Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Guatemala Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan saka Guatemala City kanggo Mérida ing TAG Airlines saiki

Penerbangan saka Guatemala City menyang Mérida ing TAG Airlines saiki
Penerbangan saka Guatemala City menyang Mérida ing TAG Airlines saiki
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan langsung bakal miwiti operasi ing kuartal pisanan 2022 kanthi patang frekuensi mingguan lan tarif kompetitif sing menarik.

Print Friendly, PDF & Email

Ing kerangka edisi kaping 45 saka Tianguis Turístico México 2021, perusahaan Guatemalan TAG Airlines ngumumake rute udara anyar sing bakal nyambungake. Guatemala City karo Mérida, Yucatán, ing pesawat langsung sing bakal miwiti operasi ing kuartal pisanan 2022 karo papat frekuensi saben minggu lan tarif competitive atraktif.

"We appreciate dateng saka panguwasa negara Yucatan, lan TAG Airlines duwe tujuan kanggo nguatake konektivitas udhara karo kabeh negara sing nggawe wilayah Maya World, lan Yucatan, tanpa mangu, strategis. tujuan," ujare Julio Gamero, CEO saka TAG Maskapai.

Ing perusahaan Marcela Toriello, Presiden Dewan Direksi saka TAG Maskapai, Gamero ngandika: "Dina iki kita bakal nyetujui prasetya tag airlines kanggo mromosiaken pangembangan industri penerbangan lan pariwisata, kang loro mesin penting kanggo wutah ekonomi kutha kita, nalika matur nuwun marang walikota Renan Barrera kanggo peran minangka fasilitator anyar iki. dalane.”

Gubernur Negara Yucatan, Mauricio Vila, ngrayakake wiwitan mbesuk operasi saka TAG Maskapai ing negara, lan ngandika yen karya bebarengan bakal kasil ing Yucatan lan Guatemala apik.

Dheweke negesake manawa rute udhara anyar iki bakal menehi kontribusi kanggo nguatake hubungan persatuan antarane wong loro, uga pangembangan ekonomi wilayah Maya.

Kanggo bagean kasebut, walikota Mérida, Renan Barrera Concha, ujar manawa tekane TAG Airlines ing ibukutha Yucatecan minangka salah sawijining kabar apik sing dikarepake sektor kasebut, utamane ing kerangka Tianguis Turístico Mérida 2021. konektivitas mesthi bakal nyengkuyung pangembangan pariwisata lan bisnis.

Yucatan nawakake luang lan bisnis lelungan wisata penting, antarane kang kutha cosmopolitan Merida, zona arkeologi Chichen Itza (dianggep salah siji saka kamulyan donya), Valladolid, Izamal, saliyane kanggo kasugihan budaya, alam lan gastronomic gedhe. . Sauntara kuwi, Guatemala, minangka jantung donya Mayan, nawakake macem saka sudhut atraksi budaya lan komersial, lan nggantosi gateway utama kanggo wilayah Amérika Tengah.

TAG Airlines minangka perusahaan Guatemalan 100 persen sing wis 50 taun njaga komitmen sing kuat kanggo konektivitas lan pangembangan udara.

Saiki ngoperasikake 27 penerbangan saben dina ing Guatemala, Honduras, El Salvador, Belize lan Meksiko, kanthi armada modern luwih saka 20 pesawat.

TAG Airlines bubar miwiti operasi ing Meksiko, kanthi rute udara sing nyambungake Guatemala City karo Cancun lan Tapachula, uga rute antarane Cancun lan kutha Flores, ing wilayah Petén.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar