Breaking News Internasional budaya Jerman Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking UK

Penemuan Nazi Anyar ngganti sejarah babagan Intelijen Rahasia Inggris lan Hitler

ditulis dening Juergen T Steinmetz

 Bukti anyar wis teka kanggo cahya sing titik pisanan kanggo keterlibatan Inggris ing "Operasi Valkyrie" - kesuwur gagal 20 Juli 1944 plot kanggo matèni Hitler. Nganti saiki, buku-buku sejarah nganggep manawa operasi kasebut mung minangka karya perlawanan Jerman.

Print Friendly, PDF & Email

Bukti anyar wis teka kanggo cahya sing titik pisanan kanggo keterlibatan Inggris ing "Operasi Valkyrie" - kesuwur gagal 20 Juli 1944 plot kanggo matèni Hitler. Nganti saiki, buku-buku sejarah nganggep manawa operasi kasebut mung minangka karya perlawanan Jerman.

Penulis intelijen Nigel West nggawe panemuan kasebut nalika nliti sejarah anyar "Abwehr", lembaga intelijen jaman perang Jerman. Ing jantung konspirasi yaiku mbah kakunge Pangeran Frederick Solms-Baruth V, sing nglawan pamarentah Jerman kanggo mbalekake properti kulawargane. Iki minangka basis kanggo perlawanan lan disita minangka paukuman dening Nazi sawise plot gagal.  

Saiki panemuan agen Inggris sing direkrut dening MI6 rong taun sadurunge nyoba lan dipasang ing cedhak ndhuwur resistance, nuduhake yen MI6 wis ngerti, complicit - yen ora melu aktif - ing upaya pembunuhan.

THE SPY

Aset MI6, Dr. Otto John, diselehake kanthi sampurna kanggo tumindak minangka mata-mata. Undercover minangka pengacara Lufthansa, dheweke kerep lelungan menyang netral Spanyol lan Portugal kanthi prentah saka Kolonel Georg Hansen (sing bakal diangkat dadi kepala Abwehr) kanggo nganakake rapat-rapat ekstensif karo Inggris babagan likuidasi Adolf Hitler, tanpa curiga. .

CARA PANEMUKAN

Informasi iki ora tau disambungake nganti West nggawe panemuan kasebut. Pakaryan sadurunge wis nemtokake manawa agen MI6 Winsor wis sesambungan karo John, nanging nganti saiki ora ana sing ngerti pentinge rapat-rapat lan peran sing dimainake John kanggo Kolonel Hansen. Konfirmasi luwih lanjut teka saka analis MI5 Oxford-akademik lan mantan MI5 Herbert Hart (mengko Profesor yurisprudensi ing Universitas Oxford), sing menit ing file MI5 John sing bubar deklasifikasi yen dheweke pancen wis kerja ing Inggris wiwit 1942. 

MAKNA APA

Iki menehi cahya anyar babagan plot sing misuwur, sing sadurunge dianggep minangka karya perlawanan Jerman. Minangka mata-mata, peran John dadi perantara antarane Georg Hansen, lan MI6. Nganti riset West, sing bakal diterbitake ing buku sing bakal teka, hubungan iki ora jelas. 

REKAMAN LAYANAN INTELLIGEN RAHSIA Isih ORA UMUM – LINK sing ilang 

MI6 ngemu file nutup ing Otto John, kang ora bakal declassify ing latar sing Service ora requirement legal kanggo nindakake, lan duwe tugas kanggo nglindhungi identitas kabeh agen, malah sing dawa-mati. Dr. John tilar donya ing Maret 1997.

Alesan kanggo panemuan

Solms-Baruth wis nerusake perang bapake supaya omah-omah kulawarga, sing saiki isih ana ing Republik Federal, bali. Iki disita dening Nazi kanggo peran utama mbah kakunge Pangeran Frederick III nalika kudeta 20 Juli. Eyang kakungipun tumindak minangka penasehat konstitusi pasca-pembunuhan anyar, adhedhasar model Inggris, lan nyedhiyakake kastil minangka markas kanggo persiapan plot.

Panliten ekstensif tim Pangeran Frederick Solms-Baruth V sing mimpin Nigel West kanggo mbuktekake manawa kastil Baruth wis dadi markas perlawanan, omah konspirator Abwehr sing nyedhiyakake bahan peledak Inggris lan sekring wektu kanggo bom lan banjur nemokake. link kanggo Intelligence Inggris liwat Otto John.

"Iki durung tau ana sadurunge. Objek panaliten iki yaiku kanggo ngonfirmasi kanthi kategoris omahe mbah kakung minangka Markas perlawanan. Aku ora tau ngimpi uga bakal mbukak keterlibatan Inggris ing nyoba nurunake salah sawijining wong sing paling jahat ing sejarah.

Pangeran Frederick Solms Baruth V

Desember 9th ndeleng pangrungon legal luwih ing kasus restitusi Solms-Baruth 32 taun ing pengadilan Jerman lan kalebu bukti anyar iki.

TENTANG PRINCE FREDERICK SOLMS-BARUTH V:

Liyane bisa diwaca ing kene: https://www.solms-baruth.com/about-pince-frederick-solms-baruth-v 

Liyane bisa diwaca ing kene: http://nigelwest.com/abouttheauthor.htm 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar