Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong tanggung jawab Blanja Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News USA Breaking News

Apple mungkasi kabeh dodolan Turki anyar amarga mata uang Turki ambruk

Apple mungkasi kabeh dodolan Turki anyar amarga mata uang Turki ambruk
Apple mungkasi kabeh dodolan Turki anyar amarga mata uang Turki ambruk
ditulis dening Harry Johnson

Rega adol produk Apple ing Turki kalebu sawetara pajak lan biaya, mula regane luwih dhuwur tinimbang ing Amerika Serikat.

Print Friendly, PDF & Email

A terjun cetha saka Turkey's itungan nasional dipeksa perusahaan teknologi Amérika Apple kanggo nundha dodolan kabeh produk liwat situs web resmi Turki.

Apple wis samesthine kanggo mundhakaken prices kanggo ngimbangi Kurangé populasi ing Nilai produk amarga tiba ing lira Turki, kang plunged kanggo rekor kurang saka 13.5 lira saben dollar wingi.

saiki, Apple'Toko online Turki ora ngidini pangguna kanggo nambah produk menyang cart, karo kabeh item diwenehi tag 'sementara ora kasedhiya.'

Rega sale saka Apple produk ing Turkey kalebu sawetara pajak lan Fees, mulane padha kathah biaya Ngartekno luwih dhuwur tinimbang ing Amerika Serikat. Nanging, sawise lira mudhun udakara 15%, kahanan kasebut mbalik, sing nyebabake Apple mandheg kabeh dodolan nganti mbenakake rega kasebut.

Mata uang Turki bisa mbalekake sawetara kerugian dina iki, munggah menyang 12.6 lira saben dolar ing 09:19 GMT, nandhani gain 0.8% saka penutupan dina sadurunge. Nanging, kerugian marang greenback ana 40% ing taun iki, kanthi penurunan 19% sajrone sepuluh dina kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar