Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah India Breaking News Investments News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

India gabung karo China kanggo nglarang kabeh cryptocurrencies pribadi

India gabung karo China kanggo nglarang cryptocurrencies pribadi
India gabung karo China kanggo nglarang cryptocurrencies pribadi
ditulis dening Harry Johnson

Larangan India sadurunge babagan mata uang kripto dibatalake ing April 2020, ndadékaké pasar mata uang kripto sing berkembang pesat.

Print Friendly, PDF & Email

Bill anyar sing bakal nggawe framework kanggo netepake mata uang digital resmi lan 'nglarang kabeh cryptocurrencies pribadi ing India' wis ditambahake menyang agenda mbesuk parlemen India.

Rencana kanggo nglarang kabeh cryptocurrencies pribadi mung sawetara dina sawise Perdana Menteri India Narendra Modi mbantah bab kaya bitcoin bisa rampung ing 'tangan sing salah lan 'ngrusak pemuda kita.'

Proposal anyar diumumake dina iki dening Lok Sabha, anggota saka Indiaomahe perwakilan. Iki bakal dadi agenda legislatif nalika rapat kanggo sesi musim dingin tanggal 29 November.

IndiaLarangan sadurunge babagan mata uang kripto dibatalake ing April 2020, ndadékaké pasar mata uang digital sing berkembang pesat. Nalika ora ana data resmi, prakiraan industri sing dikutip dening Reuters ndadekake jumlah investor crypto ing India antarane 15 lan 20 yuta wong, kanthi kepemilikan nganti 400 milyar rupee ($ 5.4 milyar).

Pamrentah pusat New Delhi wis kurang antusias. Minggu kepungkur, PM Modi "Penting yen kabeh negara demokratis bisa kerja bareng" ing cryptocurrencies kayata bitcoin, lan "messthekake yen ora ana tangan sing salah, sing bisa ngrusak para pemuda."

Bank sentral India wis nyatakake "prihatin serius" babagan mata uang kripto pribadi kayata bitcoin utawa ethereum, lan ngandika ing wulan Juni iki nggarap mata uang digital dhewe, sing bakal dienalake ing pungkasan taun.

China kanthi efektif nglarang bitcoin ing September, nglarang kabeh aktivitas dagang sing gegandhengan karo crypto ing omah lan nglarang ijol-ijolan manca kanggo nindakake bisnis karo investor daratan. 

Sauntara kuwi, negara Amerika Tengah El Salvador wis ngumumake tender legal bitcoin bebarengan karo dolar AS, lan nyiyapake fasilitas pertambangan crypto sing didhukung dening energi panas bumi saka gunung berapi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar