Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean angkara Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Martinique News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Kerusuhan COVID-19 nyebar saka Guadeloupe menyang Martinique

Kerusuhan COVID-19 nyebar saka Guadeloupe menyang Martinique
Kerusuhan COVID-19 nyebar saka Guadeloupe menyang Martinique
ditulis dening Harry Johnson

Para penyerang kacarita nesu amarga ora ditampa dening gubernur Martinique ing pungkasan dina pisanan demonstrasi. 

Print Friendly, PDF & Email

Wingi, 17 serikat pekerja ing pulo teritorial Prancis Martinique njaluk mogok umum kanggo nuduhake oposisi marang mandat vaksin COVID-19 kanggo para pekerja kesehatan lan ngetrapake pas kesehatan koronavirus Prancis.

Nanging protes cepet dadi Guadeloupkerusuhan kekerasan gaya e karo laporan polisi lan petugas pemadam kebakaran ing MartiniqueKutha ibukutha Fort-de-France teka ing bedhil.

Kahanan kasebut saya tambah nalika para penyerang dilaporake nesu amarga ora ditampa dening gubernur Martinique ing pungkasan dina pisanan demonstrasi. 

Nalika ora ana ciloko sing dilaporake, penegak hukum lan personel layanan darurat bola-bali dadi target tembakan nalika padha campur tangan kanggo mateni kobongan ing dalan umum ing kutha Fort-de-France ing wayah wengi. 

miturut MartiniqueJuru bicara keamanan umum Joël Larcher, petugas polisi lan kru pemadam kebakaran dadi target tembakan, lan sawetara kendaraan dibakar nalika kerusuhan ing wayah wengi.

Para perusuh wis ngalangi dalan ing saindenging pulo Karibia Prancis lan njaluk sawetara panjaluk pamrentah, kalebu mungkasi mandat vaksinasi COVID-19 kanggo para pengasuh, uga panjaluk sing luwih akeh kayata kenaikan gaji lan nyuda rega bahan bakar.

Panganiaya Martinique wis nyebar saka cedhak Guadeloupe, ing ngendi kekacauan mudhun sawise serikat buruh ngatur walkout minggu kepungkur kanggo nantang larangan COVID-19 ing kana, kalebu introduksi jab anti-coronavirus wajib kanggo para pekerja kesehatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar