Awards Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality rapat News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Divers Show High Interest ing Bahama ing DEMA Show

Bahama ndominasi Pertunjukan DEMA taun iki ing presentasi booth, visibilitas lan minat lan entuk akeh Penghargaan Pilihan Pembaca Scuba Diving Magazine 2022. Anggota tim Bahamas kalebu, saka kiwa menyang tengen: Deckery Johnson, BMOTIA; Nicholas Wisdom, BMOTIA; Eric Carey, Bahamas National Trust; Greg Rolle, Direktur Sr, Pasar Vertikal, BMOTIA; David Benz, Eksekutif & Wakil Presiden PADI, Majalah Scuba Diving; Sanique Culmer, BMOTIA; Carmel Churchill, Papan Wisata Grand Bahama; lan Jeff Birch, Small Hope Bay Lodge. Foto duweni saka BMOTIA.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pameran 45th Annual Diving Equipment & Marketing Association (DEMA) wis ditindakake ing Las Vegas Convention Center, lan Kepulauan Bahamas maneh narik kawigaten para ahli, operator, media perdagangan lan pengunjung. Acara kasebut, sing dianakake tanggal 16-19 November 2021, minangka acara mung perdagangan paling gedhe ing donya kanggo perusahaan sing nindakake bisnis ing nyilem scuba, olahraga banyu samudra lan industri perjalanan petualangan/nyilem.

Print Friendly, PDF & Email

Partisipasi Bahama ing DEMA Show wis diatur kanthi lengkap dening Tim Pasar Vertikal Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama (BMOTIA) kanggo pisanan sajrone 30 taun partisipasi. Mitra tujuan Tim kalebu: Dewan Promosi Bahama Out Islands, Dewan Pariwisata Pulau Grand Bahama, Amanah Nasional Bahamas, Stuart Cove's Dive Bahamas, Sandals Resort lan Bahamas Dive Ambassadors. Resorts World Bimini, Comfort Suites Paradise Island, West End Watersports, Brendal's Dive Center, Bimini Big Game Club Resort & Marina lan Neal Watson's Bimini Scuba Center nyedhiyakake akomodasi lan hadiah nyilem ing acara kasebut.

Vendor tujuan lan Bahamas Dive Ambassadors sing mentas diangkat padha sibuk njawab pitakonan saka pecandu nyilem sing mampir ing Booth Bahamas lan seminar. Saka kiwa menyang tengen: Carmel Churchill, Grand Bahama Tourist Board; Bahamas Dive Ambassadors Morad Hassan lan Jeannie Cinquegrana, lan anggota tim vertikal BMOTIA Deckery Johnson, Sanique Culmer lan Nicholas Wisdom. Foto duweni saka BMOTIA.

"Kapuloan Bahama rampung didominasi nuduhake taun iki, "ujare Greg Rolle, Sr. Direktur, Verticals Market, BMOTIA. "Pameran lan penyelam sing saingan padha kaget banget karo presentasi booth kita."

"Ngarsane Bahama paling nyengsemaken," tambahe Pak Rolle. "Sajrone acara kasebut, kita dipuji amarga tampilan profesional, memikat lan sregep, nampilake urip segara sing sugih lan maneka warna ing tembok video interaktif, ing spanduk bermerek gedhe, ing jaminan anyar lan signage merek lantai nganti langit-langit sing unik."

Seminar saben dina wiwit saka Konservasi Karang nganti nyilem ing Bahama lan Ngalami Pertemuan Kewan Besar ing Grand Bahama dianakake dening Bahamas Boating Ambassadors lan operator nyilem. Saka kiwa menyang tengen ana Aram Bethell, BMOTIA; Carmel Churchill, Papan Wisata Grand Bahama; lan Richard "Scuba Dick" Smith, Bahamas Dive Ambassadors. Foto duweni saka BMOTIA.

Rolle nuding metu sing operator nyilem Bahamas wis sibuk. Dheweke wis bisa nindakake akeh kesempatan bisnis siji-siji karo penyelam. Kajaba iku, anggota tim Bahamas Verticals Market wis bisa njupuk lan nggedhekake jangkauan klien, liwat program inovatif lan interaktif, kalebu seminar nyilem saben dina, registrasi giveaway, ndhaptar perjalanan nyilem lan hubungane karo Bahamas Dive Ambassadors.

Majalah Scuba Diving 2022 Readers Choice Awards dijenengi Bahamas minangka Destinasi Paling Top kanggo Kewan Gedhe, posisi kaping pindho ing Guwa Paling Apik, Cavern lan Grotto Diving lan Nyilem Wreck Paling Apik, lan Tujuan Paling Apik ing Karibia kanggo: Tujuan Nyilem Sakabèhé Paling Apik, Nilai Paling Apik. , Snorkeling paling apik, Nyilem Tembok Paling Apik, Nyilem Pesisir Paling Apik, Nyilem Pemula Paling Apik, Nyilem Lanjut Paling Apik, Fotografi Paling Apik, Urip Makro Paling Apik lan Kesehatan Laut Paling Apik. Foto duweni saka BMOTIA.

"Baham diberkahi kanthi kaendahan alam ing darat lan ing ngisor segara. Lan, mung dina iki, Majalah Scuba Diving ngumumake 2022 Readers Choice Award Winners lan sepisan maneh, Bahama dijenengi Top Destination for Big Animals, penghargaan sing wis menang, berturut-turut, saiki luwih saka 20 taun. Bahama uga entuk papan kaping pindho ing Best Cave, Cavern lan Grotto Diving lan Best Wreck Diving. Kajaba iku, Bahama uga kapilih minangka salah sawijining Tujuan Paling apik ing Karibia kanggo: Tujuan Nyilem Sakabèhé, Nilai Paling Apik, Snorkeling Paling Apik, Nyilem Tembok Paling Apik, Nyilem Pantai Paling Apik, Nyilem Pemula Paling Apik, Nyilem Lanjut Paling Apik, Fotografi Paling Apik, Best Marco Life lan Best Health of Marine Life,” Pak Rolle rampung.

Sajrone DEMA Show, para ahli nyilem lan penggemar mampir ing stan The Bahamas kanggo nindakake bisnis karo vendor Bahama. Foto duweni saka BMOTIA.

Babagan Kapuloan Bahama

Kapuloan Bahama duwe papan ing srengenge kanggo kabeh wong, saka Nassau lan Paradise Island menyang Grand Bahama, menyang The Abaco Islands, The Exuma Islands, Harbour Island, Eleuthera, Bimini, Long Island lan liya-liyane. Saben pulo nduweni kapribaden lan atraksi dhewe kanggo macem-macem gaya liburan, karo sawetara golf paling apik ing donya, scuba diving, fishing, sailing, prahu, uga blanja lan nedha bengi. Tujuan nawakake liburan tropis sing gampang diakses, lan dolar Bahama padha karo dolar AS. Nindakake kabeh utawa ora nindakake apa-apa, mung elinga, Iku luwih apik ing Bahama. Kanggo informasi luwih lengkap babagan paket lelungan, kegiatan lan akomodasi, nelpon 1-800-Bahama utawa bukak bahamas.com. Mangga madosi Bahama ing web ing Facebook, Twitter lan YouTube.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar