Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Teknologi penerbangan NASA kanggo ngirit wektu kanggo penumpang bandara

Teknologi penerbangan NASA kanggo ngirit wektu kanggo penumpang bandara
Teknologi penerbangan NASA kanggo ngirit wektu kanggo penumpang bandara
ditulis dening Harry Johnson

Teknologi jadwal penerbangan pesawat sing dikembangake dening NASA sing bakal nambah ketergantungan penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

Administrator NASA Bill Nelson ngunjungi Bandara Internasional Orlando ing Florida Rebo lan ketemu karo pimpinan penerbangan kanggo ngrembug babagan ngleksanakake teknologi jadwal penerbangan pesawat sing dikembangake dening agensi kasebut sing bakal ningkatake ketergantungan penumpang - sing penting banget nalika lelungan puncak kaya liburan Thanksgiving. 

Ing September, teknologi sing dites sak NASADemonstrasi Teknologi Airspace 2 (ATD-2) ditransfer menyang Manajemen Avatar Federal (FAA). Bandara gedhe ing saindenging negara - kalebu Orlando International - bakal ngetrapake teknologi kasebut. Nelson rembugan transfer teknologi karo CEO Greater Orlando Aviation Authority Phil Brown.

"NASAkemitraan karo FAA terus-terusan ngirim kanggo wong Amerika, nambah efisiensi industri penerbangan komersial kanggo lingkungan lan penumpang ing saindenging negara," ujare Nelson. "Teknologi jadwal penerbangan kita, sing ndadekake personel bisa ngoordinasi gerakan pesawat nalika lagi ana ing bandara, bakal mbantu supaya luwih akeh penumpang metu saka lemah lan mulih kanggo preian luwih cepet lan luwih efisien tinimbang sadurunge. ”

NASA lan FAA rampung saklawasé patang taun riset operasi lumahing lan testing kanggo ngetung pushbacks gapura liwat metering basis wektu ing bandara hub sibuk, supaya pesawat bisa muter langsung menyang landasan pacu kanggo njupuk mati lan supaya taxi gedhe banget lan terus kaping, ngurangi panggunaan bahan bakar, emisi, lan penundaan penumpang. 

"Nalika kita nggunakake piranti lunak iki, pengalaman lelungan dadi luwih apik kanggo penumpang nalika emisi penerbangan mudhun. Iku win-win,” ujare FAA Administrator Steve Dickson. "NASA tetep dadi mitra kritis ing upaya FAA kanggo mbangun sistem penerbangan sing lestari."

FAA rencana kanggo nyebarake teknologi pangukuran permukaan NASA wiwitane menyang 27 bandara, kalebu Orlando International, minangka bagean saka investasi sing luwih gedhe ing teknologi manajemen permukaan bandara sing diarani program Terminal Flight Data Manager (TFDM). Efisiensi sing luwih apik lan wektu ngenteni budhal pindah saka taxiway menyang gerbang ngirit bahan bakar, nyuda emisi, lan menehi maskapai lan penumpang luwih fleksibel sajrone wektu sadurunge ninggalake gerbang.  

"Peluncuran TFDM sing diantisipasi ing taun 2023 selaras karo proyeksi kita kanggo bali menyang lalu lintas penumpang pra-pandemi ing taun sing padha," ujare Brown. "Pembaruan iki kudu ngasilake pengalaman sing luwih lancar kanggo wong sing lelungan lan nambah 'Pengalaman Orlando' sing diupayakake saben dina ing bandara kelas donya."

Tim ATD-2 NASA pisanan nguji teknologi penjadwalan pesawat karo pangguna donya nyata ing September 2017 ing Bandara Internasional Charlotte-Douglas. Ing September 2021, piranti sistem kedatangan lan keberangkatan terpadu (IADS) wis nylametake luwih saka 1 yuta galon bahan bakar jet. Penghematan kasebut bisa ditindakake kanthi nyuda wektu mesin jet, sing uga nyuda biaya pangopènan lan ngirit maskapai kanthi kira-kira $1.4 yuta biaya kru penerbangan. Sakabèhé, penumpang bisa ngirit 933 jam wektu tundha penerbangan lan ngirit wektu kira-kira $4.5 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar