Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

45 wong tiwas ing kacilakan bis wisata ing Bulgaria

45 wong tiwas ing kacilakan bis wisata ing Bulgaria
45 wong tiwas ing kacilakan bis wisata ing Bulgaria
ditulis dening Harry Johnson

Miturut media Bulgaria, kabeh penumpang 50 minangka warga negara Albania, dene sopir loro kasebut duwe paspor Makedonia Lor.

Print Friendly, PDF & Email

Sawijining bis wisata nganggo plat lisensi Makedonia Lor nabrak lan nyembur ing sisih kulon Bulgaria dalan gedhe.

Bus, sing didaftar ing Makedonia Lor, lelungan saka Istanbul menyang Skopje.

Miturut pejabat Kementerian Dalam Negeri Bulgaria Nikolai Nikolov, paling ora 45 wong, kalebu sawetara bocah, tiwas ing kacilakan nggegirisi sing kedadeyan ing dina Selasa esuk, udakara jam 2 esuk.

Rolas bocah tiwas ing kacilakan kasebut, lapor media Bulgaria. Laporan liyane nyatakake yen 46 wong tiwas.

Sawetara wong sing slamet, sawetara sing lara lara parah, digawa menyang rumah sakit ing ibukutha Bulgaria, Sofia.

Maya Argirova, kepala unit bakar rumah sakit, ujar manawa sawetara korban tatu mlumpat liwat jendela nalika nyoba uwal saka bis.

Penyebab kacilakan tetep ora dingerteni.

Ana 52 wong ing bis. Miturut media Bulgaria, kabeh penumpang 50 minangka warga negara Albania, dene sopir loro kasebut duwe paspor Makedonia Lor. 

BulgariaMenteri Dalam Negeri Boyko Rashkov ujar manawa bencana "nggegirisi" bakal diselidiki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar