Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Sewa liburan Hawaii saiki akeh banget

Sewa liburan Hawaii saiki akeh banget
Sewa liburan Hawaii saiki akeh banget
ditulis dening Harry Johnson

Sewa liburan ditetepake minangka panggunaan omah sewa, unit kondominium, kamar pribadi ing omah pribadi, utawa ruangan / ruang ing omah pribadi.

Print Friendly, PDF & Email

Penyewaan liburan Hawaii ing statewide nglaporake mundhak akeh pasokan, permintaan, pendhudhukan lan rata-rata tarif saben dina (ADR) ing Oktober 2021 dibandhingake Oktober 2020.

Nanging, dibandhingake karo Oktober 2019, ADR luwih dhuwur ing Oktober 2021, nanging pasokan sewa liburan, permintaan lan pendhudhukan mudhun.

Miturut Laporan Kinerja Rental Liburan Hawaii paling anyar, ing Oktober 2021, total pasokan saben wulan kanggo sewa liburan ing saindenging negara yaiku 587,700 unit wengi (+57.3% vs. 2020% vs. 38.1, -2019% vs. 345,700). Sing nyebabake rata-rata pendhudhukan unit saben wulan 306.7 persen (+2020 poin persentase vs. 49.9, -2019 poin persentase vs. 58.8) kanggo Oktober. Occupancy kanggo hotel Hawaii ana 36.1% ing Oktober.

ADR kanggo unit rental liburan statewide ing Oktober ana $243 (+16.9% vs. 2020, +26.9% vs. 2019). Miturut perbandingan, ADR kanggo hotel yaiku $ 308 ing Oktober 2021. Penting kanggo dicathet yen ora kaya hotel, unit ing rental liburan ora kudu kasedhiya ing saindhenging taun utawa saben dina ing sasi lan asring nampung tamu luwih akeh tinimbang kamar hotel tradisional. .

Ing wulan Oktober, sewa jangka pendek sing sah diidini beroperasi ing Maui County lan ing Oahu, Pulo Hawaii lan Kauai anggere ora digunakake minangka lokasi karantina.

Ing Oktober 2021, penumpang sing teka saka luar negeri bisa ngliwati karantina mandiri 10 dina wajib Negara yen wis divaksinasi kanthi lengkap ing Amerika Serikat utawa kanthi asil tes NAAT COVID-19 negatif sing bener saka Mitra Tes Terpercaya sadurunge budhal liwat program Travels Aman.

Data ing Otoritas Pariwisata HawaiiLaporan Kinerja Rental Liburan Hawaii khusus ora kalebu unit sing dilaporake ing Laporan Kinerja Hotel Hawaii lan Laporan Survei Triwulanan Hawaii Timeshare. Sewa liburan ditetepake minangka panggunaan omah sewa, unit kondominium, kamar pribadi ing omah pribadi, utawa ruangan / ruang ing omah pribadi. Laporan iki ora nemtokake utawa mbedakake antarane unit sing diidini utawa ora diidini. Legalitas unit sewa liburan ditemtokake miturut basis kabupaten. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar