Klik ing kene yen iki siaran pers!

Kia Niro Anyar Nggawe Debut Donya

ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kia Corporation wis mbukak Niro kabeh-anyar dina iki kanggo pisanan ing 2021 Seoul Mobility Show, kang tujuane kanggo nggawe mobilitas sustainable diakses kanggo kabeh wong.

Print Friendly, PDF & Email

Niro sing anyar kalebu komitmen Kia kanggo mbangun masa depan sing luwih lestari. Minangka bagéan integral saka baris Eco-loropaken akeh Kia kang, model anyar bakal mréntahaké kanggo kabutuhan Komplek saka konsumen-sadar kelestarian.

Dirancang maneh kanthi lengkap, Niro sing anyar wis dikembangake miturut filosofi desain Opposites United perusahaan, ngrampungake etos 'Joy for Reason'. Perlu inspirasi saka alam ora mung ing desain nanging uga ing pilihan saka werna, materi lan finish kanggo nggawe imbangan sampurna antarane pendekatan tanggung jawab lingkungan lan wawasan mangsa-oriented.

Pengaruh kuat konsep Habaniro 2019 katon ing desain njaba Niro kanthi tampilan silang sing apik banget lan kandel lan awak rong nada berteknologi tinggi. Pilar sing amba ing mburi nambah aliran udara kanggo nambah aerodinamis lan campuran menyang lampu mburi mburi sing bentuke boomerang.

Teken Kia kang 'wajah macan' wis rubah kanggo kabeh-anyar Niro lan saiki ngluwihi saka hood, langsung menyang fender kasar ing ngisor iki. Desain ngarep kontemporer rampung nganggo DRL LED 'detak jantung' (lampu awan) sing nggawe kapercayan lan tampilan sing apik banget ing dalan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar