Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Wtn

Tanggal Anyar kanggo ITB Berlin: 9-13 Maret urip lan langsung

Mbatalake ITB Berlin?
ITB Berlin
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing taun 2020 ITB dibatalake mung sawetara dina sadurunge acara sing adol bakal diwiwiti. eTurboNews wis mbadek pembatalan, nanging ana ing Berlin lan dibukak rebuilding.travel diskusi, bebarengan karo PATA lan Papan Pariwisata Afrika. Ing 2022 diskusi iki bakal terus ing Berlin - wektu iki karo ITB samesthine bakal kuwat lan urip.

Print Friendly, PDF & Email
  • Messe Berlin, organizer kanggo ITB dikonfirmasi pameran perdagangan industri travel paling gedhe bakal bali.
  • ITB dijadwalake wiwit 9-13 Maret 2022 ing Ibu Kota Jerman
  • Konsep G2 bakal ditrapake. Tegese mung pengunjung utawa peserta pameran sing wis divaksinasi utawa pulih sing bakal diidini.

Ing taun 2022, Pameran Lelungan paling gedhe ing Donya diluncurake maneh ing Berlin, kanthi acara langsung lan layanan virtual kanggo nggawe ITB Berlin dadi pengalaman nyata ing saindenging jagad.

Iki warta apik kanggo Berlin Hotel, driver mendhoan, restoran, maskapai, lan wong liya ing donya nggawe mata pencaharian ing industri travel lan pariwisata.

Iki minangka pangembangan positif kanggo jagad pariwisata, lan kapercayan sing dibutuhake kanggo pemulihan sektor kasebut,

The Jaringan Pariwisata Dunia diwiwiti ing Berlin ing Maret 2020 ing sideline saka ITB sing dibatalake. "Kita ngarep-arep ketemu ing Berlin ing 2022 karo ITB sing bakal ditindakake.", ujare Juergen Steinmetz, ketua, lan pangadeg organisasi kasebut kanthi anggota ing 128 negara.

ITB nyetel nada kanthi ujar:

"Amarga kahanan regulasi saiki, mung peserta sing wis divaksinasi utawa pulih sing bakal diidini mlebu acara kasebut nganti ana kabar luwih lanjut (aturan 2G)."

Dadi, miturut kahanan hukum saiki, peserta pameran lan pengunjung ITB Berlin 2022 kudu bubar pulih utawa divaksinasi kanthi lengkap. Vaksin COVID-19 sing disetujoni EU lan menehi bukti iki karo sertifikat EU digital.

miturut Claudia Dallmer, Asisten PR kanggo ITB, pengunjung non-EU kudu ok karo sertifikat disetujoni utawa bisa ngowahi pass vaksinasi menyang dokumen EU.

Rincian liyane bakal teka, miturut Ms. Dallmer.

Saiki, Messe Berlin janji ing situs web:

Sasi anyar wis nuduhake carane penting rapat-rapat pasuryan antarane wong. Acara kayata kita minangka denyut jantung industri. Minangka peserta pameran lan pengunjung perdagangan sampeyan ana ing tengah-tengah tumindak. Ing 2022, siji bab sing penting: rapat-rapat sampeyan kudu aman lan sukses sabisa-bisa.

Ing wektu kasebut, acara mbutuhake langkah-langkah safety lan kebersihan khusus. Kita janji sampeyan fokus ing njaga kesehatan sampeyan. Tujuane jelas: nggawe lingkungan kanthi aman lan ahli supaya industri perjalanan lan bisnis sampeyan bisa berkembang maneh. Kanggo nggayuh iki, kita rutin kontak karo panguwasa kesehatan masyarakat sing relevan ing Tanah Berlin.

Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap kene babagan pitakonan babagan safety lan kebersihan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar