| Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Loro Spa AS ing Top 10 Spa paling Instagrammable ing donya

Loro spa AS ing Top 10 Spa paling Instagrammable ing donya
Blue Lagoon Spa ing Islandia
ditulis dening Harry Johnson

Ing masyarakat modern, ora ana sing kedadeyan kajaba dituduhake ing Instagram, mula ora kaget yen spa mewah asring ditampilake ing garis wektu ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

Spa mundur nyedhiyakake kesempatan sing sampurna kanggo ngendhokke lan santai nalika sampeyan pulih saka stres kerja lan urip normal. Ora ana keraguan manawa rasa ngelak kanggo lelungan lan uwal saya mundhak wiwit pandemi, lan retret spa minangka cara sing sampurna kanggo santai lan nyenengake kemewahan sing sithik.

Ing masyarakat modern, ora ana sing kedadeyan kajaba dituduhake ing Instagram, mula ora kaget yen spa mewah asring ditampilake ing garis wektu ing saindenging jagad.

Spa paling Instagrammable ing donya wis dicethakaké ana ing riset anyar - loro spa Amérika ing ndhuwur sepuluh!

ahli Travel wis nyawiji dhaftar spa paling Instagrammed ing donya, ketemu loro Amangiri, Utah lan Ojai Valley Inn, California ing ndhuwur sepuluh ing donya. 

Sepuluh spa paling Instagrammed ing donya

UrutanhashtagSpaNegaraPosts
1#AyanaResortResor AyanaIndonesia132,009
2#bluelagoonicelandBlue LagoonIceland109,917
3#SzechenyiBathsBaths SzechenyiHungary57,436
4#LaMamouniaLa MamouniaMaroko51,972
5#houseditchhouseShoreditch HouseUK44,163
6#amangiriAmangiriAmerika, Utah28,638
7#rasul rolasRolas RasulAfrika Kidul26,212
8#GellhertBathsBaths Thermal GellhertHungary24,469
9#aquadomeAqua Dome KabAustria23,727
10#OjaiValleyInnOjai Valley InnAmerika, California22,344
  • Spa paling Instagrammed ing Inggris yaiku Shoreditch House (44,163), Coworth Park Hotel (16,844) lan Dormy House (6,307).
  • Lima saka sepuluh spa paling Instagrammed ing Eropa, loro ing Amerika, loro ing Afrika lan siji ing Asia.

20 spa paling Instagrammed ing donya

UrutanhashtagSpaNegaraPosts
1#AyanaResortResor AyanaIndonesia132,009
2#bluelagoonicelandBlue LagoonIceland109,917
3#SzechenyiBathsBaths SzechenyiHungary57,436
4#LaMamouniaLa MamouniaMaroko51,972
5#houseditchhouseShoreditch HouseUK44,163
6#amangiriAmangiriAmerika, Utah28,638
7#rasul rolasRolas RasulAfrika Kidul26,212
8#GellhertBathsBaths Thermal GellhertHungary24,469
9#aquadomeAqua Dome KabAustria23,727
10#OjaiValleyInnOjai Valley InnAmerika, California22,344
11#almahaAl MahaDubai20,927
12#scandinavespaScandinave SpaCanada18,368
13#coworthparkHotel Coworth ParkUK16,844
14#thermalbadThermalbad SpaSwiss14,296
15#MiromontiHotel Butik MiramontiItalia9,070
16# istana trianonTrianon Palace VersaillesFrance8,759
17#thechediandermattChedi AndermattSwiss8,254
18#sixsensesdourovalleyEnem Senses Douro ValleyPortugal7,568
19#BrennersParkHotelHotel Brenners ParkJerman6,999
20#SanaraSanara SpaMexico6,860
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar