Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Warta Breaking Qatar Olahraga

Piala Donya FIFA Qatar: 10 hotel anyar sing paling nyenengake

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki menehi tandha mundur setaun menyang Piala Donya FIFA Qatar 2022. Pariwisata Qatar mbukak 10 hotel lan atraksi anyar sing spektakuler sing bakal dibukak sadurunge diwiwiti. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Apa COVID bakal nyenengake Piala Donya FIFA sing bakal teka?
  • Pariwisata Qatar maju kanthi cepet kanthi luwih saka 100 hotel lan apartemen sing siap dadi tuan rumah penonton lan atlit
  • Kanggo nyukupi kabutuhan, Qatar ngupaya nggunakake kabeh pilihan akomodasi sing kasedhiya. Pilihan inovatif kanggo para penggemar ing taun 2022 bakal kalebu kemah ing ara-ara samun lan tetep ing kapal pesiar sing ditambatake sementara kanthi pemandangan langit kutha Doha sing nggumunake.

Qatar bakal duwe nganti 130,000 kamar kasedhiya kanggo siji yuta-plus pembuangan samesthine liwat Course saka turnamen 28 dina.

Dina iki menehi tandha mundur setaun menyang Piala Donya FIFA Qatar 2022. Pariwisata Qatar mbukak 10 hotel lan atraksi anyar sing spektakuler sing bakal dibukak sadurunge diwiwiti. 

Qatar siap nampa luwih saka siji yuta penggemar sajrone turnamen kasebut.

Chief Operating Officer of Qatar Tourism, Berthold Trenkel, ngandika: "Penggemar bal-balan bakal duwe macem-macem pilihan akomodasi sing luar biasa kanggo dipilih. Kita pengin lelungan nemokake sing paling apik saka Qatari lan Timur Tengah Hospitality lan duwe pengalaman iso lali sing bakal nggawe wong pengin bali. Uga nonton bal-balan, kita ngajak kabeh penggemar kanggo neliti macem-macem atraksi ing Qatar, saka sampling masakan lokal kanggo njelajah museum apik kita, saka gumuk bashing exhilarating kanggo ngendhokke ing spa utawa ing pantai, ana soko kanggo saben wong.

10 hotel lan atraksi anyar sing paling nyenengake kalebu:


jeneng
LokasiAbout
1Pulau Qetaifan UtaraCedhak kutha LusailDitagih minangka "Pulo Hiburan" pisanan ing Qatar, pembangunan bakal kalebu resort mewah, taman banyu negara-saka-gambar, klub pantai, toko, lan menara campuran. Pulo kasebut bakal cedhak karo Stadion Lusail ing ngendi final Piala Dunia FIFA 2022™ bakal dianakake.
2Menara KataraLusail Marina KabHosting hotel bintang lima, menara apik ing Lusail minangka terjemahan arsitektur saka segel nasional Qatar, sing makili pedhang scimitar tradisional. Bangunan kasebut uga bakal miwiti debut merek Fairmont lan Raffles ing Qatar. 
3VendômelusailPlace Vendôme disetel kanggo mbukak ing kutha Lusail ing Qatar lan bakal nggabungake ritel, luang lan hiburan. Pangembangan kasebut bakal nduwe rong hotel bintang lima (Le Royal Méridien lan Palais Vendôme, Hotel Koleksi Mewah), apartemen sing dilayani (Le Royal Méridien Residences), nganti 560 toko eceran sing beda-beda, lan plaza terbuka sing apik banget sing diubengi dening kafe lan restoran.
4Rosewood Doha TengahDumunung ing rong menara sing nggumunake sing diilhami saka terumbu karang Qatar, Rosewood Doha lan Rosewood Residence Doha bakal kalebu hotel mewah, spa, lan pusat kebugaran paling canggih.
5Menara Kembar AljaberLusail Marina KabSalah sawijining Menara Kembar Aljaber bakal dadi hotel 22-lantai ing Distrik Marina, nawakake apartemen, suite kraton lan kolam renang lan restoran ing payon sing madhep Teluk Arab.
6Pullman DohaWest BayDumunung kanthi apik ing distrik paling misuwur ing Doha, bintang lima Pullman Doha West Bay hotel bakal disetel ing menara modern dhuwur-munggah nggumunke.
7Ngimpi DohaDohaSetel dadi properti kapal penggedhe Dream Hotel Group ing Teluk, property 266-kamar sange bakal fitur wolung beda panedhaan lan Nightlife panggonan, 35 Apartemen omah, uga area blumbang gembur; kabeh digabungake kanggo nggawe pengalaman Hospitality nemtokake bagean.
8Pulo Arab St. Regis MarsaMutiara-QatarNgerayakake warisan budaya oriental sing sugih, Pulo St. 
9AKU DohaDohaHotel iki bakal duwe 235 kunci kamar, fasilitas MICE, kolam renang tanpa wates lan macem-macem pilihan panedhaan.
10West WalkAl WaabPangembangan campuran unik ing tengah-tengah lingkungan Doha sing paling populer, kanthi hotel bintang papat, bioskop, lan hypermarket, kanthi akeh kafe lan toko.

Qatar terus-terusan ditingkat dening Numbeo minangka negara paling aman ing donya kanggo kejahatan lan safety umum. Suhu rata-rata ing Qatar nalika November lan Desember yaiku 18-24 ° C - sampurna kanggo penggemar lan pemain.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar