Airlines Airport Australia Breaking News aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Australia mbukak maneh kanggo pengunjung Korea Selatan sing wis divaksinasi kanthi lengkap

Australia mbukak maneh kanggo pengunjung Korea Selatan sing wis divaksinasi kanthi lengkap
Australia mbukak maneh kanggo pengunjung Korea Selatan sing wis divaksinasi kanthi lengkap
ditulis dening Harry Johnson

Australia mbukak maneh watese kanggo lelungan tanpa karantina kanggo warga Korea Selatan sing wis divaksinasi wiwit 1 Desember.

Print Friendly, PDF & Email

Pariwisata Australia bungah kanggo nampa bali lelungan saka Korea Kidul menyang Australia, sawise woro-woro dina iki yen Australia mbukak maneh tapel watese kanggo lelungan tanpa karantina kanggo warga Korea Selatan sing wis divaksinasi wiwit tanggal 1 Desember.

Pengumuman kasebut minangka bagean saka AustraliaMbukak maneh bertahap kanggo lelungan internasional lan dibangun ing pengaturan perjalanan gratis karantina karo Singapura, sing diluncurake tanggal 21 November.

"Pengumuman dina iki ngidini para wisatawan sing wis divaksinasi kanthi lengkap Korea Kidul lelungan menyang Australia wiwit 1 Desember minangka langkah sabanjure sing nyenengake lan penting kanggo mbangun maneh kunjungan internasional saka pasar pariwisata utama iki," ujare Direktur Ngatur Tourism Australia Phillipa Harrison.

"Australia wis suwe dadi popultujuan outbound ar kanggo lelungan saka Korea Kidul, karo 280,000 lelungan menyang negara kita pra-COVID, lan kita bungah banget yen kita bakal duwe kesempatan kanggo welcome pengunjung saka pasar travel penting iki sepisan maneh.

"Kanthi mbukak maneh lelungan saka Korea Selatan, Tourism Australia bakal enggal miwiti kegiatan pemasaran khusus kanggo nggusah para wisatawan teka lan nikmati kabeh pengalaman pariwisata sing luar biasa sing nunggu dheweke ing Australia," ujare Ms Harrison.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar