Breaking News Internasional Caribbean Hotel & Resor News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos

Sandal Foundation wangun apik! Inc. Nggawe Esem

Sandals Foundation 1000 Smiles Dental Clinic
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Atusan Belongers wis nyenengake ing dalan-dalan ing Five Keys Road ing Turks lan Caicos sing kepengin ketemu lan diobati dening tim dokter gigi lan profesional medis liyane sing luar biasa ing 1000 Smiles Dental Clinic sing pertama ing pulo kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Program kasebut, sing nyedhiyakake akses menyang perawatan lan pendhidhikan dental kelas kapisan gratis, dilakokno dening non-profit berbasis ing Amerika Serikat, Great Shape! Inc. lan difasilitasi dening tangan filantropi Sandals Resorts International (SRI) sing ngoperasikake Beaches Resorts - Yayasan Sandal.

Wiwit dibukak dina Senin, 15 Oktober, kira-kira 700 wong wis entuk manfaat saka tambalan, reresik, ekstraksi, saluran akar, sealant, gigi palsu lan liya-liyane saka tim 60 Great Shape! sukarelawan Inc.

Joseph Wright, Direktur Eksekutif Pendiri Great Shape! Inc. ngandika, "Kita seneng banget kanggo ngluncurake Proyek 1000 Smiles ing Kapuloan Turks lan Caicos, 18 taun sawise proyek pertama kita ing Negril, Jamaika! Pandemi Covid-19 wis mateni kemampuan pamrentah kanggo nyedhiyakake perawatan gigi rutin ing negara sing kita kerjakake. Dadi, kita nemokake yen sawise meh 2 taun, kabutuhan perawatan dental akut.

Ing Turks lan Caicos," Wright terus, "Crita kasebut padha. Garise dawa, lan wong-wong padha matur nuwun banget. Kanthi bantuan Yayasan Sandals, peluncuran Proyek 1000 Smiles ing Turks lan Caicos wis lancar lan sukses sanajan akeh tantangan sing kita alami ing jaman sing unik iki.

Klinik mbukak saben dina 8:30 nganti 4:30 kanthi operasi kasebut kanthi ati-ati miturut protokol lan pedoman safety Covid-19.

Nganti saiki, tim kasebut seneng banget karo kunjungan saka anggota komunitas lokal kalebu Menteri Pendidikan lan wakil sing dipilih kanggo Distrik Lima Cays, Hon. Rachel Taylor. Hon Taylor bisa ketemu karo tim sukarelawan lan ngrembug potensial program mangsa ing kemitraan karo Great Shape! Inc. lan Yayasan Sandal.

Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Sandals Foundation, bungah banget kanggo ndeleng jumlah kulawarga, nyathet yen nambah akses menyang layanan kesehatan minangka komponen penting saka karya organisasi filantropi kanggo ningkatake urip masyarakat ing wilayah kasebut.

"We are ngluwihi pleased kanggo ndeleng expansion saka program dental 1000 Smiles menyang Turks lan Caicos Islands ayu. Wong sing sehat nggawe komunitas sing sehat lan minangka organisasi Karibia, kita setya nindakake apa sing bisa ditindakake kanggo nandur modal ing pembangunan jangka panjang sektor lan layanan kesehatan ing wilayah kasebut.

"Wolung welas wulan kepungkur iki angel banget kanggo kulawarga ing saindenging jagad," ujare Clarke, "Kita sadar banget babagan jumlah pandemi iki ing kulawarga sing bisa nyukupi kabutuhan dhasar. Kesehatan lisan sing apik nyuda risiko nandhang penyakit serius liyane lan liwat klinik-klinik kasebut, kita mung pengin nulungi akeh wong sing bisa ngurus salah sawijining investasi kesehatan sing paling penting sing bisa ditindakake, "Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Sandal Yayasan.

The Sandals Foundation wangun apik! program dental Inc wis pokok tengen Karibia wiwit 2003, operasi ing pulo Jamaika, St Lucia lan Grenada.

Ing Kapuloan Turks lan Caicos, sukarelawan misi kabeh dianakake ing Beaches Resorts kanthi dhukungan logistik, infrastruktur lan staf sing dilindhungi dening lengen philanthropic hotel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar