Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Wtn

Prediksi Pemilihan UNWTO Anyar Diluncurake dening WTN

logo
Organisasi Pariwisata Dunia
ditulis dening Dmytro Makarov

Delegasi saka 113 negara samesthine bakal milih ing Majelis Umum UNWTO sing bakal teka ing Madrid wiwit 30 November-3 Desember. eTurboNews saiki wis prediksi dirilis dening World Tourism Network. A count ing carane akeh negara bakal milih lan carane akeh marang reconfirmation saka Sekretaris Jenderal rembugan ing artikel iki.

Print Friendly, PDF & Email

Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) siyap-siyap diluncurake ing Madrid wiwit tanggal 30 November - 3 Desember.

Item agenda sing paling diantisipasi yaiku voting rahasia kanggo pangrungon konfirmasi Zurab Pololikashvili kanggo periode liyane.

Sekretaris Jenderal UNWTO sadurunge lan puluhan pimpinan Pariwisata Dunia saiki lan sadurunge njaluk utusan supaya milih NO ing sidhang konfirmasi rahasia.

Iki digawe cetha ing seri surat terbuka dening mantan pejabat ndhuwur UNWTO, Kesopanan ing kampanye Pemilu dening Jaringan Pariwisata Dunia, lan Costa Rica njaluk a voting rahasia kanggo pangrungon konfirmasi iki.

Kaputusan iki saiki ana ing tangan para utusan sing rawuh ing Majelis Umum minggu ngarep.

Miturut ramalan Jaringan Pariwisata Dunia sing nembe dirilis, prospek konfirmasi ulang kanggo pemilihan Sekretaris Jenderal kaya ing ngisor iki wiwit tanggal 23 November.

  • 7 negara wis samesthine kanggo konfirmasi Zurab ing pemilihan rahasia
  • 43 negara samesthine ora konfirmasi Zurab ing pemilihan rahasia
  • 63 negara isih durung mutusake carane milih ing pemilihan rahasia

2/3 saka votes dibutuhake kanggo konfirmasi.

Yen ora ana konfirmasi, pemilihan anyar karo calon anyar bakal ditindakake. Prosedur pas diterangake dening eTurboNews ing artikel iki:

Yen sampeyan dadi anggota World Tourism Network, klik kene kanggo a dhaptar delegasi UNWTO ing Majelis Umum sing bakal teka ing Madrid 2021;

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar