Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Tombol kesederhanaan, prediksi lan praktis kanggo mulihake mobilitas global saiki

Tombol kesederhanaan, prediksi lan praktis kanggo mulihake mobilitas global saiki
Tombol kesederhanaan, prediksi lan praktis kanggo mulihake mobilitas global saiki
ditulis dening Harry Johnson

Langkah-langkah prasaja, bisa diprediksi lan praktis sing dibutuhake kanggo nggampangake kanthi aman lan efisien lelungan internasional nalika wates dibukak maneh.

Print Friendly, PDF & Email

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) njaluk pamrentah supaya ngetrapake langkah-langkah sing gampang, bisa diprediksi lan praktis supaya bisa kanthi aman lan efisien nggampangake lelungan internasional nalika wates dibukak maneh.

Khusus, IATA negesake pamrentah supaya fokus ing telung wilayah utama:

  1. Protokol kesehatan sing disederhanakake
  2. Solusi digital kanggo ngolah kredensial kesehatan
  3. COVID-19 ngukur proporsional karo tingkat risiko kanthi proses review sing terus-terusan

Visi industri kanggo ngatasi kerumitan kasebut digarisake ing kertas kabijakan sing mentas dirilis: Saka Wiwiti maneh nganti Pamulihan: Cetakan Biru kanggo Nyederhanakake Perjalanan. 

"Nalika pamrentah nggawe proses kanggo mbukak maneh wates, selaras karo apa sing disepakati ing Deklarasi Menteri babagan ICAO Konferensi Tingkat Dhuwur COVID-19, Blueprint bakal mbantu dheweke kanthi praktik sing apik lan pertimbangan praktis. Sajrone sasi sabanjure, kita kudu pindhah saka bukaan tapel wates individu menyang pemugaran jaringan transportasi udara global sing bisa nyambungake maneh komunitas lan nggampangake pemulihan ekonomi, "ujare Conrad Clifford, IATAWakil Direktur Jenderal.

Blueprint tujuane kanggo nggampangake peningkatan efisiensi konektivitas global. "Kita kudu duwe proses kanggo ngatur kanthi aman lan efisien lelungan internasional nalika wates dibukak maneh. Kanthi pengalaman operasional pandemik luwih saka 18 wulan lan umpan balik lelungan, kita ngerti manawa fokus laser ing kesederhanaan, prediksi lan kepraktisan penting. Kuwi dudu kasunyatan saiki. Luwih saka 100,000 langkah sing ana gandhengane karo COVID-19 wis ditindakake dening pamrentah ing saindenging jagad. Kerumitan iki minangka penghalang kanggo mobilitas global sing saya tambah akeh amarga ora konsistensi langkah-langkah kasebut ing antarane negara, "ujare Clifford.

Wilayah Fokus

Protokol kesehatan sing disederhanakake: Tujuane kudu protokol sing prasaja, konsisten, lan bisa ditebak. 

Rekomendasi utama kalebu:

  • Mbusak kabeh alangan lelungan (kalebu karantina lan tes) kanggo sing wis divaksinasi kanthi vaksin sing disetujoni WHO.
  • Aktifake lelungan tanpa karantina kanggo wong sing ora divaksinasi kanthi asil tes antigen pra-budhal negatif.

Rekomendasi kasebut didhukung dening riset pendapat umum para wisatawan sing nuduhake yen:

  • 80% percaya yen wong sing wis divaksinasi kudu bisa lelungan kanthi bebas
  • 81% percaya yen tes sadurunge lelungan minangka alternatif sing bisa ditampa kanggo vaksinasi
  • 73% percaya yen karantina ora perlu kanggo wong sing wis divaksinasi
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar