Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

China lan Dominika Saiki Mbukak Lelungan Antarane Loro Bangsane

Penandatanganan Perjanjian antarane China lan Dominika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dominika lan China wis duwe hubungan sing wis suwe wiwit nggawe hubungan diplomatik ing taun 2004. Dina iki, negara loro kasebut nandatangani persetujuan kanggo lelungan bebas visa antarane negarane. Warga loro negara saiki bisa mudik tanpa mbutuhake visa pre-departure.

Print Friendly, PDF & Email

Hubungan antarane negara loro kasebut kalebu investasi China ing sektor kesehatan Dominika kanthi peresmian Rumah Sakit Persahabatan Dominika-China, sing wis ngrevolusi infrastruktur kesehatan pulo kasebut. Rumah sakit kasebut minangka siji-sijine sing nawakake layanan MRI ing wilayah Karibia Timur, prestasi sing bisa ditindakake kanthi hubungan sing kuat antarane negara loro kasebut.

Taun kepungkur wis katon pulo cilik Dominika ngluwihi jangkauan internasional. Persetujuan babagan pambebasan visa bakal ngidini Dominika ngakses salah sawijining raksasa ekonomi ing saindenging jagad, nambah kesempatan lelungan kanggo bisnis lan luang. Warga Dominika saiki bisa lelungan tanpa visa utawa visa-on-arrival menyang luwih saka 160 negara, kanthi luwih saka 75% tujuan global sing ndadekake bisnis ing macem-macem negara luwih gampang.

Bandhingan, paspor China mung ngidini akses gratis visa menyang 79 negara lan wilayah. Penawaran winates ndadekake alangan kanggo wargane kanggo ngakses hub global kaya Inggris utawa Amerika Serikat. Iki tegese warga Tionghoa kudu ngalami repot birokrasi kanggo entuk visa, mbuwang wektu, dhuwit, lan sumber daya.

Padha bisa ngandika kanggo wong-wong sing ngarep-arep kanggo nindakake bisnis ing China. Contone, pengusaha lan investor saka negara kaya India, Afrika Kidul, Nigeria, utawa Singapura kudu mlumpat liwat hoops padha, amarga padha ora duwe persetujuan visa karo China. Iki mbutuhake ngisi dokumen sing dawa sing bisa nyebabake kesempatan sing ora kejawab sing nyebabake bisnis.

"China ora ngidini [akses] gratis visa kanggo akeh sing duwe paspor, lan dheweke wis menehi hak istimewa kasebut menyang paspor Dominika saka kabeh kategori. Dadi, iki minangka tambahan utama, "ujare Perdana Menteri Roosevelt Skerrit. "[Warga Dominika] bakal bisa lelungan menyang akeh pusat bisnis ing saindenging jagad," ujare.

Penawaran visa Dominika sing ekspansif minangka salah sawijining alasan kenapa pulo kasebut dadi tujuan sing menarik kanggo para investor sing golek kebebasan lelungan sing luwih gedhe. Program Kewarganegaraan Dominika dening Investasi (CBI) wis dadi rute populer kanggo nggayuh iki. Diadegake ing taun 1993, program kasebut nguatake para investor global kanthi menehi kewarganegaraan kaping pindho lan kabeh keuntungan sing ana gandhengane sawise menehi sumbangan kanggo dana pemerintah utawa real estate. Minangka program internasional sing misuwur, Dominika mesthekake yen wong-wong sing dadi warga negara bakal ngliwati proses ketekunan multi-tier kanggo nglindhungi reputasi lintang kasebut.

Sajrone sawetara dekade pungkasan, program Dominika wis nampani akeh investor Tionghoa sing kepengin entuk kewarganegaraan kapindho minangka sarana kanggo nglindhungi kasugihan, kulawarga lan masa depan. Kajaba saka kesempatan lelungan, kewarganegaraan Dominika mbantu kulawarga ngakses institusi pendidikan paling dhuwur ing donya, ngenali prospek bisnis alternatif lan kesempatan finansial ing negara sing ana hubungane karo negara adidaya liyane kayata Inggris lan Amerika Serikat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar