Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri Janji Mentorship lan Pengawasan sing Luwih Kaku kanggo Lulusan Shannon

Pariwisata Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Sylvestre Radegonde wis janji karo Komite Mentorship sing luwih dipercaya kanggo ngancani para lulusan Shannon College kanggo mesthekake yen program perhotelan bisa nyukupi tujuane para pemuda Seychellois enom sing nyekel posisi manajemen lan manajemen pertengahan ing panyiapan pariwisata ing Seychelles. wis gagal nglakoni.

Print Friendly, PDF & Email

Pengumuman kasebut ditindakake ing rapat karo klompok kapindho lulusan Shannon 25 sing dianakake ing Botanical House ing Kamis, 18 November, kanggo ngrungokake langsung kenapa kurang saka 50% lulusan program kasebut isih ana ing industri perhotelan utawa sektor pariwisata lan sawetara sing tetep nyekel posisi manajemen. Ngomentari manawa Seychelles minangka negara ora kalah nalika lulusan ninggalake sektor perhotelan kanggo kerja ing liyane, Menteri kasebut ujar manawa iki dudu tujuan program sing ana risiko ora bisa ditindakake.

90 Seychellois wis lulus adoh saka program manajemen perhotelan patang taun sing kalebu telung taun ing Pariwisata Seychelles Akademi lan siji taun pungkasan ing Shannon College ing Irlandia wiwit mahasiswa pisanan dirawuhi institusi Irlandia ing 2012. Mentri ditulis kepinginan kanggo krungu saka lulusan pengalaman ing panggonan makaryo, tantangan padha ngadhepi, apa demoralized wong lan dipeksa kanggo ninggalake. industri uga krungu saran sing bisa solusi kanggo mbalikke kahanan iki.

Lulusan kasebut nyoroti kekurangan kesempatan pangembangan lan ngawasi program latihan, sesi siji-siji sing ora teratur utawa ora ana karo pengawas lan manajemen kanggo ngawasi kemajuan lan ngenali syarat perbaikan uga kekurangan keterlibatan dening mentor lan Kementerian Tenaga Kerja. . Saka wong-wong sing isih ana ing industri kasebut, akeh sing duwe properti Hilton, perusahaan sing misuwur kanggo ngetutake program pelatihan manajemen.

Lulusan nuduhake yen diterusake kanggo karyawan manca nalika ana kesempatan promosi, pengawas Seychellois nganggep dheweke minangka ancaman kanggo kemajuane dhewe, amarga isih ana ing paket level entri sawise pirang-pirang taun kerja. Liyane ngomong yen ora ana rencana latihan, ditolak kesempatan kanggo berkembang lan ora disiapake kanggo manajemen, nyopir dheweke lunga lan kerja ing sektor liyane kalebu perikanan, asuransi, lan perlindungan konsumen, lan liya-liyane, sanajan dheweke seneng karo industri kasebut.

Liyane sing lagi ngalami internship lengkap lan latihan manajemen tekanan rinci sing digawa menyang dheweke lan kulawargane dening ANHRD kanggo bali menyang Seychelles enggal-enggal banjur ditinggal dhewe-dhewe tanpa kerja nalika bali.

A sawetara lulusan rinci crita sukses, exhorting liyane sing ora cukup kanggo nguripake munggah, nanging kudu setya lan fokus lan bangga ing karya, kanggo njunjung nilai Shannon supaya duwe karir maringi hadiah ing industri.

Sawise ngrungokake akun lulusan, Menteri muji para lulusan babagan prestasine lan menehi komentar manawa kursus pelatihan patang taun kasebut minangka latihan intensif sadurunge nuduhake rencana kanggo masa depan kanggo mesthekake yen program bisa nggayuh tujuane duwe persentase Seychellois sing luwih dhuwur. ing posisi manajemen.

Kanggo nindakake iki, menteri kasebut nyatakake yen dheweke bakal nggawe panitia bimbingan sing luwih dipercaya, sing komposisi bakal diumumake sawise ketemu karo klompok lulusan Shannon katelu lan pungkasan. "Kita pengin ngganti kanthi lengkap babagan program bimbingan, pelatihan lan pengawasan ing hotel," ujare Menteri Radegonde. "Kita ora ujar manawa sawetara mentor ora serius, nanging akeh sing ngurus kepentingane dhewe. Dheweke bisa uga duwe wong dhewe sing pengin nyekel jabatan kasebut utawa filosofi perusahaan bisa uga mbutuhake jabatan manajemen kasebut dicekel wong manca. Dadi, kita kudu ngganti iki kanggo nyelehake wong ing panitia iki sing bakal kerja bareng karo sampeyan lan kanca-kanca kanggo mesthekake yen sampeyan entuk tingkat kompetensi sing wis ditemtokake. Sampeyan ora bisa ngganti kiriman gol nalika sampeyan mlaku. Kita bakal duwe rencana latihan sing jelas, rencana suksesi, lan milih wong kanggo mesthekake yen iki dipantau lan ditindakake. Kita bakal ngawasi karya panitia iki lan apa sing kedadeyan ing panyiapan sing sampeyan gunakake kanggo mesthekake yen dheweke tetep jujur ​​karo komitmene. Rapat kemajuan siji-siji sapisan sasi iku minimal. Kita bakal nganakake rapat maneh karo para wisudawan lan banjur ngumumake komposisi Panitia Mentorship lan rencana kita, "ujare.

Nyengkuyung para wisudawan supaya tabah, Menteri Radegonde ngendika, "Aku pengin nyengkuyung sampeyan, supaya sampeyan ora nyerah. Sing wis ninggalake, sing wis njupuk munggah proyek ing sektor ngendi padha seneng, sawetara sing wis miwiti bisnis dhewe utawa njupuk munggah sinau liyane, Good Luck. Sampeyan kudu seneng nindakake apa sing dikarepake. Nanging kanggo sampeyan sing mikir arep budhal, aku arep ngomong, aja nyerah saiki, terus, kita bakal mbenakake. Janji kabijakan mbukak lawang dening Dinas Pariwisata, dheweke negesake manawa Dinas Pariwisata tetep mbukak saran saka lulusan. "Gratis teka menyang kita uga babagan masalah sing bisa kita bantu," ujare Menteri.

Matur nuwun marang para lulusan sing wis nyawisake wektu kanggo rapat kasebut, Sekretaris Utama Pariwisata Sherin Francis muji dheweke amarga prestasine lulus saka kursus patang taun sing nuntut banget lan kanggo pandangan sing seimbang sing wis diungkapake. "Kita pengin pandangan lan saran sampeyan kanggo nerusake program kasebut lan nggawa makna sejatine tembung bimbingan. Kita kudu ngenali kesenjangan, kekuwatan, lan kelemahane. Isih ana panjaluk kanggo wong manca ing posisi manajemen - nanging kudu ana persentase sing luwih dhuwur saka sampeyan ing posisi manajerial, "ujare PS Francis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar