Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Wtn

Hawaii ngucapake pamit marang COVID-19

Otoritas Pariwisata Hawaii nanggapi versi paling anyar saka HB862
John De Fries, presiden lan CEO Otoritas Pariwisata Hawaii
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi Gubernur Hawaii Ige ngumumake ngangkat watesan darurat ing papan ing Desember, topeng konservatif lan aturan aman lelungan bakal tetep.

Nanging industri rapat bakal diidini mbukak maneh.

Kaputusan babagan watesan bakal pindhah saka Negara menyang kabupaten Pulo.

Print Friendly, PDF & Email

Dipuntedahaken gaya nasional ing Amerika Serikat, ing Aloha Negara Bagian Hawaii uga nyatakake COVID-19 ora dadi ancaman serius.

Pariwisata kudu terus lan berkembang. Tren pisanan bisnis iki minangka warta sambutan, khusus kanggo industri MICE Amerika Serikat, kayata hotel kanthi ruang rapat, pusat konvensi, lan papan rapat.

Nalika iki minangka warta langsung sing apik kanggo pariwisata, ana sing kuwatir yen bakal mundur, sanajan ana pratelan saka panguwasa, aturan mbukak maneh bakal tetep ana. Negara ngarep-arep jaminan iki bakal ngasilake kapercayan kanggo sektor kasebut.

Hawaii ngaku duwe jumlah wong sing divaksinasi sing paling dhuwur nalika ora ngerteni manawa akeh sing divaksinasi ing Negara sing manggon ing papan liya (domestik utawa luar negeri) wis dijupuk ing Hawaii lan saiki dianggep kalebu 1.4 yuta warga Hawaii - apa sing ora bener. .

eTurboNews takon pitakonan iki kaping pirang-pirang, lan respon cetha wis nyingkiri dening Gubernur, walikota, lan HTA.

Sanajan tingkat kematian ora suda sanajan vaksin, lan tingkat infeksi terus moderat, Hawaii ngetutake tren nasional kanggo ndeleng nomer kasebut supaya bisnis bali.

Hawaii Gubernur David Ige dina iki gabung karo Walikota Hawaii kanggo ngumumake ngilangi akeh larangan pandemi ing tanggal 1 Desember, menehi tandha manawa Hawaii mbukak maneh kanggo bisnis.

Walikota Island County bakal bisa nyetel aturan darurat dhewe tanpa kudu njaluk persetujuan sadurunge saka Gubernur

Peraturan safety ing ngisor iki bakal tetep.

  • Program Perjalanan Aman Hawaiʻi, mbutuhake tes kanggo wong sing ora divaksinasi.
  • Amanat topeng njero ruangan;
  • Persyaratan vaksinasi utawa tes kanggo karyawan eksekutif negara lan kabupaten; lan
  • Syarat vaksinasi utawa tes kanggo kontraktor lan pengunjung fasilitas negara.

"Langkah-langkah iki kanggo nyegerake industri pengunjung ing wektu sing tepat, kanthi tingkat vaksinasi negara kita ditingkat ing antarane sing paling dhuwur ing negara, ditambah karo perlindungan kesehatan kanggo lelungan domestik sing dibutuhake dening program Safe Travels Hawaii. Watesan federal sing diowahi kanggo kedatangan internasional lan kelanjutan mandat topeng njero ruangan Hawaii nyedhiyakake pangayoman tambahan, "ujare Presiden & Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) John De Fries.

Saliyane woro-woro dina iki saka Gubernur, Walikota Honolulu Rick Blangiardi ngumumake ngangkat watesan kapasitas lan syarat jarak sosial kanggo acara ing Oahu, kunci kanggo nerusake rapat lan konvensi ing Pusat Konvensi Hawaii lan macem-macem properti resort.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar