan lan maksud manajemen, nyatakake views ing cara kang padha bakal nindakake fungsi Sekretaris Jenderal; lan
  • Kanggo ngonfirmasi manawa sesi 116 Dewan Eksekutif bakal milih nominasi kasebut kudu menehi rekomendasi menyang sesi luar biasa Majelis Umum kanggo jabatan Sekretaris Jenderal Organisasi kanggo periode 2022-2025.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar