Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Spanyol Breaking News Sustainability News Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Siji buruh mati, telu dirawat ing rumah sakit amarga kacilakan pabrik nuklir Spanyol

Siji buruh mati, telu dirawat ing rumah sakit amarga kacilakan pabrik nuklir Spanyol
Pembangkit listrik tenaga nuklir Asco ing Catalonia, Spanyol
ditulis dening Harry Johnson

Pabrik Asco wis diselidiki amarga bocor radiasi ing reaktor Unit 1 ing November 2007.

Print Friendly, PDF & Email

Pitu unit pemadam kebakaran lan papat kendaraan darurat medis digawa menyang pembangkit listrik tenaga nuklir Ascó Catalonia, Spanyol bengi iki ing watara 7 pm wektu lokal sawise sawise bocor karbon dioksida utama kacarita ing fasilitas.

Salah sawijining buruh sing kena pengaruh wis tiwas, lan telu wis dirawat kanthi cepet ing rumah sakit sawise sing dicurigai panguwasa lokal minangka overcharge ing sistem perlindungan geni tanduran.

Kru darurat ngamanake fasilitas kasebut lan ngungsi korban.

Sistem pemadam kebakaran ing pabrik kasebut "nandhang kebocoran CO2 sing nyebabake wong papat," panguwasa Catalan ngumumake.

Telung buruh sing slamet saka bocor saiki ana ing rumah sakit ing Móra d'Ebre.

Ora ana rilis radiasi saka kedadeyan kasebut, miturut pabrik lan panguwasa lokal.

Tanduran Asco ing Catalonia wis diselidiki kanggo bocor radiation ing Unit 1 reaktor ing November 2007, asil ing mecat direktur sawijining.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar