Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan Jerman Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pamrentah Jerman anyar kanggo legalize mariyuana

Pamrentah Jerman anyar bakal nglegalake konsumsi mariyuana
Pamrentah Jerman anyar bakal nglegalake konsumsi mariyuana
ditulis dening Harry Johnson

Persetujuan pemerintah koalisi antarane Demokrat Sosial negara, Demokrat Gratis lan Greens kalebu pranata kanggo decriminalizing konsumsi mariyuana.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut laporan paling anyar, pamaréntah koalisi anyar saka Jerman bakal nyiyapake sistem 'distribusi kontrol ganja kanggo wong diwasa' kanggo 'konsumsi rekreasi' liwat toko sing dilisensi.

Miturut teks dokumen sing dipikolehi dening German warta, persetujuan pamaréntah koalisi antarane Demokrat Sosial negara kang, Free Demokrat lan sayuran ijo kalebu pranata kanggo decriminalizing konsumsi mariyuana.

"Koalisi pengin ngetrapake kontrol sing ketat babagan produk kasebut kanggo njamin kualitas lan 'proteksi bocah cilik," ujare persetujuan kasebut.

Ketentuan kanggo legalize rekreasi ganja bocor minggu kepungkur kanggo German media dening sumber ing telung pihak. Obat ganja wis sah ing Uni Eropa wiwit 2017.

Putaran pungkasan saka rembugan koalisi telung arah dianakake ing Berlin. Demokrat Sosial Olaf Scholz disetel kanggo njupuk kursi kanselir, ngganti pimpinan veteran Jerman Angela Merkel, sing ora njaluk pemilihan maneh.

Konservatif Christian Democratic Union (CDU) Merkel lan sekutu saka Christian Social Union in Bavaria (CSU) nuduhake kinerja sing kurang apik ing pemilihan umum September, nalika partai Scholz ngetung keuntungan gedhe. Partai Sosial Demokrat (SPD) kiwa tengah luwih seneng sekutu karo Greens sayap kiwa lan Demokrat Bebas (FDP) tinimbang ngupaya anyar, sing diarani 'Koalisi Agung' karo Demokrat Kristen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar