News News Wire Plancongan USA Breaking News

Parade Natal dadi acara korban massal ing Waukesha, Wisconsin

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miwiti katon kaya Natal nalika Parade Natal Waukesha sing misuwur bali maneh sawise ngaso setaun amarga COVID-19.
Parade iki dadi kedadeyan korban massal.

Print Friendly, PDF & Email

Waukesha Kepala Polisi ujar manawa luwih saka 20 wong lara ing Waukesha Parade Natal ing Wisconsin nalika SUV mlayu liwat akeh peserta parade.

Lapuran ngandika SUV wis 3 wong ing mobil, micu jam mengko sing mbalikke 911 papan perlindungan darurat ing panggonan pesen njedhul munggah ing telpon seluler saben wong. Alasane ora dingerteni saiki.

Waukesha kuwi sawijining kutha ing lan kabupaten ing Waukesha County, Wisconsin, Amerika Serikat. Kutha iki minangka bagéan saka wilayah metropolitan Milwaukee. Pedunungé ana 70,718 jiwa ing sensus 2010. Kutha iki cedhak karo Desa Waukesha.

Waukesha dikenal minangka wilayah sing konservatif lan nduweni tingkat kejahatan sing sithik. "Dheweke wong sing apik", saksi nerangake wong-wong Waukesha.

Kaya sing katon ing cuplikan sing diwenehake para peserta, SUV kasebut mlaku kanthi cepet tanpa mandheg. Mobil liwat pamblokiran dalan ditutup dening pratandha plastik.

A perwira polisi ketoke ditembak liwat jendhela SUV.

Insiden kasebut wis diumumake minangka kedadeyan korban massal.

Saben ambulans ing kutha Wisconsin dikuwasani njupuk ciloko menyang rumah sakit. Rumah sakit saka kutha liyane cepet-cepet menyang Waukesha kanggo mbantu.

Miturut laporan paling anyar, ora ana tembakan saka SUV, lan ora bisa dikonfirmasi manawa kedadeyan kasebut minangka kacilakan utawa serangan sing disengaja.

Sawetara laporan nyoba mbangun hubungan antarane kasus pengadilan sing penting ing kutha sing cedhak.

Laporan sing durung dikonfirmasi ngomongake babagan akeh korban jiwa. Polisi ujar manawa kendaraan kasebut diamanake lan lagi nggoleki wong sing dikarepake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • هل انت بحاجة الى قرض؟ القروض التجارية؟ قرض شخصي؟ هل الائتمان الخاص بك سيئ؟ نحن جاهزون لنقدم لك القرض والتمويل الذي تحتاجه بفائدة 3٪ …
    يرجى ملاحظة ما يلي: الحد الأدنى لمبلغ القرض لدينا هو 5000 دولار أمريكي , والقروض مجانية 100٪ (مخاطر).

    [email dilindhungi]
    Whatsapp +91 84898 10716

    ن مستشار مالي ونقدم المساعدة المالية للأعمال التجارية

  • مرحبا, أنا سعيد جدا الآن لأنني حصلت اليوم على مبلغ قرضي بقيمة 60.000 دولار من هذه الشركة الجيدة بعد أن حاولت عدة شركات أخرى ولكن دون جدوى هنا رأيت إعلانات شركة Joan Finance وقررت تجربتها واتبعت جميع التعليمات. وهنا أنا سعيد اليوم ، يمكنك أيضًا الاتصال بهم إذا كنت بحاجة إلى قرض سريع ، فاتصل بهم الآن عبر هدرغيب:[email dilindhungi]) utawa whatsapp: +919144909366

    شكرا