Warta Breaking Travel angkara Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Putusan $ 44 yuta: Hilton ditemokake cuek ing kasus serangan seksual tamu

Putusan $ 44 yuta: Hilton ditemokake cuek ing kasus serangan seksual tamu
Hilton Americas-Houston Hotel ing pusat kutha Houston
ditulis dening Harry Johnson

Hilton Hotels kenek karo rekor $44 yuta vonis teledor kanggo nggampangake serangan seksual saka tamu hotel.

Print Friendly, PDF & Email

Juri Harris County wis ngasilake putusan $ 44 yuta Hilton Manajemen LLC sawise nemokake sing personel hotel diselehake tamu semaput lan ngrugekke ing kamar salah, anjog kanggo seksual sergap dheweke.

Pengacara saka Blizzard Law partner karo pengacara pengadilan Michelle Simpson Tuegel kanggo makili korban pemerkosaan Kathleen Dawson ing tuntutan hukum marang Hilton Manajemen LLC lan penyerang sing dituduh, Larry Clowers, sing dadi rekan kerjane Ms. Dawson nalika serangan kasebut.

Jurors sarujuk sing watak cerobo Hilton main peran pinunjul ing Maret 2017 kedadean lan dianugerahi Ms.. Dawson $ 44 yuta kanggo medical expenses, ilang kapasitas entuk lan kasusahan mental. Juri uga ketemu Pak Clowers seksual nyerang Ms Dawson. Dipercaya minangka putusan kelalaian paling gedhe ing kasus serangan seksual marang hotel gedhe.

"Witnessing carane siji ketemu bisa ngganti urip wong wadon kang ing salawas-lawase medeni," ngandika pengacara Ed Blizzard. "Juri iki mangertos efek crippling acara iki wis ing Ms. Dawson lan bali putusan dikenal paling gedhe kanggo korban serangan seksual marang klompok hotel utama. Putusan iki ngirim pesen sing jelas marang hotel-hotel yen dheweke kudu ngurmati kabeh tamu, utamane sing rawan, kanthi rasa hormat, perawatan lan kamulyan.

Miturut paseksi pengadilan, wong wadon liwat Hilton Americas-Houston Hotel ing pusat kutha Houston nelpon 911 nalika dheweke weruh wong karo celonone unbuckled lan unzipped ngadeg liwat wong wadon incapacitated lying ing lemah. Polisi teka lan staf hotel nggawa kursi rodha kanggo ngeterake Ms. Dawson, sing mabuk lan ora bisa komunikasi utawa mlaku.

Senajan Ms. Dawson wis identifikasi ing dompet dheweke, Staff keamanan gagal kanggo nemtokake sing dheweke, nyatane, tamu karo kamar kedhaftar ing jenenge. Staff uga gagal kanggo pitakonan Pak Clower pratelan sing "dheweke karo aku."

Juri ing sidhang nonton video keamanan Hilton sing nuduhake Ms. Dawson digawa dening keamanan Hilton lan polisi menyang kamar Pak Clower. Ms Dawson awoke kanggo kang nggawe coro sexsual assaulted ing jam awal esuk.

"Kabijakan tombol kamar ana kanggo nyegah iki banget, nanging Hilton gagal tindakake malah prosedur paling dhasar saben wong sing wis tau manggon ing hotel wis ngalami: mriksa Identifikasi tamu kedhaftar kang,"Sa Anna Greenberg, salah siji pengacara Ms. Dawson kang. "Lewih elek, Hilton nyalahake korban lan nyengkuyung karo wong sing diduga rudo pekso, sanajan akeh video lan bukti fisik sing ndhukung serangan kasebut."

Ing panutup, Mbak Tuegel mbantah, "Hotel Hilton, perusahaan karo perwira keamanan, kawicaksanan, lan sumber daya, perusahaan Kathleen mbayar kanggo duwe panggonan sing aman kanggo lay sirahe ing wayah wengi, mbukak dalan kanggo serangan seksual Kathleen nalika dheweke digawa, kaya ragdoll ing kursi rodha Hilton, ora menyang kamar dheweke wis ndhaptar lan mbayar, nanging menyang kamar pemerkosa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar