| Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Industri Rapat rapat News Warta Breaking UK USA Breaking News

Belgia, AS, UK: Saiki negara paling dhuwur kanggo Asosiasi lan Rapat

UIA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing taun 2021, Uni Asosiasi Internasional nganakake survey skala gedhe nomer sanga babagan masalah sing ditemoni dening organisasi lan asosiasi internasional nalika nganakake rapat.

Print Friendly, PDF & Email

Survey dening UIA dirancang kanggo mbantu kabeh sing melu proses ngatur rapat internasional supaya bisa ngerteni owah-owahan sajrone pirang-pirang taun lan tantangan lingkungan saiki.

Kuesioner kasebut ditawakake ing basa Inggris, Prancis, lan Spanyol lan kalebu pitakonan ya/ora prasaja lan pilihan ganda.
Survei 2021 ngetutake survey sing ditindakake atas jenenge Anggota Associate UIA ing taun 1985, 1993, 2002, 2009, 2013, 2015, 2018, lan 2020. Pitakonan kasebut wis disetel liwat wektu lan taun iki fokus ing masalah sing disebabake dening pandemi.

UIA bakal mbaleni survey iki ing taun 2022 kanggo terus ngukur lan menehi profil babagan pengaruh pandemi ing asosiasi lan kegiatan rapat.

Latar Umum

Jumlah badan aktif saiki ing Yearbook: 43165
Saka sing duwe sawetara jinis kegiatan rapat: 27465
Sumber: Yearbook of International Organizations
Sawetara rapat ing Tanggalan Kongres Internasional:

dianakaké ing 2021 (nganti saiki): 665
ing 2020: 7295
ing 2019: 13753
ing 2018: 12933
ing 2017: 12956
ing 2016: 13404
ing 2015: 13222

Tanggalan Kongres Internasional Online
Jumlah entri anyar sing digawe dening editor ing Yearbook of International Organizations:

Tabel ing ngisor iki nyathet 50 negara paling dhuwur ing ngendi organisasi kantor pusat lan nganakake rapat.

Negara-negara sing paling penting dadi tuan rumah kantor asosiasi.

  1. Belgium
  2. USA
  3. UK
  4. Jerman
  5. France
  6. Swiss
  7. Walanda
  8. Italia
  9. Spanyol
  10. Austria
  11. Canada
  12. Australia
  13. Japan
  14. Swedia
  15. Korea Rep
  16. Denmark
  17. Argentina
  18. Afrika Kidul
  19. Singapore
  20. Mexico
  21. Norway
  22. Finland
  23. India
  24. Malaysia
  25. Mesir
  26. China
  27. Brazil
  28. Hong Kong
  29. Kenya
  30. Rusia
  31. Thailand
  32. Yunani
  33. Philippines
  34. Portugal
  35. Uruguay
  36. Ireland
  37. Kolombia
  38. Republik Ceko
  39. Hungary
  40. Nigeria
  41. Chile
  42. Taiwan
  43. luxembourg
  44. Uni Emirat Arab
  45. Peru
  46. Turkey
  47. Poland
  48. New Zealand
  49. Israel
  50. Libanon
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar