Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Warta Breaking Reuni Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

La Réunion Nyepetake Seychelles Sadurunge Penerbangan Anyar Air Austral

Reuni lan Air Austral
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sesi "petit déjeuner de formation" rong dina, sing diatur dening tim Pariwisata Seychelles ing La Réunion kanthi kolaborasi karo Air Austral tanggal 17 lan 19 November 2021, ditindakake ing kutha Saint Denis lan St. Gilles sawise Pengumuman sambutan Air Austral babagan nerusake penerbangan mingguan menyang Seychelles tanggal 19 Desember 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Kepala produk lan direktur perusahaan perdagangan lelungan pulo teka bebarengan kanggo sesi latihan nyegerake babagan titik sade tujuan, syarat mlebu kesehatan COVID-19, kahanan tetep kanggo lelungan, uga ringkes babagan pangembangan produk ing papan sing dituju wiwit re- pambuka saka Seychelles wates. Sesi kasebut, sing ditindakake dening Bernadette Honore, Eksekutif Pemasaran Senior Pariwisata Seychelles ing La Réunion, tujuane kanggo nambah momentum lan kapentingan ing antarane para pembuat keputusan perdagangan perjalanan departemen Prancis lan uga nambah kapercayan ing tujuan sadurunge penerbangan menyang Seychelles wulan ngarep. .

"Sajrone pandemi iki, kita terus-terusan nganyari profesional perdagangan lelungan ing panggonan sing dituju, utamane babagan peraturan kesehatan COVID-19 lan kahanan tetep kanggo lelungan. Nduwe kontak siji-kanggo-siji karo pembuat keputusan perdagangan perjalanan La Réunion mbantu mbangun maneh hubungan, sing ana ing bisnis kita, lan sing paling penting, kanggo nambah kapercayan kanggo adol. Profesional perdagangan lelungan minangka mitra utama kanggo nambah faktor muatan maskapai. Entuk komitmen kanggo miwiti maneh dodolan menyang Seychelles ing wektu iki penting banget kanggo tujuan lan mbalek maneh lalu lintas pengunjung saka La Réunion menyang Seychelles, "ujare Mbak Honore.

Perwakilan Air Austral uga ana sajrone rong sesi kasebut, nuduhake armada pesawat anyar maskapai sing ditugasake menyang rute regional kalebu Seychelles lan nyengkuyung para profesional sing ana kanggo nyurung dodolan menyang Seychelles.

Kaloro sesi kasebut dianimasikan karo pitakonan, utamane babagan syarat kesehatan lan mlebu lan kahanan tetep kanggo lelungan.

Ing pungkasan sesi kasebut, para profesional perdagangan lelungan La Réunion mratelakake rasa marem amarga wis nampa informasi sing nyukupi kanggo ora mung ngirim menyang klien, nanging sing paling penting, menehi jaminan kanggo lelungan menyang Seychelles.

Sesi pelatihan minangka bagean saka kegiatan pemasaran sing diatur dening Pariwisata Seychelles ing Réunion. Titik televisi uga bakal ditayangke. Diterusake maneh penerbangan ing tanggal 19 Desember uga bakal menehi kesempatan kanggo para warga adhine Pulo Vanilla kanggo lelungan menyang Seychelles kanggo gabung karo kapal pesiar sing berlayar ing perairan Nusantara lan njelajah Pulo Batin lan Luar.

Kanggo dicathet yen 5,791 pengunjung saka La Réunion ngunjungi Seychelles ing taun 2019 sadurunge pandemi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar