Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Jamaika: Spa Safety and Health in New Manual

Spa Safety
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Operator ing sub-sektor spa industri pariwisata Jamaika bakal entuk manfaat saka manual operasi sing dikembangake kanggo nuntun wong-wong mau supaya aman, efisien lan profesional ing apa sing ditindakake nalika nutul industri kesehatan lan kesehatan global AS $4.4 triliun.

Print Friendly, PDF & Email

Manual Safety COVID-19 kanggo Sektor Spa Jamaika, diprodhuksi dening Tourism Linkages Network (TLN), divisi saka Tourism Enhancement Fund (TEF), nyedhiyakake pedoman lan rekomendasi lengkap kanggo operator spa sing nglayani sektor pariwisata kanggo njamin kesehatan lan safety karyawan lan tamu kanthi nyuda panyebaran COVID-19 sajrone layanan perawatan spa.

Isi manual kasebut ngetutake pedoman lan peraturan Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, protokol kesehatan lan safety COVID-19 Kementerian Pariwisata, uga saka Asosiasi Spa Internasional, Organisasi Kesehatan Dunia lan Organisasi Standar Internasional.

Ngandika ing peluncuran virtual manual lan Workshop Pengembangan Produk Perawatan Kulit Alami TLN bubar, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett ujar manawa kesehatan lan kesejahteraan minangka faktor utama sing nyopir sektor lelungan lan perhotelan amarga wong-wong katon pulih saka inersia meh rong taun amarga pandemi COVID-19. 

Ngandika ana gaweyan agresif donya kanggo entuk manfaat saka pasar Kamping lan Jamaika posisi sing apik kanggo entuk irisan pai ekonomi nanging "kita kudu nyiapake lan siyap kanggo nyukupi panjaluk sing bakal ditindakake para lelungan pasca COVID kanggo saben wong."

Akeh negara sing saingan ora duwe setengah saka aset sing diberkahi Jamaika, ujare Menteri Bartlett, nanging, "COVID-19 wis nggawe akeh pitakonan kritis; minangka makhluk sing terus-terusan, apa para pengunjung bisa rumangsa aman teka ing papan sing dituju lan entuk kabeh produk sing didol?"

Dheweke ujar manawa jaminan tujuan saiki dadi prasyarat lan kunci sukses pariwisata ing mangsa ngarep, Jamaika kudu setya marang janji sing ditindakake kanggo para pengunjung, "njamin pengalaman sing asli, aman lan lancar, sing ngormati komunitas lan lingkungan."

Menteri Bartlett nandheske marang operator spa pentinge ningkatake pangiriman wilayah sing penting kanggo jaminan tujuan kanthi "efisiensi, efektifitas, lan layanan kelas paling dhuwur sing ana ing kabeh aspek pengalaman pengunjung." Iki mbutuhake fasilitas tingkat pertama, staf sing dilatih kanthi profesional lan produk pribumi sing menarik sing cocog karo standar pasar internasional, ujare.

Menteri Bartlett ujar manawa penting banget yen Jaringan Kesehatan lan Kesejahteraan TLN wis nemtokake produk kesehatan, utamane sing bisa diprodhuksi sacara lokal lan digunakake ing spa, minangka aspek inti saka strategi kanggo ngembangake produk pariwisata kesehatan lan kesejahteraan Jamaika.

“Minangka kabijakan Kementerian Pariwisata, kita nduweni komitmen kanggo ngembangake industri pariwisata sing nawakake pengalaman Jamaika kanthi maneka warna norma budaya. Iki nyedhiyakake kasedhiya kanggo pengunjung, produk pribumi sing digawe lan diprodhuksi dening wong sing duwe bakat banget, "ujare.

Peserta sing melu lokakarya kasebut, kanthi online lan fisik ing Pusat Konvensi Montego Bay, uga krungu saka Ketua Jaringan Kesehatan lan Kesejahteraan TLN, Kyle Mais, sing nuduhake nilai industri spa ing saindenging jagad lan akeh produk sing bisa ditindakake. diprodhuksi sacara lokal saka bahan baku Jamaika. 

Dheweke uga krungu saka Dr Aisha Jones, sing kerja karo TLN minangka konsultan kanggo ngembangake manual kasebut. Dheweke nyathet yen nalika wiwitane 72 persen wong sing seneng lelungan banget gemeter babagan ngunjungi spa, 80 persen saiki gelem mbuwang luwih akeh kanggo perawatan spa.

Luwih diterangake manawa dokumen kasebut kasedhiya, amarga wong sing kasengsem bisa ngakses manual ing format digital kene utawa hubungi TLN liwat alamat email ing ngisor iki kanggo ngumpulake salinan: [email dilindhungi] .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar