Menteri Pariwisata Jamaika: New World of Health & Wellness

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett, (kiwa) melu diskusi cepet karo Ketua lan Wakil Ketua Jaringan Kesehatan lan Kesejahteraan, Kyle Mais (tengen) lan Garth Walker. Jaringan Kesehatan lan Kesejahteraan minangka bagéan saka Jaringan Hubungan Pariwisata (TLN) sing luwih jembar. Katelu kasebut kalebu peserta ing Konferensi Pariwisata Kesehatan & Kesejahteraan Jamaika kaping 3 sing dianakake ing Pusat Konvensi Montego Bay wingi (18 November). Acara kasebut dianakake dening TLN, divisi saka Tourism Enhancement Fund (TEF), lan wiwit tanggal 18-19 November. Konferensi kasebut dianakake kanthi tema: "Refresh, Reboot, Reawaken - The New World of Health and Wellness."
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ujar manawa Jamaika maju kanthi tenanan kanthi ngetrapake Strategi Samudra Biru kanggo ngreset industri pariwisata, kanggo mesthekake yen sektor kasebut berkembang ing jaman pasca COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

"Strategi Samudra Biru kita njaluk ngreset pariwisata kita kanggo ngenali lan netepake kabijakan, sistem, protokol, lan standar inovatif sing njamin pengunjung pengalaman sing luwih aman, aman, lan lancar nalika mbangun model pariwisata nasional anyar adhedhasar portofolio macem-macem. atraksi lan aktivitas unik lan asli, kang tarik akeh banget ing aset alam lan budaya Jamaika," ngandika Mentri Bartlett.

Dheweke ngaturake pidato intine nalika mbukak Jamaika kaping 3 Pariwisata Kesehatan & Kesejahteraan Konferensi ing Montego Bay Convention Center wingi. Acara kasebut dianakake dening Tourism Linkages Network (TLN), divisi saka Tourism Enhancement Fund (TEF) lan wiwit tanggal 18-19 November. Konferensi kasebut dianakake kanthi tema: "Refresh, Reboot, Reawaken - The New World of Health and Wellness" lan wis nggabungake pimpinan ing industri pariwisata kesehatan lan kesehatan saka Jamaika lan ing saindenging jagad liwat macem-macem platform virtual.

Menteri Bartlett ujar, ing jangka panjang, komponen penting saka Strategi Samudra Biru yaiku "kanggo nguatake sistem zonasi lan tema pariwisata supaya karakteristik unik saben wilayah tujuan bakal dilestarekake lan ditingkatake kanggo ndhukung daya tarik merek sing beda-beda. .”

Dheweke negesake manawa diversifikasi produk pariwisata minangka inti pemulihan industri saka efek sing ngrusak pandemi COVID-19 lan para wisatawan saiki fokus ing kesehatan lan kesejahteraan dhewe amarga dheweke uga ngupaya pulih saka ketegangan mental. 20 sasi kepungkur. Dheweke nyaranake manawa nalika wong golek tujuan sing menehi kepenak lan istirahat saka stres, ana kebutuhan kanggo ningkatake kesehatan lan kesejahteraan luwih angel minangka salah sawijining titik semangat lan nggawe produk ing saubengé kanggo nggawa luwih akeh pengunjung saka macem-macem alam menyang tujuan kasebut. .

Kanthi iki, Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett mratelakake panemune yen Jamaika wis siyap entuk manfaat saka pasar pariwisata kesehatan lan kesejahteraan global $ 4.5 triliun kanthi aset alam sing akeh banget.

"Pulo iki bisa uga diklasifikasikake minangka Taman Eden Karibia kanthi macem-macem pilihan jamu lan rempah-rempah, woh-wohan lan sayuran, kali lan sumber mata air lan situs-situs enchanted ing sisih pinggir negara sing ijo lan mujur nengen. Ana uga grojogan, pantai lan spa sing nyumbang kanggo kesejahteraan, "ujare Menteri Pariwisata.

Menteri Bartlett ujar manawa pariwisata kesehatan lan kesejahteraan minangka sektor dinamis kanthi teknik lan produk sing digunakake tansah berkembang. Mulane dheweke seneng yen konferensi kasebut menehi wawasan babagan owah-owahan sing ditindakake liwat presentasi praktis lan diskusi panel babagan wilayah kayata Tren lan Wawasan Kesejahteraan Global; Kesehatan Mental; The New World of Spas; The New Wellness Traveler; Nutrition lan Wellness; Kesempatan Investasi ing Industri Kesehatan anyar; Kesejahteraan lan Musik, lan Kesejahteraan ing Komunitas.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar