Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Raja Spanyol Nduwe Pesen Penting kanggo Delegasi UNWTO, Spanyol lan Pariwisata

King of Spain menehi tandha dhukungan banget kanggo ambisi pariwisata UNWTO
Raja Spanyol menehi tandha dhukungan sing kuat kanggo UNWTO minangka organisasi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata minangka Royal Business ing Spanyol.

Majelis Umum UNWTO sing bakal teka bisa dadi tonggak sejarah kanggo industri sing ana masalah - Pariwisata Dunia.

Iki diakoni dening Spanyol, negara tuan rumah Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO).

Print Friendly, PDF & Email

Ora liya Kang Maha Mulia Felipe VI, Raja Spanyol, ngakoni pentinge pariwisata kanggo negara lan jagad iki.

Dheweke uga ngerti pentinge negara tuan rumah organisasi PBB kanggo njaga posisi netral. Kanggo Sang Prabu, nganakake nedha bengi kanggo Delegasi UNWTO uga ngirim pesen yen proses voting rahasia lan aman bisa dijamin ing Spanyol.

Spanyol bubar wiwit mbentuk masa depan pariwisata ing FII ing Riyadh, Arab Saudi.

A pisanan-tau Koalisi Pariwisata multi-negara, multi-stakeholder minangka bintang anyar ing COP26 ing Glasgow, nalika Spanyol gabung karo 9 negara liya kanggo dadi mitra koalisi iki.

Monarki Spanyol, utawa monarki Spanyol, kanthi konstitusional diarani Mahkota, minangka lembaga konstitusional lan kantor paling dhuwur ing Spanyol. Monarki kalebu raja sing dadi raja, kulawargane, lan organisasi kluwarga kraton sing ndhukung lan nggampangake ratu sajrone nindakake tugas lan prerogatif.

Minangka wong ing posisi lan dedeg piadeg, Raja Spanyol bisa nglambangake pesen penting kanggo ndhukung industri (pariwisata), lan institusi. (UNWTO), tanpa katon campur tangan, endorsemen, utawa penolakan ing masalah kaya surat suara rahasia kanggo konfirmasi Sekretaris Jenderal.

Pramila, nalika Baginda nganakake nedha bengi kanggo para delegasi ing Majelis Umum UNWTO saka sak ndonya sing bakal teka nglambangake pesen netralitas sing bisu lan bisa dideleng minangka dhukungan sing luar biasa kanggo pariwisata donya umume.

The Jaringan Pariwisata Dunia ngakoni pentinge pamindhahan iki lan ngetokake statement ing ngisor iki dina iki.

WTN Response to the Support by His Majesty, His Majesty Felipe VI, King of Spain, for Global Tourism

Honolulu, Hawaii, AS - Jaringan Pariwisata Dunia pengin ngucapake apresiasi sing gedhe marang Yang Mulia Felipe VI, Raja Spanyol, kanggo dhukungan pariwisata.

Dhokter Peter Tarlow, Presiden WTN, lan Dr. Taleb Rifai, Patron WTN lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, nyathet yen Yang Mulia wis makarya kanggo ndhukung total industri pariwisata, lan minangka behooves wong kang stature, wis nyingkiri endorsements pribadi.

King Felipe VI wis kerja keras kanggo nggawe renaissance industri pariwisata.

WTN ngaturake salam marang Raja Felipe VI lan matur nuwun kanggo kabeh sing wis ditindakake dening Raja kanggo industri pariwisata ing saindenging jagad.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka swara sing wis suwe kanggo bisnis lelungan lan pariwisata ukuran cilik lan menengah ing saindenging jagad. Kanthi nyawijikake upaya, WTN ndadekke kabutuhan lan aspirasi bisnis cilik lan menengah lan para pemangku kepentingan. WTN ora mung nyengkuyung para anggotane nanging menehi swara ing rapat-rapat pariwisata utama. WTN nyedhiyakake kesempatan lan jaringan penting kanggo anggotane ing 128 negara. Informasi liyane: www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar