Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah India Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

India Tujuan Nggawe 200 Bandara Anyar ing taun 2024

Penerbangan India
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ngatasi KTT Infra Transportasi FICCI "Fokus: Nyepetake Perkembangan Infra Transportasi ing Odisha," sing diatur dening Dewan Negara FICCI Odisha, Sekretaris Bersama, Kementerian Penerbangan Sipil, Pemerintah India, Ms. Usha Padhee, ujar manawa penerbangan India sektor wis nyekseni wutah sing kuat ing sawetara taun kepungkur lan minangka indikator kanggo usaha India menyang ekonomi AS $ 5 triliun. Dheweke uga ujar manawa penerbangan sipil dudu kemewahan nanging cara transportasi sing efisien.

Print Friendly, PDF & Email

"penerbangan sipil ora mung moda transportasi nanging mesin wutah kanggo bangsa, "ujare dheweke. Ms Padhee luwih ngandika India duwe pasar penerbangan domestik paling gedhe nomer telu, nanging wis siap dadi pasar penerbangan sipil paling gedhé nomer telu ing donya ing taun 2024. "Wong kudu bisa dadi bagéan saka sektor penerbangan sipil sing berkembang," dheweke nambah. Sektor penerbangan sipil, ujare, bakal didorong dening sektor swasta lan pamrentah bakal dadi fasilitator.

Bandara ing kutha Tier 1 lan Tier 2 nyedhiyakake keseimbangan sing sampurna kanggo ngasilake investasi pribadi, lan yen investasi pribadi ora bisa ditindakake, pamrentah nandur modal, ujare Ms Padhee.

Nyorot tantangan kasebut, dheweke ujar manawa bisnis ing sektor iki kudu efisien lan intervensi lan pedoman kebijakan kudu ramah pangguna. "Muga-muga bisa ngatasi tantangan kasebut kanthi pedoman kasebut," ujare Sekretaris Bersama.

Nyorot prasarana transportasi Odisha, Ibu Padhee ujar manawa pamrentah negara wis nggawe negara kasebut dadi negara sumber daya, lan konektivitas minangka fitur utama ing Odisha. "Kita target kanggo njamin konektivitas sing tetep," ujare. Dheweke uga ujar manawa lisensi Bandara Rourkela bakal ditanggepi sajrone 6 wulan sabanjure.

Manoj Kumar Mishra, Sekretaris, Elektronika lan Teknologi Informasi, Sekretaris, Ilmu Pengetahuan lan Teknologi, CRC lan Sekretaris Khusus, Departemen Perdagangan lan Transportasi, Pemerintah Odisha, ujar manawa kekuwatan sektor infrastruktur kudu dimanfaatake kanggo nyuda biaya lan negara wis nandur modal akeh banget ing construction saka dalan gedhe negara.

Pak Subrat Tripathi, CEO, APSEZ (Ports), ngandika integrasi teknologi ing sektor logistik punika sakabehe wigati. Dheweke uga ujar manawa solusi logistik ora bisa dideleng, amarga iki minangka kombinasi solusi. Dheweke negesake manawa koridor ekonomi lan macem-macem panyambungan menyang pelabuhan minangka kabutuhan wektu iki.

Dr Pravat Ranjan Beuria, Direktur - Bandara Internasional Biju Patnaik, Bhubaneswar, ngandika bangunan terminal domestik anyar bisa nangani 2.5 yuta penumpang saben taun lan partisipasi saka sektor swasta iku kudu kanggo sektor umum.

Pak Dillip Kumar Samantary, Managing Director, Angul – Sukinda Railway Pvt Ltd., ngandhakake yen pembangunan ing negara ora bisa ditindakake tanpa pangembangan rel.

Bapak Siba Prasad Samantary, Managing Director, Odisha Rail Infrastructure Development Ltd., ngandhakake yen sepur wis adoh banget babagan konektivitas lan kenyamanan. "We are fasilitator kanggo wutah anyar ing Odisha, lan iki wektu kanggo nggedhekake jaringan,"Panjenenganipun nambah.

Ms. Monica Nayyar Patnaik, Ketua, Dewan Negara FICCI Odisha lan Managing Director, Sambad Group, ing sambutan sambutan ngandika, "Kita kudu neliti macem-macem kemungkinan lan solusi kanggo infrastruktur transportasi sing efektif lan efisien ing ngendi kita bisa entuk gagasan kita."

Pak JK Rath, Ketua, Komite MSME, Dewan Negara FICCI Odisha, Direktur, Machem, lan Pak Rajen Padhi, Ketua Komite Ekspor, Dewan Negara FICCI Odisha lan Direktur Komersial, B -One Business House Pvt. Ltd., menehi panemu babagan kabutuhan infrastruktur transportasi sing efisien ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Ora ana apa-apa ing artikel iki babagan mbangun bandara anyar. Saka endi judhul kasebut? Aku waded liwat iklan pop-up telas lan pamuter video unmoveable kanggo nyoba kanggo nggoleki apa-apa bab bandara anyar ora nemu apa-apa. Lan sampeyan ngaku ing judhul sing bakal mbangun 200 bandara BY 2024??? Rong taun kanggo mbangun 200 bandara iku preposterous.

    Minangka editor lan wong sing nulis berita utama, sampeyan duwe tugas supaya judhul nggambarake isi crita sing nyata. Apa iki upaya nekat liyane kanggo njaluk klik? Inggih sampeyan entuk.