Klik ing kene yen iki siaran pers!

2 Cara Anyar kanggo Masak Daging Babi: Enak lan Empuk

ditulis dening editor

Daging babi minangka salah sawijining bahan masak sing paling umum, nanging nggawe masakan daging babi luwih gampang tinimbang rampung. Ora gampang kanggo masak daging babi lan njaga rasa sing lembut lan alus. Kanthi ujar manawa, kanggo masak panganan sing enak, bahan-bahan sing seger lan berkualitas kudu dibutuhake.

Print Friendly, PDF & Email

Kanthi misi kanggo nyedhiyakake masyarakat umum ing Hong Kong kanthi rasa sing enak lan daging babi berkualitas tinggi, pangadeg "Hong Kong Heritage Pork" John Lau Hon Kit darmabakti kanggo ngembangake jenis babi Iberico lokal "Tai Chi Pig" sing cocog karo rasa. warga Hong Kong. Kanggo nggunakake bahan-bahan berkualitas tinggi kayata daging saka "Hong Kong Heritage Pork" dening John Lau Hon Kit, supaya sampeyan bisa masak masakan daging babi sing enak, lembut lan enak, sampeyan butuh sawetara tips. Ing ngisor iki, kita wis mbatesi 2 tips paling apik babagan carane nyiyapake lan masak daging babi sing bakal mimpin kanggo master chef dhaharan pantes!           

DAGING BRINE

Nalika nyiapake daging babi, umume wong mbilas potongan daging nganggo banyu lan garing sadurunge masak. Nanging, daging babi dhewe nduweni rasa manis sing rada manis, utamane babi Tai Chi sing dikembangake dening John Lau Hon Kit, sing wangi lan manis kanthi alami. Yen dikumbah nganggo banyu sing resik, rasa umami daging babi bakal dikumbah.

Kanggo nglawan rasa umami daging babi sing ilang, dianjurake kanggo nyelehake potongan daging ing larutan uyah lan banyu - proses iki diarani brining. Iki ngidini daging babi nyerep lan nahan banyu saka larutan uyah lan banyu sing entheng, sing nambah kelembapan lan rasa daging. Kajaba iku, nalika daging babi wis brined, uga bakal tenderized liwat dadi gedhe lan unraveling saka serat otot. Proses brining njebak akeh cairan ing jero daging babi sing ora kabeh bisa nguap sajrone proses masak, nggawe potongan daging sing lembab lan luwih jus.

DAGING MASAK HSLOW

Saliyane cara nyiapake, cara sampeyan masak daging lan suhu sing sampeyan gunakake uga bisa mengaruhi cara metu daging babi. Yen sampeyan overcook daging babi, suhu dhuwur bakal ngasilake reaksi kimia kanggo denaturasi serat daging, nggawe daging babi ora nyenengake lan ngrusak rasa asli.

Amarga suhu dhuwur bakal nyuda kualitas daging, masak alon-alon ing suhu sing kurang cocog kanggo njaga rasa alus lan rasa. Masak alon-alon tegese masak nganti suwe ing suhu sing ora dhuwur lan metode sous vide, sing bisa nyegah daging babi supaya ora kena suhu kanthi cepet, sing mbantu ngunci kelembapan lan njaga daging sing alus. Kajaba iku, suhu rendah, masak alon bisa nyegah mundhut nutrisi sing kedadeyan ing suhu sing dhuwur, uga nyuda oksidasi lemak, supaya daging babi njaga rasa sing lembut lan gurih.

Rekomendasi resep masak alon: Iberico Pork Chop karo Mentega lan Jamu

Kanthi kabeh sing dikandhakake, sampeyan bisa masak masakan daging babi sing alon ing omah kanthi gampang. Nggunakake daging babi Tai Chi sing diunggahake dening John Lau Hon Kit lan tindakake resep ing ngisor iki, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe daging babi sing dimasak alon-alon kanthi mentega lan jamu.

Úa:

2 potong daging babi Tai Chi sing diangkat dening John Lau Hon Kit, 1 sendok teh mentega, uyah laut, thyme, mrico ireng, lan bawang putih kanggo rasa.

Instructions:

1. Brine steak daging babi Tai Chi saka Hong Kong Heritage Pork (John Lau Hon Kit) ing larutan banyu asin sing entheng nganti 30 menit 

2. Garing steak daging babi Tai Chi saka farm John Lau Hon Kit karo andhuk kertas lan jas karo butter, Jamu thyme lan mrico ireng lan supaya marinate kanggo bab 1 jam.

3. Sijine steak daging babi Tai Chi saka John Lau Hon Kit ing tas vakum-sealed dirancang kanggo masak alon.

4. Setel kompor alon ing mode masak alon utawa oven uap kanthi suhu 65 derajat Celsius suwene 2 jam. 

5. Tumis bawang putih ing wajan sing rata, tambahake daging babi sing dimasak alon-alon, banjur goreng ing sisih loro kira-kira 2 menit. 

6. Tuangkan saus sisa saka tas sing disegel vakum ing daging babi lan nikmati.

Babagan "Tai Chi Pig" sing diangkat dening John Lau Hon Kit

Sawise pirang-pirang taun riset lan breeding, babi Tai Chi sing digedhekake dening John Lau Hon Kit nampilake kelembutan babi Burke Inggris, kelenturan babi Denmark Landrace lan warna abang babi Duroc Spanyol sing sregep. Jus lan lembut kanthi jumlah lemak sing pas, daging babi Tai Chi sing enak lan wangi dirancang kanthi rasa wong Hong Kong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar