Breaking News Internasional News wong Resorts Warta Breaking Singapura Pariwisata

Apa sing diarani Chief Activity Officer? 52 Wyndham Resorts ing Asia-Pasifik saiki gumantung ing Emma Todd

Emma Todd wis Ditunjuk dadi Chief Activities Officer, Wyndham Destinations Asia Pasifik.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wyndham Destinations Asia Pasifik kanthi bungah ngumumake janjian Emma Todd minangka Chief Activities Officer pisanan kanggo Wilayah Asia Pasifik.

Pamindhahan iki dirancang kanggo ndhukung inisiatif anyar perusahaan kanggo nambah tamu lan anggota klub tetep karo introduksi saka rakit aktivitas ing sawijining ngatur Club Wyndham Pasifik Kidul, Wyndham, Wyndham Grand lan Ramada dening Wyndham resorts.

Print Friendly, PDF & Email

Langkah kanggo Wyndham Destination Asia Pasifik ngumumake Chief Activity Officer dirancang kanggo ndhukung inisiatif anyar perusahaan kanggo ningkatake tamu lan anggota klub kanthi introduksi rakit aktivitas ing Club Wyndham South Pacific sing dikelola, Wyndham, Wyndham Grand, lan Ramada dening Wyndham resorts.

Saka e-skuter lan e-sepeda kanggo stand-up paddleboards lan boogie Boards, emas lan permata mining, pedal carts, lan liyane, luwih saka 100 pengalaman wis ditambahaké ing koleksi resort perusahaan liwat taun kepungkur. Kegiatan gratis kanggo anggota Club Wyndham Pasifik Kidul lan bisa dialami kanthi biaya cilik dening tamu resort.

Ms. Todd wis kasugihan saka pengalaman ing industri Hospitality. Dheweke saiki dadi General Manager of Club Wyndham Seven Mile Beach ing Hobart, Tasmania. Dheweke wis ngowahi properti kasebut dadi salah sawijining resor Club Wyndham sing paling populer ing Australia. Dheweke mimpin panyiapan saka farm hobi resort lan kebon sayur, bebarengan karo teh billy lan pengalaman damper dianakaké bebarengan karo minggu dening geni mbukak. Ana uga flora lan fauna eco walks lan e-bike golek harta karun. 

"Aku seneng njupuk peran anyar lan nyenengake iki. Iku apik banget kanggo ndeleng respon positif saka anggota klub lan tamu wiwit kita ngenalaken kegiatan, "ujare Mbak Todd.

"Pengalaman wis mesthi nggawe resort kita tetep luwih apik. E-bikes, minangka mung siji conto, menehi pengunjung kesempatan kanggo luwih njelajah wilayah, lan kita wis milih aktivitas tambahan unik kanggo saben lokasi. Ing Club Wyndham Denarau Island ing Fiji, contone, ana bowling klapa lan tramp aqua. Ing Ballarat, Victoria, ana sluice emas lan permata antarane pengalaman liyane. Dadi tamu bisa tansah ngarep-arep sing beda, "ujare.

Ing peran anyar, Ms. Todd bakal kolaborasi karo manajer resort ing 52 resort ing wilayah Asia Pasifik kanggo nggawe, nambah lan koordinasi aktivitas.

Warren Cullum, Wakil Presiden Senior Operasi Hotel lan Resor, Wyndham Destinations Asia Pasifik ujar, "Emma pancen cocog kanggo peran kasebut kanthi rekam jejak sing nyengsemake nggawe kegiatan unik kanggo anggota klub lan tamu. Sajrone wektu karo kita, dheweke wis entuk reputasi minangka kreatif lan inovatif. Kita ngarep-arep ndeleng inisiatif sing luwih nyenengake sing dienalake kanggo nambah pengalaman tamu lan anggota klub.

Ms. Todd bakal dadi link tombol antarane tim Kepemimpinan senior, kantor perusahaan, lan Managers resort kanggo ngawasi lan bantuan nambah program aktivitas saben resort. Emma bakal terus nepaki peran minangka General Manager of Club Wyndham Seven Mile Beach nalika njupuk peran anyar menarik iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar