Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii HITA LGBTQ rapat News wong Pengumuman Pers Sindikasi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Anggur & Roh Wtn

eTurboNews iku jeneng elek kanggo branding: Punika kok

eTN-Langganan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

eTurboNews iku jeneng elek kanggo branding. Sejarah publikasi global sing ngarahake industri perjalanan, gaya urip, lan hak asasi manungsa unik lan diwiwiti ing Indonesia.

Print Friendly, PDF & Email

Ing taun 1999-2001, DMC Bloody Good Stuff ing pimpinan Juergen Steinmetz lan Melanie Webster makili Pariwisata Indonesia ing Amerika Serikat lan Kanada.

Iki diatur bebarengan karo mantan Menteri Kabudayan lan Pariwisata Indonesia, tkang pungkasan Hon. Ardika saka Bali.

Salah sawijining tantangan ing wektu iku yaiku politik lan nyebabake peringatan perjalanan dening Amerika Serikat marang Republik Indonesia.

Ing taun 2000, ing festival pariwisata TIME ing Jakarta, Juergen Steinmetz dianugerahi medali kanggo prestasi khusus Pariwisata Indonesia dening Presiden Indonesia ing acara massal ing Plaza Indonesia.

Nalika semana sektor publik ora percaya marang swasta, lan swasta ora percaya marang pemerintah. Bloody Good Stuff miwiti Dewan Mitra Pariwisata Indonesia kanggo nggabungake industri kasebut.

ICTP nggoleki cara sing larang regane kanggo ngatasi agensi perjalanan AS kanggo ngajari sektor kasebut babagan geografis Indonesia. Iki perlu kanggo njaluk pesen metu sing masalah ing Jakarta ora mengaruhi pariwisata ing Bali contone.

Internet ana ing umur bayi, nanging umume agen perjalanan wis duwe email, sawetara duwe situs web.

Juergen Steinmetz gabung karo eTurbo Hotels sing berbasis ing Singapura minangka sponsor lan miwiti buletin industri perjalanan internasional pisanan nggunakake format Yahoo Group. Iki diarani eTurboNews, ngenali sponsor.

eTurboHotels minangka perusahaan jinis Expedia pisanan. Dheweke duwe akeh domain situs web kaya sheraton.id utawa hilton.id lan nawakake nggawe situs web gratis kanggo perusahaan perjalanan Indonesia. Model monetarisasi yaiku ngisi komisi kanggo pesenan online.

Kanthi bantuan saka industri travel lan pariwisata Indonesia, iki eTurboNews Grup Yahoo tuwuh kanthi cepet.
Klompok liyane, kayata Grup DISKUSI PARIWISATA ASEAN, nggawa pimpinan ing sektor swasta lan publik saka negara-negara ASEAN bebarengan kanggo ngrembug kerjasama pariwisata. Akeh pengaturan saiki ing pariwisata ASEAN wis diwiwiti ing diskusi iki.

Grup Dhiskusi Hawaii dadi kesempatan bebas pariwara kanggo agen perjalanan kanggo komunikasi karo hotel lan pemasok liyane sing berbasis ing Hawaii lan ijol-ijolan ide, pujian, lan kritik. Ing taun 2002 eTurboNews, dicritakake dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) sing Internet chatting kamar wis ora akeh mangsa, lan padha ora bakal nimbang sponsor diskusi kuwi.

Ing wekdal punika, eTurboNews miwiti sawetara blog populer kalebu Rapat, Penerbangan, Anggur, GayTourism, TravelIndustryDeals, WorldTourismWire, lan HawaiiNews.Online dipuji karo saluran media sosial dhewe.

eTurboNews sindikasi ditambahi ing ndonya, lan artikel bisa katon diterbitake ing Hindustan Times ing India antarane akeh liyane.

eTurboNews dadi alat anyar kanggo informasi lelungan lan pariwisata sing cepet berkembang ing wilayah liyane ing donya. eTurboNews ngowahi format saka Yahoo Group menyang format email massal liyane, dadi mandhiri saka Indonesia ing taun 2001, lan media online pisanan sing mandhiri kanggo sektor lelungan lan pariwisata diwiwiti.

22 taun salajengipun, eTurboNews isih tetep dadi masalah nyata.

eTurboNews ana lan minangka buletin global pisanan sing diterbitake saben jam 24/7. Iku siji-sijine kabel warta independen lan global ing industri lelungan lan pariwisata kanthi konten pendapat sing mung bisa ditemokake ing eTN.

Kanthi 230,000+ pelanggan email perdagangan lelungan, distribusi email saiki mung udakara 10% saka total pembaca.

Agregator warta kalebu Google lan Bing News, Breaking News, media sosial, lan kabar push wis nambah visibilitas eTurboNews tremendously liwat taun.

Setaun kepungkur, Hawaii markas eTurboNews nggawe 92 situs web independen kanthi rating lan SEO dhewe kanggo promosi konten ing 92 basa ing ndonya. Spanyol, Jerman, Prancis, Cina, Arab, Hindi, Swahili, Portugis, lan Italia minangka pelari ngarep saiki kanggo pamaca non-Inggris.

Kanthi luwih saka 2 yuta pembaca Amerika unik sing mbukak eTurboNews artikel, Amerika Serikat minangka pamirsa paling gedhe, diikuti dening Inggris, Jerman, India, lan Kanada.

saiki, eTurboNews katon ing 238 negara lan wilayah. Wilayah paling cilik ana ing Antartika sing mung maca siji, lan ora dingerteni sapa sing maca iki.

Kutha paling gedhe ing ngendi eTurboNews bisa ditemokake yaiku Frankfurt, Washington, London, New York, lan Duesseldorf.

eTurboNews yaiku anggota pendiri saka Dewan Pariwisata Afrika, ing Koalisi Mitra Pariwisata Internasional, Lan Jaringan Pariwisata Dunia, lan ngadegake independen Asosiasi Pariwisata Hawaii kanggo nanggepi mantan Hawaii Talk Yahoo Group.

eTurboNews tetep adhedhasar ing Honolulu, Hawaii, AS, kanthi operasi independen ing Duesseldorf, Jerman, lan panulis lepas ing 128 negara.

eTurboNews tetep dadi pimpinan sing ora bisa dibantah lan dadi pimpinan laporan independen kanggo industri perjalanan lan pariwisata global, gaya urip, fashion, hak asasi manungsa, lan konten menarik liyane.

Nalika COVID-19 nyerang jagad pariwisata, eTurboNews bebarengan karo PATA, Dewan Pariwisata Nepal, lan Dewan Pariwisata Afrika ngedegake Mbangun maneh grup ing Maret 2020 ing sideline pameran dagang ITB sing dibatalake ing Berlin, Jerman.

Klompok iki muncul ing Jaringan Pariwisata Dunia karo anggota ing saiki 128 negara.

Sawise 257 diskusi zoom populer, eTurboNews lan Jaringan Pariwisata Dunia bisa njaga industri lelungan lan pariwisata lan para pamimpine nyawiji lan melu.

kanthi Livestream, eTurboNews miwiti pisanan 24/7 saluran warta video global, ing Pameran Kabar, lan eTV. Pembaca bisa ndeleng video eTN lan diskusi wektu nyata sing diputer ing kabeh eTurboNews situs web, mitra sindikasi, lan puluhan platform.

Iki dilengkapi karo pilihan Podcast eTN sing ekstensif. Saben artikel anyar ing eTurboNews saiki bisa diwaca, dirungokake minangka podcast, lan ditonton minangka video ing Saluran YouTube eTN lan oplatform liyane dikenal.

Negara lan Wilayah ngendi eTurboNews katon:

  1. USA: 2,289,335
  2. Inggris: 217,861
  3. Jerman: 202,715
  4. India: 97,647
  5. Kanada: 82,307
  6. Filipina: 65,081
  7. Afrika Kidul: 54,047
  8. Italia: 49,548
  9. Swedia: 46,242
  10. Cina: 40,804
  11. Australia: 40,165
  12. Portugal: 30,215
  13. Thailand: 27,627
  14. Norwegia: 27,556
  15. UEA: 27,369
  16. Singapura: 26,168
  17. Walanda: 25,999
  18. Prancis: 25,409
  19. Malaysia: 20,117
  20. Spanyol: 19,492
  21. Tanzania: 18,924
  22. Kenya: 16,734
  23. Jepang: 14,907
  24. Rusia: 14,135
  25. Finlandia: 14,106
  26. Pakistan: 13,965
  27. Jamaika: 12,462
  28. Turki: 12,376
  29. Indonesia: 11,849
  30. Vietnam 11,211
  31. Korea Selatan: 10,887
  32. Brasil: 10,469
  33. Meksiko: 9,810
  34. Israel: 9,282
  35. Nigeria: 9,194
  36. Arab Saudi: 8,921
  37. Swiss: 8,850
  38. Irlandia: 8,541
  39. Belgia: 8,496
  40. Polandia: 8,179
  41. Hong Kong: 8,117
  42. Sri Lanka: 7,168
  43. Zambia: 7,159
  44. Iran: 7,042
  45. Yunani: 6,962
  46. Zimbabwe: 6,501
  47. Austria: 6,284
  48. Denmark: 6,276
  49. Étiopia: 6,212
  50. Mesir: 6,103
  51. Ukraina: 6,009
  52. Uganda: 5,992
  53. Bangladesh: 5,598
  54. Romania: 5,505
  55. Selandia Baru: 5,490
  56. Ceko: 5,333
  57. Qatar: 5,174
  58. Taiwan: 5,004
  59. Bulgaria: 4,793
  60. Hongaria: 4,441
  61. Kroasia: 4,267
  62. Trinidad & Tobago: 4,196
  63. Uzbekistan: 4,084
  64. Seychelles: 4,044
  65. Serbia: 4,023
  66. Georgia: 3,806
  67. Slowakia: 3,795
  68. Kazakhstan: 3,773
  69. Nepal: 3,289
  70. Malta: 3,167
  71. Ghana: 3,005
  72. Siprus: 2,928
  73. Oman: 2,879
  74. Mauritius: 2,876
  75. Barbados: 2,857
  76. Estonia: 2,766
  77. Latvia: 2,712
  78. Argentina: 2,700
  79. Kolombia: 2,561
  80. Mongolia: 2,429
  81. Maroko: 2,389
  82. Puerto Rico: 2,300
  83. Bahrain: 2,216
  84. Yordania: 2,193
  85. Slovenia: 2,108
  86. Albania: 2,087
  87. Kuwait: 2,084
  88. Azerbaijan: 2,063
  89. Kamboja: 2,040
  90. Lituania: 2,020
  91. Bahama: 1,914
  92. Irak: 1,899
  93. Libanon: 1,839
  94. Armenia: 1,787
  95. Myanmar: 1,778
  96. Republik Dominika: 1,734
  97. Chile: 1,721
  98. Makedonia Lor: 1,660
  99. Kosta Rika: 1,631
  100. Botswana: 1,493
  101. Aljazair: 1,440
  102. Somalia: 1,419
  103. Maladewa: 1,364
  104. Peru: 1.340
  105. Guam: 1,325
  106. Tunisia: 1,305
  107. Laos: 1,294
  108. Grenada: 1,238
  109. St Lucia: 1,160
  110. Bosnia & Herzogovina: 1,145
  111. Rwanda: 1,104
  112. Islandia: 1,061
  113. Antigua & Barbuda: 1,023
  114. Kosovo: 1,019
  115. Panama: 972
  116. Kyrgyzstan: 961
  117. Ekuador: 946
  118. Mozambik: 906
  119. Eswatini: 894
  120. Luksemburg: 868
  121. Kepulauan Virgin AS: 718
  122. Malawi: 716
  123. Venezuela: 696
  124. Brunei: 689
  125. St. Kitts & Nevis: 688
  126. Belarus: 676
  127. Afganistan: 669
  128. Kapuloan Cayman: 659
  129. Belize: 637
  130. Montenegro: 633
  131. Senegal: 633
  132. Guyana: 623
  133. Kamerun: 619
  134. Bermuda: 611
  135. Sudan: 605
  136. Cote d'Ivoire: 597
  137. Moldova: 567
  138. Macao: 560
  139. Aruba: 559
  140. Curacao: 526
  141. Suriah: 523
  142. Kongo – Kinshasa: 514
  143. Kepulauan Solomon: 477
  144. Guatemala: 466
  145. Libya: 458
  146. Sint Maarten: 434
  147. Fiji: 428
  148. Angola: 426
  149. Lesotho: 406
  150. Sudan Kidul: 396
  151. Kuba: 394
  152. Yaman: 386
  153. Honduras: 385
  154. St.Vincent & Grenadines: 366
  155. Uruguay: 363
  156. Bhutan: 345
  157. Liberia: 343
  158. Haiti: 337
  159. Sierra Leone: 337
  160. Anguilla: 320
  161. Gambia: 319
  162. Madagaskar: 315
  163. Palestina: 309
  164. Kaos: 306
  165. Bolivia: 305
  166. El Salvador: 302
  167. Dominika: 296
  168. Reuni: 292
  169. Papua Nugini: 286
  170. Turks & Caicos : 276
  171. Paraguay: 253
  172. Tajikistan: 240
  173. Guadeloupe: 208
  174. Suriname: 208
  175. Nikaragua: 207
  176. Kapuloan Virgin Inggris : 196
  177. Benin: 183
  178. Guernsey: 183
  179. Mali: 168
  180. Togo: 155
  181. Walanda Karibia: 149
  182. Gibraltar: 148
  183. Martinique: 148
  184. Polinesia Prancis: 145
  185. Djibouti: 142
  186. Gabon: 135
  187. Tanjung Verde: 134
  188. Burundi: 133
  189. Burkina Faso: 131
  190. Guinea: 124
  191. Monako: 122
  192. Nigeria: 114
  193. Samoa: 111
  194. Andorra: 98
  195. Samoa Amerika: 93
  196. St. Martin: 91
  197. Vanuatu: 88
  198. Mauritania: 86
  199. Kaledonia Baru: 80
  200. Kongo- Brazzaville: 67
  201. Palau: 62
  202. Turkmenistan: 62
  203. Kepulauan Mariana Lor: 57
  204. Guinea Khatulistiwa: 51
  205. Timor Leste: 50
  206. Kapuloan Faroe: 48
  207. Tonga: 43
  208. Chad: 42
  209. Komoro: 40
  210. Kiribati: 38
  211. Mikronesia: 38
  212. Greenland: 37
  213. San Marino: 36
  214. Liechtenstein: 34
  215. Guyana Prancis: 33
  216. Kapuloan Cook: 30
  217. Republik Afrika Tengah: 29
  218. St. Barthelemy: 29
  219. Guinea-Bissau: 25
  220. Eritrea: 22
  221. Montserrat: 20
  222. Sao Tome & Principe: 20
  223. St Helena: 19
  224. Pulo Man: 16
  225. Kepulauan Marshall: 16
  226. Mayotte: 15
  227. Nauru: 14
  228. Sahara Barat: 14
  229. Kapuloan Falkland: 11
  230. Tuvalu: 10
  231. Kapuloan Aland: 5
  232. Wilayah Samudra Hindia Inggris: 3
  233. Niue: 3
  234. Korea Utara: 3
  235. Svalbard & Jan Mayen: 3
  236. Kapuloan Norfolk: 2
  237. St. Pierre & Miquielon: 2
  238. Antartika: 1

Kutha paling gedhe ing ngendi eTurboNews katon:

  1. Frankfurt: 88,772
  2. Washington DC: 76,605
  3. London: 79,360
  4. New York, NY: 69,582
  5. Duesseldorf: 64,294
  6. Los Angeles, CA: 43,524
  7. Roseville, CA: 40,016
  8. Chicago, IL: 39,735
  9. Ashburn, VA, USA: 38,640
  10. Las Vegas, NV: 37,698
  11. Stockholm: 34,162
  12. Honolulu, HI 31,087
  13. Singapura: 25,133
  14. Houston, TX: 22,178
  15. Dallas, TX: 22,164
  16. Seattle, WA: 21,482
  17. Boston, MA: 21,072
  18. Charlotte, NC: 20,006
  19. Frisco, TX: 19,688
  20. Funchal, Madeira: 19,494
  21. Newcastle upon Tyne: 19,326
  22. Dubai, UAE: 18,771
  23. Atlanda, GA: 18,654
  24. Phoenix, AZ: 18,419
  25. Philadelphia, PA: 18,350
  26. Orlando, FL: 17,524
  27. Denver, CO: 17,500
  28. Bangkok: 16,883
  29. Austin, TX 15,476
  30. Nairobi: 15,239
  31. Dar es Salaam: 14,464
  32. San Francisco: 13,713
  33. Toronto: 13,452
  34. San Diego, CA: 13,141
  35. Columbus, OH: 13,053
  36. Portland, UTAWA: 12,923
  37. Sydney: 12,919
  38. Nashville, TS: 11,064
  39. Kutha Quezon: 11,126
  40. Minneapolis, MN: 10,915
  41. Melbourne: 10,905
  42. Cofeyville, KS 10,677
  43. Chantily, VA: 10,673
  44. Indianopolis, IN: 10,202
  45. Birmingham, AL: 10,159
  46. Cape Town: 10,131
  47. Shanghai: 10,006
  48. Sacramento, CA: 9,947
  49. Sandton: 9,945
  50. Miami, FL: 9,885
  51. Tanmpa, FL: 9,634
  52. Milan: 9,469
  53. San Antonia, TX: 8,813
  54. Kansas City, MO: 8,848
  55. Kingson: 8,217
  56. Johannesburg: 8,176
  57. Kuala Lumpur: 8,160
  58. Delhi: 8,158
  59. Paris: 8,143
  60. Pune: 8,061
  61. Makati: 8,056
  62. San Jose: 7,855
  63. Baltimore, MD: 7,680
  64. Mumbai: 7,581
  65. Detroit, MI 7,357
  66. Lagos: 7,329
  67. Madison, WI: 7,251
  68. Changsha: 7,199
  69. Bangalore: 7,068
  70. Dublin: 7,068
  71. Springfield, MO 7,024
  72. Pretoria: 6,987
  73. Jacksonville, MS: 6,955
  74. Milwaukee, WI: 6,941
  75. Boardman: 6,854
  76. Huntville, AL: 6,818
  77. Raleigh : 6,810
  78. Salt Lake City, UT: 6,682
  79. Helsinki: 6,441
  80. Manchester: 6,367
  81. Tel Aviv: 6,348
  82. Harare: 6,285
  83. Cleveland, OH: 6,263
  84. Omaha, NE: 6,210
  85. Brisbane: 6,159
  86. Chennai: 6,074
  87. Kampala: 5,761
  88. Hyderabad: 5,743
  89. Lusaka: 5,671
  90. Memphis, TN: 5,634
  91. Kutha Cebu: 5,633
  92. Moscow: 5,445
  93. Montreal: 5m365
  94. Kolombo: 5,324
  95. Berlin: 5,292
  96. Istanbul: 5,179
  97. Amsterdam: 5,113
  98. Doha: 5,101
  99. Villa ing Conde: 5,049
  100. Seoul: 4,978
  101. Vancouver: 4,972
  102. Pittsburgh: 4,921
  103. Oklahoma City, OK: 4,830
  104. Virginia Beach, VA: 4,790
  105. Madrid: 4,774
  106. Addis Ababa: 4,727
  107. Wina: 4,856
  108. Cincinnati, OH: 4,554
  109. Forth Worth, TX: 4,518
  110. Perth: 4,445
  111. Athena: 4,423
  112. Glasgow: 4,416
  113. Karachi: 4,416
  114. Riyadh: 4,361
  115. Roma: 4,344
  116. Cagary: 4,336
  117. Abu Dhabi: 4,307
  118. Albuquerque, NM: 4,228
  119. Zhenzhou: 4,224
  120. Bergamo: 4,205
  121. Dhaka: 4,193
  122. Arlington, VA: 4,147
  123. St.Louis, MO: 3,986
  124. Bristol: 3,889
  125. Manila: 3,845
  126. Jackson: 3,771
  127. Kolkata: 3,666
  128. Lancaster: 3,609
  129. Tashkent: 3,852
  130. Jakarta: 3,567
  131. Louisville, KY: 3,563
  132. Aurora, CA: 3,554
  133. Lahore: 3,540
  134. Colorado Springs, CO: 3,538
  135. Ottawa: 3,518
  136. Richmond, VA 3,496
  137. Warsawa: 3,480
  138. Irvine, CA: 3,474
  139. Meycauayan: 3,394
  140. Kolombia: 3,88
  141. Munich: 3,388
  142. Hamilton: 3,290
  143. Lincoln, NE: 3,173
  144. Zagreb: 3,116
  145. Ahmedabad: 3,093
  146. Ann Arbor: 3,061
  147. Lexington, KY: 3,051
  148. Mesa, AZ 3,047
  149. Albany, NY: 3,045
  150. Grand Rapids, MI: 3,032
  151. Newark, NJ 3,020
  152. Tehran: 2,974
  153. Hamburg: 2,944
  154. Tbilisi: 2,032
  155. Pantai Ewa, HI 2,914
  156. New Orleans, LA: 2,877
  157. Kutha Ho Chi Minh: 2,869
  158. Tucson, AZ: 2,867
  159. Pantai Myrtle: 2,857
  160. Hilo, HI: 2,852
  161. Saint Michael: 2,819
  162. Hanoi: 2,792
  163. Bloomington: 2,782
  164. Greenville: 2,782
  165. Grapevine: 2,747
  166. Jeddah: 2,740
  167. Long Beacj, CA: 2,714
  168. Praha: 2,697
  169. Adelaide: 2,660
  170. Sofia: 2,646
  171. Akra: 2,643
  172. Salem: 2642
  173. Fresno, CA: 2,612
  174. Beograd: 2,608
  175. Zurich: 2,590
  176. El Paso, TX: 2,589
  177. Concord: 2,587
  178. Tulsa, OK: 2,584
  179. Kopenhagen: 2,581
  180. Florence: 2,578
  181. Brampton: 2,575
  182. Riverside, CA: 2,567
  183. Fayetville: 2,562
  184. Bukares: 2,561
  185. Spokane, WA: 2,560
  186. Auckland: 2,539
  187. Des Moines, IA: 2,539
  188. Oslo: 2,535
  189. Strasbourg: 2,490
  190. Little Rock, AR: 2,483
  191. Budapest: 2,469
  192. Anchorage, AK: 2,468
  193. Kiev: 2,463
  194. Kochi: 2,450
  195. Surrey: 2,443
  196. Kanton: 2,414
  197. Kathmandu: 2,400
  198. Medford: 2,399
  199. Kasedhiya: 2389
  200. Bloomfield: 2,389
  201. Rotterdam: 2,389
  202. Barcelona: 2,381
  203. Ulan Baatar: 2,380
  204. Angeles: 2,373
  205. Rancho Cucamonga: 2,372
  206. Franklin: 2,370
  207. Mobile: 2,348
  208. Boise, ID: 2,335
  209. Lucknow: 2,328
  210. Scottsdale, AZ 2,220
  211. Santa Rosa: 2,319
  212. Jaipur: 2,274
  213. Edinburgh: 2,267
  214. Edmonton: 2,262
  215. Mississauga: 2,259
  216. Oakland, CA: 2,220
  217. Sioux Falls: 2,216
  218. Gainesville: 2,210
  219. Lakewood: 2,203
  220. Cheektowaga: 2,193
  221. Mililani, HI: 2,189
  222. Saint Petersburg: 2,171
  223. Knoxville: 2,167
  224. Alexandria: 2,163
  225. Reno, NV: 2,154
  226. Glendale, AZ: 2,148
  227. Tanjung Karang: 2,117
  228. Eugene, UTAWA: 2,098
  229. Riga: 2,097
  230. Kairo: 2,092
  231. Shal-Alam: 2,091
  232. Middletown: 2,097
  233. Jersey City, NJ: 2,065
  234. Bakersfield, CA: 2,053
  235. Montgomery, AL: 2,052
  236. Roodepoort: 2,051
  237. Santa Clara: 2,050
  238. Anaheim, CA: 2,039
  239. Liverpool: 2,037
  240. Kailua-Kona, HI: 2,030
  241. Georgetown: 2,027
  242. Sao Paulo: 1,971
  243. Kebon: 1,963
  244. Syracuse: 1,951
  245. Greensboro: 1,944
  246. Sharjah: 1,944
  247. Gurgaon: 1,933
  248. St. Petersburg: 1,897
  249. Peoria, IL: 1,893
  250. Wilmington: 1,885
  251. Cambridge: 1,883
  252. Monroe: 1,878
  253. Centurion: 1,868
  254. Phnom Penh: 1,867
  255. Talinn: 1,866
  256. Baku: 1,865
  257. Lisbon: 1,856
  258. Durham: 1,848
  259. Nottingham: 1,845
  260. New Delhi: 1,841
  261. Troy: 1,837
  262. Wichita, KS: 1,833
  263. Spring Hill: 1,832
  264. Brussel: 1,819
  265. Burlington: 1,819
  266. Brighton: 1,818
  267. Kebo: 1,813
  268. Patna: 1,809
  269. Pkymouth: 1,772
  270. Fremont: 1,769
  271. Berea: 1,752
  272. Wacan: 1,740
  273. Ft. Lauderdale: 1,783
  274. Saratoga Springs: 1,725
  275. Ontario: 1,713
  276. Pirt St lucie: 1,709
  277. Pagunungan: 1,705
  278. Paranaque: 1,696
  279. Nassau: 1,695
  280. Stockton: 1,694
  281. Cheyenne: 1,674
  282. Charleston: 1,672
  283. Kihei, HI: 1,672
  284. Portsmouth: 1,668
  285. Saint Paul: 1,668
  286. Cypress: 1,667
  287. Kahului, HI: 1,667
  288. Gunggung: 1,664
  289. WINnipeg: 1,662 
  290. Kutha Meksiko: 1,661
  291. Sheffield: 1,656
  292. Bellevue: 1,655
  293. Chandler, AZ: 1,644
  294. Brisow: 1,636
  295. Jumlah: 1,636
  296. Santa Clarita: 1,633
  297. Teluk Montego: 1,632
  298. Yokohama: 1,625
  299. Stuttgart: 1,621
  300. Milford: 1,617
  301. Lafayette: 1,616
  302. Pasig: 1,616
  303. Nampa: 1,603
  304. Limbiate: 1,601
  305. Norfolk: 1,597
  306. Tampere: 1,592
  307. Yerevan: 1,592
  308. Altoona: 1,582
  309. Soest: 1,582
  310. Indore: 1,581
  311. Kanehoe, HI: 1581
  312. Quincy: 1,578
  313. Tacoma: 1,574
  314. Coventry: 1,567
  315. Nomer: 1,547
  316. Caloocan: 1,542
  317. Fairlield, VA 1,539
  318. Roanoke: 1,534
  319. Tallahassee: 1,524
  320. State College: 1,519
  321. Woodstock: 1,515
  322. Jenewa: 1,504

eTurboNews minangka bagean saka TravelNewsGroup. stats More ing tekan saka eTurboNews Bisa ditemokake ing travelnewsgroup.com/reach.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar