Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia Breaking News News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mitra Italia Entuk Info Lelungan Anyar saka Seychelles

Seychelles nampani lelungan saka Italia
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Tetep dadi perhatian Seychelles kanggo perdagangan lelungan Italia, Direktur Jenderal Pemasaran Destinasi Pariwisata Seychelles, Bernadette Willemin, dadi tuan rumah sawetara mitra utama tujuan kasebut ing Roma kanggo acara nedha awan sing dianakake tanggal 18 November 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Reuni wakil saka perdagangan kalebu operator tur, partners maskapai lan sawetara anggota pers khusus, Mrs Willemin lan Pariwisata Seychelles perwakilan ing Italia, Danielle Di Gianvito, nuduhake informasi sing dianyari babagan tujuan kanggo nyengkuyung lelungan menyang Seychelles sawise ngilangi langkah-langkah mbatesi kanggo sing duwe "Kartu Ijo" nalika bali menyang Italia wiwit Oktober 2021.

Pengunjung Italia, sing saiki bisa tekan Seychelles liwat koridor wisata gratis COVID-19 sing diatur dening agensi perjalanan lan operator tur, saiki mung kudu menehi asil tes PCR negatif sing dijupuk 48 jam sadurunge bali.

Nyedhiyakake pangembangan anyar ing Seychelles babagan kasedhiyan produk sing ditawakake, Mrs.

Pangembangan sing nyenengake ana ing karya, Mrs. Willemin marang mitra, karo para pemangku kepentingan ing Seychelles saiki nggarap proposal anyar kanggo diversifikasi produk; iki kalebu wisata pengalaman kanggo nggawa pengunjung ing kontak cedhak karo kasunyatan lokal lan pangembangan itineraries sustainable.

Nalika Seychelles terus ndhaptar rekor positif ing nomer tekane pengunjung ing taun iki, kanthi kira-kira luwih saka 39% mundhak dibandhingake periode sing padha ing 2020; Iku penting kanggo nambah visibilitas panggonan, utamané karo mitra dagang, Bu Willemin nerangake.

"Strategi kita kanggo Italia, kaya pasar Eropa liyane, yaiku nyerang nalika wesi isih panas. Kanthi watesan anyar sing dicabut dening pamrentah Italia, iki minangka wektu sing pas kanggo kita ngomong karo mitra lan nggawe Seychelles dadi pusat perhatian. Tujuane saiki yaiku mbalekake maneh Italia ing antarane pasar sumber paling dhuwur kanggo Seychelles amarga sadurunge pra-pandemi, "ujare Mrs Willemin. Elinga yen Italia minangka pasar sumber pariwisata nomer papat ing taun 2019, nalika 27,289 pengunjung saka Italia milih liburan ing pulo swarga Samudra Hindia.

Tujuan sing disenengi kanggo wong Italia, Seychelles dadi dhaptar papan liburan sing dikarepake utamane nalika musim Natal lan preian musim dingin. Minangka mangsa nyedhaki, tim bakal nguatake strategi marketing ing pasar Italia kanggo nambah jumlah pengunjung saka Italia, Mrs Willemin informed peserta.

Nuduhake pratandha sing nggumunake babagan pemulihan industri pariwisata, Seychelles wis nyathet 146 pengunjung kanggo periode 721 Januari nganti 1 November 14. Kanthi total 2021 pengunjung sing direkam taun nganti saiki, Italia kalebu ing antarane 1,659 pasar sumber paling dhuwur ing saindenging jagad. Seychelles taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar