Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality India Breaking News News Mbangun maneh Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Singapura lan India Tekan Perjanjian Anyar babagan Penerbangan

New Singapore India Flights
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ngomentari babagan usul maneh penerbangan antarane India lan Singapura wiwit 29 November ing Vaksinasi Travel Lane (VTL), Jyoti Mayal, Presiden, Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI), ngaturake pangarep-arep lan matur nuwun marang Otoritas Penerbangan Sipil Singapura. (CAAS) lan Kamentrian Penerbangan Sipil India babagan nerusake penerbangan komersial sing dijadwalake antarane negara loro kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

VTL Singapura karo India bakal diwiwiti kanthi enem penerbangan saben dina saka Chennai, Delhi, lan Mumbai. Aplikasi kanggo pass perjalanan sing divaksinasi kanggo sing duwe pass jangka pendek lan jangka panjang saka India bakal diwiwiti tanggal 29 November. wektu prevalensi Covid pancen minangka langkah sing wani sing ora mung bakal nguatake hubungan antarane negara loro nanging uga bakal dadi kebangkitan sektor pariwisata. Aku rumangsa yen penerbangan komersial luwih akeh dibutuhake kanggo urip maneh pariwisata menyang India, "dheweke luwih ngutip.

Maskapai penerbangan uga bisa ngoperasikake penerbangan non-VTL ing antarane negara loro kasebut, sanajan penumpang ing penerbangan non-VTL bakal tundhuk karo syarat kesehatan umum. "Kita ing TAAI wis dialog terus-terusan karo Kementerian Penerbangan Sipil, Pamrentah India. Pembukaan langit kanggo rute penumpang komersial internasional nyoroti keprihatinan kita babagan gampang nindakake bisnis, "ujare Jay Bhatia, Wakil Presiden, TAAI.

Kanthi upaya sing positif, TAAI Wilayah Kidul kanthi asosiasi karo Dewan Pariwisata Singapura (STB) nganakake webinar perjalanan awal taun iki ing wulan Juli sing nyekseni partisipasi gedhe. "Keputusan produktif kasebut mesthi disambut dening sektor pariwisata lan asosiasi perjalanan amarga bagean ekonomi sing apik gumantung saka lelungan lan pariwisata. Ekonomi ing endi wae mbutuhake kebangkitan sing apik utamane sawise trauma Covid, "ujare Bettaiah Lokesh, Sekretaris Jenderal Hon, TAAI.

"Agen travel terus diakoni minangka solusi siji mandeg kanggo para pelanggan, nuntun lan ngatur kanthi profesional kabeh aspek lelungan domestik lan / utawa internasional sing saiki kalebu netepi syarat Covid kanggo budhal lan tekan tujuan," ujare Shreeram Patel, Bendahara Hon, TAAI dene panjenenganipun ugi ngaturaken panuwun dhumateng panguwasa kalih nagari.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar