Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Lelungan Thanksgiving Dikarepake mundhak dadi 20 yuta Penumpang

Siapke kanggo lelungan Thanksgiving
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Administrasi Keamanan Transportasi Amerika Serikat (TSA) nampilake jumlah penumpang paling dhuwur sajrone sedina minggu kepungkur wiwit pandemi diwiwiti. Dheweke ngarepake wektu lelungan Thanksgiving sing sibuk banget, sing dianggep wiwit 19 November nganti 28 November.

Print Friendly, PDF & Email

TSA nglaporake manawa dheweke duwe staf sing cukup kanggo nangani 20 yuta penumpang sing diantisipasi sing bakal lelungan liwat titik mriksa keamanan sajrone wektu lelungan sing ditemtokake. Dina lelungan paling dhuwur ing sejarah TSA yaiku dina Minggu sawise Thanksgiving ing 2019 sadurunge pandemi. Sajrone wektu kasebut, 2.9 yuta penumpang disaring dening Staf TSA.

Biasane dina paling sibuk ing Syukur lelungan yaiku Selasa lan Rebo sadurunge Thanksgiving ing dina Kamis lan Minggu sawise Thanksgiving.

Administrator TSA David Pekoske ujar: "Kita ngarepake manawa lelungan bisa uga cedhak karo tingkat pra-pandemi ing preian iki, lan kita wis disiapake lan disiapake kanggo para wisatawan liburan. Kita wis nyebarake teknologi sing nambah kemampuan deteksi lan nyuda kontak fisik, lan uga penting yen penumpang disiapake kanthi tips perjalanan kanggo pengalaman checkpoint sing paling efisien. Kanthi tingkat vaksinasi sakabèhé mundhak ing saindenging negoro lan kapercayan sing luwih gedhe babagan lelungan sing sehat, bakal luwih akeh wong sing lelungan supaya rencana luwih dhisik, tetep waspada lan nindakake kabecikan.

"Aku nyaranake supaya wong sing lelungan nggatekake tuntunan sing diwenehake petugas TSA ing pos pemeriksaan. Dheweke bisa uga ngarahake sampeyan menyang garis sing luwih cendhek utawa nuntun sampeyan ngubengi wong sing obah alon-alon. Lan bisa uga menehi saran sing bakal nyuda kemungkinan sampeyan butuh pat-mudhun.

TSA nyaranake wong sing lelungan ngidini wektu ekstra kanggo lelungan liburan lan teka luwih awal tinimbang biasane. Dheweke uga menehi tips iki:

Nganggo topeng

Pelancong, personel TSA, lan buruh penerbangan liyane kudu nganggo topeng kaya sing diwenehake dening mandat topeng federal. Saben uwong ing bandara, stasiun bis lan sepur, ing pesawat penumpang, transportasi umum, ril penumpang, lan bis liwat dalan sing beroperasi ing rute tetep sing wis dijadwal kudu nganggo topeng. Yen wong lelungan ora nggawa topeng, petugas TSA bakal menehi topeng kanggo wong kasebut ing pos pemeriksaan.

Pake pinter

Siapke keamanan nalika ngemas lan priksa manawa ora ana barang sing dilarang ing bagasi. Ngerti panganan sing kudu dilebokake ing tas sing dicenthang. Gravy, saus cranberry, anggur, senggol, lan pengawet kabeh kudu dilebokake ing tas sing dicenthang, amarga ora padatan. Yen sampeyan bisa tumpah, nyemprotake, disebarake, dipompa utawa diwutahake, mula ora padhet lan kudu dikemas ing tas sing dicenthang. Kaya biasane, penumpang bisa nggawa panganan sing padhet kayata kue lan barang panggang liyane liwat pos pemeriksaan.

Gak pake hand sanitizer. TSA saiki ngidini para wisatawan nggawa wadhah sanitizer tangan cair nganti 12 ons saben penumpang ing tas gawan nganti kabar luwih lanjut. Penumpang bisa nyana kabeh kontaner sing luwih gedhe 3.4 ons kudu disaring kanthi kapisah, sing bakal nambah sawetara wektu kanggo pengalaman checkpoint. Pelancong uga diidini nggawa tisu alkohol utawa tisu anti-bakteri ing bagasi sing dicenthang, utawa loro-lorone.

Ndaftar utawa gawe anyar keanggotaan TSA PreCheck®

Individu sing entuk TSA PreCheck limang taun kepungkur saiki bisa nganyari keanggotaan kanthi online kanthi diskon. Individu sing ora duwe TSA PreCheck kudu ndaftar saiki kanggo entuk keuntungan TSA PreCheck, kasedhiya ing luwih saka 200 bandara AS. Pelancong sing terdaftar ing program lelungan sing dipercaya, kaya TSA PreCheck, ora perlu nyopot sepatu, laptop, cairan, sabuk lan jaket cahya. Keanggotaan TSA PreCheck saiki luwih larang tinimbang sadurunge amarga nyuda titik kontak sajrone pandemi lan nggawe para wisatawan ing garis keamanan sing luwih sithik lelungan lan luwih cepet, sing nyengkuyung jarak sosial. Kanggo nemokake program lelungan sing dipercaya sing paling cocog karo kabutuhan lelungan, gunakake alat perbandingan lelungan sing dipercaya DHS.

Njaluk dhukungan penumpang

Pelancong utawa kulawargane penumpang sing ora duwe kabisan lan/utawa kondisi medis bisa nelpon telpon gratis TSA Cares ing 855-787-2227 paling ora 72 jam sadurunge mabur kanthi pitakonan babagan kabijakan, prosedur, lan kanggo mangerteni apa sing bakal dikarepake ing papriksan keamanan. TSA Cares uga ngatur bantuan ing checkpoint.

Njawab pitakonan sampeyan sadurunge menyang bandara

Takon TSA. Pelancong bisa njaluk pitulung ing wektu nyata kanthi ngirim pitakonan lan komentar menyang @AskTSA ing Twitter utawa Facebook Messenger. Pelancong uga bisa tekan Pusat Kontak TSA ing 866-289-9673. Staff kasedhiya saka 8 am kanggo 11 pm ing weekdays lan 9 am kanggo 8 pm ing akhir minggu / preian; lan layanan otomatis kasedhiya 24 jam dina, pitung dina minggu.

Priksa manawa sampeyan duwe ID sing bener

Sadurunge menyang bandara, wong sing seneng lelungan kudu mesthekake yen dheweke duwe identifikasi sing bisa ditampa. Verifikasi identitas minangka langkah penting ing proses screening keamanan.

Tetep eling

Minangka pangeling, kesadaran umum minangka kunci kanggo ndhukung upaya keamanan TSA. Wong lelungan dianjurake kanggo nglaporake aktivitas sing curiga, lan elinga: Yen Sampeyan Ndelok Sesuatu, Say Something™.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar