Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Mantan eksekutif GE jenenge CEO Unical Aviation

Mantan eksekutif GE jenenge CEO Unical Aviation
Mantan eksekutif GE jenenge CEO Unical Aviation
ditulis dening Harry Johnson

Paling anyar, Ms. Green njabat minangka Chief Executive Officer kanggo bisnis Material GE Capital Aviation Services (GECAS), distributor utama pesawat udara lan komponen mesin.

Print Friendly, PDF & Email

Unical Aviation Inc. ngumumake dina iki wis nunjuk Sharon Green minangka Chief Executive Officer perusahaan, efektif 1 Desember.

Ms Green bakal ngganti Platinum Equity Managing Director Dori Konig, sing njabat minangka UnikalCEO sementara. Platinum Equity entuk Unical ing wulan Agustus.

"Janji iki minangka langkah penting liyane ing prasetya kanggo nandur modal ing sukses Unical lan luwih ngiyataken posisi ing aftermarket aerospace global," ngandika Pak Konig. "Sharon minangka pimpinan bukti sing ngerti industri lan para pelanggan, lan duwe rekaman trek sing luar biasa kanggo ngasilake asil. Kombinasi unik saka katrampilan manajemen lan keahlian sektor nggawe dheweke cocog Unikalbab wutah sabanjure.

Paling anyar, Ibu Green njabat minangka Kepala EPetugas eksekutif kanggo GE Capital Aviation Services (GECAS) Bisnis material, distributor utama pesawat udara lan komponen mesin. Ms. Green gabung karo GE ing taun 2007 lan dadi Chief Financial Officer lan Chief Operating Officer ing GECAS. Dheweke sadurunge dadi Chief Financial Officer kanggo The Memphis Group.

"Aku seneng gabung karo Unical ing wektu sing nyenengake kanggo perusahaan lan industri," ujare Ms. Green. “Unikal nduweni reputasi sing pantes minangka mitra sing dipercaya kanggo para pelanggan penerbangan ing saindenging jagad. Nalika lalu lintas penumpang udhara terus mundhak lan pasar kargo udhara terus tuwuh, Unical duwe kesempatan sing luar biasa kanggo sukses lan nggayuh sing luwih dhuwur.

Didegaké ing taun 1990 lan kantor pusat ing City of Industry, CA, Unical Aviation Inc. duwe luwih saka 350 karyawan lan nyedhiyakake bagean lan komponen pesawat menyang luwih saka 2,100 pelanggan penerbangan ing ndonya liwat jaringan fasilitas khusus ing Amerika Serikat, Eropa lan Asia.

Kanthi luwih saka 85 yuta bagean lan luwih saka 1.3 yuta pesawat udara lan nomer bagean mesin sing ana ing saham, Unical minangka salah sawijining panyedhiya paling gedhe kanggo bahan sing bisa digunakake kanggo industri penerbangan global. Perusahaan kasebut nyedhiyakake, menehi sertifikat maneh lan adol maneh bagean pesawat menyang maskapai komersial, operator kargo, penyewa pesawat, lan bisnis pangopènan, perbaikan lan perbaikan penerbangan (MRO). Unical digabungake kanthi vertikal karo stasiun perbaikan, nyedhiyakake keuntungan kompetitif kanthi layanan pasar sing cepet.

Mbak Green entuk gelar Sarjana Akuntansi saka Universitas Mississippi lan Master Administrasi Bisnis ing Keuangan saka Universitas Christian Brothers.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar