Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK

CEO Sleepout London: Ngganti Urip ing Dingin Pahit

Henrik Muehle, General Manager Hotel Flemings ing London Mayfair, ing CEO Sleepout

Pimpinan bisnis sing paling welas asih ing London nyerahake kasur sewengi tanggal 22 Nopember kanggo turu ing Lord's Cricket Ground, ngumpulake dana kanggo wong sing ora duwe omah ing mangsa iki.

Print Friendly, PDF & Email

"Wengi iki wengiku," ujare Henrik Muehle, Manajer Umum Hotel Flemings ing London Mayfair. "Aku wis ngemas tas turu lan bakal nganggo akeh sandhangan anget kanggo turu ing wayah wengi sing adhem banget ing Lord's Cricket Grounds ing St. Johns Wood Road, London, kanggo nuduhake solidaritas karo wong sing butuh."

Bianca Robinson saka Lords Cricket Ground ujar: "Kunci wis angel kanggo kita kabeh. Nanging bayangake yen sampeyan ora duwe omah, ora ana amben, ora ana panganan, lan ora ana papan sing aman.

"Krisis iki nyebabake luwih akeh wong menyang dalan amarga kelangan pakaryan, ora bisa mbayar sewa, lan berjuang kanggo nyukupi kulawargane. Sawetara wis bisa nggunakake kamar hotel kosong, nanging tanpa dhukungan terus, dheweke bakal bali ing dalan. Dheweke butuh bantuan sampeyan. Sampeyan bakal turu karo pamilik bisnis, eksekutif, lan profesional senior, lan pimpinan saka macem-macem jinis, kabeh nglawan unsur sing turu ing njaba kanggo nambah kesadaran lan dana, saben wong janji bakal ngunggahake utawa nyumbang minimal £ 2,000 kanggo nglawan wong sing ora duwe omah lan mlarat ing London. Wengimu turu bareng kanca-kancamu ing Gusti bisa ngowahi uripmu.”

CEO Sleep Out karo watara 100 peserta njupuk Panggonan sawise Duwe postponed saka 2020. Ing 2019, sleepers brave kadhemen lan mundhakaken luar biasa 85,000 poundsterling kanggo amal lokal.

tonHenrik Muehle lan Hillary Clinton

Henrik Muehle minangka salah sawijining penggalangan dana paling gedhe kanggo penggalangan dana CEO Sleep. Sajrone minggu sing peteng ing taun kepungkur nalika pandemi tekan London, lan hotel lan restoran, warung kopi, lan bar kudu ditutup nganti suwe, dheweke masak kari (300 dhaharan) ing pawon hotel yatim piatu kanggo wong sing ora duwe omah. Biasane, dheweke duwe koki Bintang Michelin ing Restoran ORMER Mayfair, nanging sajrone kunci kasebut, ora ana staf, koki, lan ora ana tamu ing hotel kasebut. Dheweke kudu pindhah menyang hotel karo mung sawetara wong supaya kabeh mlaku lan aman.

Iku wektu elek kang wis akeh hotel lan restaurant Staff ing saindhenging London tanpa karya lan income. Akeh sing ora mung kelangan pakaryan nanging uga omah-omah amarga ora bisa mbayar sewa maneh lan kudu turu kasar. Warga EU ora bisa bali menyang negarane amarga meh ora ana penerbangan utawa layanan sepur bali menyang bawana.

Nalika mlaku-mlaku dawa ing dalan-dalan ing London sing sepi, Henrik Muehle nemokake bank-bank panganan ing wayah wengi lan mutusake langsung nulungi. Akeh mantan karyawan sing seneng ndhukung dheweke. Solidaritas gedhe kanthi menehi dhaharan lan minuman panas ing bank panganan ing Trafalgar Square sing cedhak banget. Henrik uga ngatur tas panganan saka M&S kanggo sing butuh.

Dheweke pantes medali, ujare Frances Smith, London. Aku setuju banget lan muga-muga ora ana wong sing kesel sawise turu ing hawa adhem ing Lord's Cricket Grounds.       

Napa penting banget?

The ngipi elek ora duwe omah ngadhepi dening 250,000 wong sing saben dina ing UK. Panaliten anyar nuduhake kasunyatan sing nggegirisi babagan ora duwe omah ing Inggris.

Diadegake ing 2015 dening Ketua Andy Preston, acara CEO Sleepout wis dianakake ing Inggris, kalebu 8 acara Sleepout sing bakal teka ing taun iki. Sleepout dianakake ing Lord's Cricket Ground ing sisih lor-kulon London, lan para pamimpin bisnis turu ing salah sawijining bengi sing paling adhem ing taun iki kanggo ngunggahake dhuwit lan kesadaran babagan krisis kemiskinan ing Inggris.

"Suasana ing wayah wengi apik banget, lan sanajan kadhemen, ngerti yen kita nulungi wong ing wilayah kasebut nggawe perasaan sing anget banget," ujare peserta.

Apa sing kita ngerti babagan turu kasar ing London?

11,018 wong kacathet wis turu kasar ing ibukutha ing 2020/21. Data iki, saka Greater London Authority, nglacak wong sing turu ing London sing katon dening para pekerja penjangkau. Iki mundhak 3% dibandhingake karo total 10,726 wong sing katon ing taun sadurunge lan meh kaping pindho tinimbang 10 taun kepungkur. Ing total 11,018 sakabèhé, 7,531 minangka wong sing turu kasar anyar sing durung nate katon turu ing London sadurunge taun iki.

Jumlah turu sing kasar nggambarake pucuk gunung es. Sing manggon ing papan perlindungan lan asrama ora kalebu. Uga ora ana wong sing turu ing bis wengi, ora katon, utawa mlaku-mlaku saka kursi siji menyang kursi liyane, lapor Glassdoor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Elisabeth Lang - khusus kanggo eTN

Elisabeth wis pirang-pirang puluh taun kerja ing bisnis perjalanan internasional lan industri perhotelan lan nyumbang kanggo eTN meh 20 taun. Dheweke duwe jaringan ing saindenging jagad lan dadi wartawan perjalanan internasional.

Ninggalake Komentar